Brug byen – flyt dit arbejde til mere inspirerende locations

Skrevet af: Martin M. Jørgensen

Annonce

Arbejder du som selvstændig eller freelancer, kender du sikkert alt til den ensidige arbejdsrutine på hjemmekontoret. Morgenmaden indtages fra samme side af bordet, laptoppen står præcis hvor du efterlod den og kaffen smager ligesom i går. Hvorfor ikke flytte kontoret ud af hjemmet og ud i byen?

Dit job skal ikke begrænse dig

Aalborg er fyldt med fantastiske steder til dig og din virksomhed. Selvom nogle jobs er lettere at flytte rundt på end andre, så er der masser af muligheder i byen for dig, der arbejder selvstændigt eller som freelancer. Måske arbejder du som tekstforfatter eller med korrekturlæsning, eller måske ejer du en produktvirksomhed. Uanset hvad dine daglige opgaver kræver af dig, så kan der være mange fordele ved at flytte arbejdet ud af hjemmet og ud i byen.

Bliv inspireret på ny

For nogle kan det tage lidt tid at finde sig til rette ude i byen. Skal man sætte sig et afsides sted i parken under åben himmel eller finde et sted med en hurtig internetforbindelse? Vælger du at sætte dig på én af de mange fortorvscaféer, skal du vænne dig til nye lyde og alle menneskerne omkring dig. Du skal også vænne dig til, at du formentlig er nødt til som minimum at købe en kop kaffe for at få lov til at optage pladsen. Det skal du også medregne i dit nye budget. Til gengæld vil du hurtigt opleve hvordan inspirationen finder vej til dig og dine arbejdsopgaver. Ny inspiration kan være lige det, som du har brug for, for at øge effektiviteten i din virksomhed.

Udvid dit netværk

Du kan også vælge at benytte dig at nogle af byens mange co-working locations. På en co-working location kan du møde andre selvstændige og freelancere, som arbejder med alt fra storytelling til salg og personlige coaching. Måske finder du endda nogle ligesindede, som du kan forsøge at indgå forskellige samarbejdsaftaler med efter behov. På den måde kan I hjælpe hinanden og opdage nye måder at arbejde på. Måske møder du nogle, der kan læse korrektur på dine pressemeddelelser eller komme med kreative inputs til dine salgsstrategier.

Tips til outsourcing

Det, at du flytter dit kontor ud af hjemmet, kan på mange måder være med til at styrke din virksomhed. At udvide sit netværk og indhente mere inspiration udefra kan føre til en øget vækst og derved mere travlhed i virksomheden. Måske får du endda så travlt at du begynder at overveje, om du skal finde nogle andre, til at løse forskellige opgaver i virksomheden. Det kan være at du gerne vil outsource content marketing delen af firmaet eller få hjælp til din transskribering. I så fald kan anbefalinger fra dit nye netværk være meget værdifulde. Find den bedste løsning for din virksomhed. Den behøver ikke nødvendigvis være i byen. Det har din nye måde at arbejde på bevist.

Du kan altid prøve det med at arbejde ude i byen af. Giv det lidt tid, før du går tilbage til at arbejde hjemmefra. Måske er en løsning hvor du skiftevis arbejder hjemme et par dage om ugen og ude de andre dage bedst for dig.

DMI udsender varsel: Advarer om risiko for voldsomt vejr

Skrevet af: Michael Qureshi
Arkivfoto
Arkivfoto

DMI har søndag morgen udsendt et varsel om risiko for voldsomt vejr i store dele af Jylland og Fyn.

Ifølge vejrtjenesten kan der falde mellem 15 og 25 millimeter regn på blot 30 min. Det gælder blandt andet Aalborg-området, og øvrige Nordjylland.

DMI’s varsel gælder fra klokken 12 søndag til klokken 20.

Vær opmærksom

Der er tale om en risikovarsel, der kan udvikle sig til et reelt varsel om voldsomt vejr.

Derfor er det vigtigt at være opmærksom på, at lavtliggende områder som kældre og viadukter risikerer at blive oversvømmet.

DMI opfordrer videre til, at man tilpasser sin fart i trafikken til, at der kan være dårligere sigtbarhed og vand på kørebanen.

Officielt: Træningscentre og svømmehaller må åbne på mandag

Skrevet af: Emil Kjær Jørgensen

Tidligere i dag kunne vi meddele, at Regeringen var klar til at åbne alle indendørs idrætsfaciliteter, som en del af genåbningens fase 3.

Og lørdag aften er de allerede nået til enighed med Folketingets partier.

Regeringen og Folketingets partier er netop blevet enige om at fremrykke åbningen af fitnesscentre, svømmehaller og legelande til 8. juni, oplyser Kulturministeriet.

“Jeg er rigtig glad for, at vi nu igen kan spille badminton, dyrke fitness, yoga eller tage en tur i svømmehallen rundet omkring i Danmark.

Vi trænger til at komme i gang igen, og det er godt, at det nu kan lade sig gøre på en sundhedsmæssigt forsvarlig måde, lyder det fra kulturminister Joy Mogensen (S) i en pressemeddelelse.

Aftalen indebærer alle indendørs idræts- og fritidsfaciliteter:

Spillehaller, lege- og badelande

Svømmehaller

Sportshaller

Træningscentre

Kulturministeriet oplyser til TV 2, at der endnu ikke er udarbejdet retningslinjer for indendørs sportsaktiviteter, men at planen er, at de ligger klar mandag.

Fristende sommernyhed: Kom til rosé ad libitum på Budolfi Plads

Skrevet af: Emil Kjær Jørgensen

Finder der noget bedre end et køligt glas rosé på en solbeskinnet terrasse?

Det skulle da lige være fri rosébar i 3 timer på en af byens bedste adresser.

Den hede sommerdrøm bliver til virkelighed på næste lørdag, d. 13/6, hvor man fra 15.30 – 18.30 kan nyde alt det rosé man vil for 299 kr.Aktuel.

Aktuel er et af de absolut bedste steder at nyde solen, maden og lidt koldt at drikke.

De har bl.a. en fuldstændig fabelagtig terrasse, og ikke mindst et populært koncept, hvor gæsterne selv er med til at vælge, hvad de vil spise til morgen, middag og aften – man vælger typisk 3 retter, hvor man så kan smage en masse forskelligt.

Men de våde varer, har de altså også fuldstændig styr på.

I går kunne vi skrive, at DMI regner med, at sommervarmen vender retur i næste uge – så det ligner en fuldstændig oplagt mulighed for at nyde lidt lækkert i glasset, godt vejr og (forhåbentlig) godt selskab.

Ejer Lars Helmuth lover, at fri rosébar vil være et tilbagevenende event i løbet af sommeren.

Men de gode nyheder stopper ikke der.

Aktuel er nemlig også klar med det nye koncept Terrassen.

Cocktailbar, DJ og fed stemning

En af byens bedste terrasser skal naturligvis udnyttes i det danske sommervejr, og på fredag den 12/6 fra klokken 15.30 er Aktuel klar med den første officiele udgave.

Vi kan blandt andet se frem til cocktailbar under ledelse af Dennis Messerschmidt, DJ Tom NeedleSplit og naturligvis også en fristende rosébar.

Vi spår et stensikkert sommerhit i Aalborg!