Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Klar med nyt koncept: Café inviterer til overdådig smørrebrødsbuffet

Af Emil Kjær Jørgensen
Foto: Café Lindholm
Foto: Café Lindholm

Når klokken slår frokost, er der ikke ret meget, der slår et godt stykke dansk smørrebrød.

Når en café så vælger at supplere den geniale spise med ordet “buffet” – ja, så har du vores opmærksomhed.

Café Lindholm inviterer, i anledningen af både Fars Dag og pinse, til et helt nyt tiltag på den hyggelige café i form af en lækker smørrebrødsbuffet.

“På buffeten kan I vælge mellem 7 forskellige lækre varianter af hjemmelavet smørrebrød – og lækker kage til dessert,” skriver caféen om tiltaget.

Smørrebrød ad libitum og kage til dessert koster 199 kr. pr. person, og du skal bestille bord via 99317441 kl. 10.00 – 17.00 (mandag lukket).

Gourmetpizza, udeservering og kold rosé: Museumscafé får ny forpagter

En god oplevelse i hyggelige rammer

Café Lindholm holder til på Lindholm Høje Museet i Nørresundby lige nord for Aalborg, hvor den 48-årige kok Henrik Flodager Mouritzen overtog forpagtningen for godt et år siden.

Mouritzen har mere end 15 års erfaring fra restaurationsbranchen – blandt andet som køkkenchef i DGI-huset i Nordkraft, som medejer af restaurant- og fødevarevirksomheden Smagen af Læsø og med take away firmaet Mouritzens Mad.

”Min forgænger har løftet Café Lindholm til et højt niveau og skabt en fantastisk atmosfære med mange tilfredse gæster, og det arbejde vil jeg selvfølgelig gerne bære videre.

Café Lindholm skal fortsat være et sted for alle. Et sted med en uformel stemning, hvor gæsterne føler sig velkomne, fra de træder ind ad døren.

Alle skal have en god oplevelse uanset om de holder familiefester, er til konference eller bare kigger forbi til en lækker frokost eller en god kop kaffe og et stykke hjemmebagt kage”, fortalte Henrik, da han overtog caféen.

Lindholm Høje Museet og dermed også Café Lindholm er åbent året rundt og tiltrækker hvert år mere end 30.000 gæster – heraf mange fra udlandet.

Det kan du læse mere om her.

Hvad: Smørrebrødsbuffet
Hvor: Café LIndholm
Hvornår: Søndag d. 5. juni

Du finder mere info her.