Pizza ad libitum: Kom til Pizza Night på TraPo for 139 kr.
Elsker du pizza, så er du nødt til at udnytte chancen for at smage nogle af byens bedste pizzaer – fra mesteren selv.
I sidste uge havde vi premiere på Pizza Night på TraPo, hvor du har mulighed for at spise Carlo Liberatis lækre pizzaer ad libitum.
Missede du de første pizzaaftener, har vi godt nyt.
Pizza Nights på TraPo fortsætter nemlig de næste to uger (uge 13 og 14), hvor du mandag – onsdag i begge uger kan smage deres helt særlige pizzaer.
139 kr. for pizza ad libitum
Prisen er banket helt i bund, så du for 139 kr (+ 10 kr. i billetgebyr) kan bestille fra et kæmpe udvalg af pizzaer fra kortet.
En pizza på TraPo koster normalt fra 145 kr, så der er altså smæk for skillingen.
Du kan vælge at ankomme i følgende tidsrum: 16.30, 16.45, 17.00, 17.15, 17.30 og 17.45 (Du har bordet i 75 min).
Du kan bestille bord lige her.
Pizzaerne bestiller du ved bordet, og du kan naturligvis bestille så mange pizzaer, som du overhovedet kan spise.
For at undgå madspild, skal du betale fuld pris for pizzaen, hvis du levner mere end et slice (En pizza deles i 4 slices)
Udvalg af pizzaer til Pizza Night
Margherita
Tomat, mozzarella
Ortolana
Tomat, mozzarella, cherry tomat, grilled grøntsager
4 Stagioni
Tomat, mozzarella, champignon, artiskok, oliven, lufttørret skinke
Rucola
Tomat, mozzarella, lufttørret skinke, rucola og parmesanost flager
Ventricina
Tomat, mozzarella, kartoffel, ventricina (stær salami)
Porchetta
Mozzarella, hjemmelavet porchetta, grilled peberfrugt, røget ost, ricotta ost med krydderier
Salsiccia
Mozzarella, stegt kaiser hat, himmelavet salsiccia, røget ost
Mortadella
Mozzarella, mortadella, pistace, frisk bøffel mozzarella
Formaggi
Mozzarella, taleggio, gorgonzola, røget ost, parmesan ost
Vilkår:
Din voucher gælder KUN på den købte dag/tidspunkt
Du har dit bord i 75 minutter
Du bliver opkrævet fuld pris for en pizza, hvis du levner mere end 1 slice
En helt særlig opskrift
På La Bottega og TraPo banker et glødende pizzahjerte, og det har der gjort siden 2017, hvor Carlo Liberati endelig overgav sig til den stolte italienske tradition – pizzabagning.
Før startskuddet på salget af pizzaen overhovedet lød, havde Carlo Liberati lagt 7 måneders arbejde i at udvikle den helt rigtige opskrift.
For når en af Aalborgs bedste og mest ikoniske italienske restauratører endelig skulle have pizza på kortet, så skulle det gøres ordentligt. Siden har udviklingen af Carlos prisvindende bud på den napolitanske pizza ikke stået stille.
Efter grundig research, utallige gennemtestninger, studieture til Italien og flere års passion for brød og bageteknikker har Carlos pizzaer i dag fået det helt rigtige udtryk, og de bliver alle hver og én lavet i kvalitet, som den romerske kok er stolt af.
La Bottegas pizzadej bliver således lavet uden brug af gær, men med den italienske prefermenterede surdejstype Biga, der giver bunden og skorpen den helt rigtige sejhed og de karakteristiske lufthuller. Melblandingen, der bruges i dejen, består af en særlig Tipo 00-mel, der er udviklet specielt til pizzabagning og en fuldkornsmel.
Dejen får lov at koldhæve i hele 72 timer, inden den bliver fyldt med nogle af de bedste råvarer og bagt i La Bottegas stenovn eller TraPos særlige elektriske pizzaovn, før du kan nyde Carlos napolitanske pizza i restauranten eller hjemme hos dig selv.