Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Bylivet betyder dårligere søvn- Ret op på det med en god seng

Af Annoncør

Der kan være mange fordele ved at bo i en af Danmarks større byer såsom Aalborg. Meget tyder dog på, at den gode nattesøvn ikke er en af de fordele. Statistik synes i hvert fald at indikere, at byboer generelt sover mindre og dårligere. Det kan der naturligvis være mange grunde til, men det er bestemt ikke usandsynligt, at en af dem er den konstante larm fra biler og andre mennesker.

Find stilhed

Hvis du ønsker at forbedre din nattesøvn, bør første skridt derfor være at reducere mængden af larm, du udsætter dig selv for. hvis du sover tæt ved midtby eller motorvej, kan det være en ide at investere i ørepropper. Larmen påvirker nærmest med garanti din søvn mere end du regner med. For de fleste andre kan det dog være nok at opleve stilhed og tømme hovedet, inden de skal til at sove. Det kan du gøre med en smule motion eller bare en gåtur i den stille natur, som heldigvis også omgiver Aalborg.

En god seng

Stilhed og gåture er dog som oftest ikke nok til at rette op på en dårlig nattesøvn. For mange kan det også være nødvendigt med en ny seng. Det er særligt tilfældet for dig, der bare købte den første og den bedste seng sidste gang du flyttede. Sengen og ikke mindst den madras, vi bruger en stor del af vores liv på, har nemlig en stor indvirkning på, hvordan vi sover. 

Derfor kan det også godt betale sig at give lidt mere for en bedre madras og seng hos nogle der ved, hvad de snakker om. Det kunne for eksempel være hos Drømmeland. Først og fremmest giver en bedre seng dig en bedre nattesøvn, hvilket gør dig til en bedre og mere produktiv version af dig selv i dagtimerne. Derudover holder en dyrere madras også bare i længere tid, hvorfor prisen per nat ender med at være lavere. 

Hvis du leder blandt de lidt dyrere senge et sted som Drømmeland, vil du også bemærke, hvor meget variation der er mellem dem. Nogle er hårde, andre er bløde, men der er også masser af andre parametre, som man bedst mærker ved at lægge sig i sengen. Brug derfor gerne tid og energi på at finde den type seng, der passer dig. Det er det hele værd i søvnkvalitet.