Annonce
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Brug byen – flyt dit arbejde til mere inspirerende locations

Af Redaktionen

Annonce

Arbejder du som selvstændig eller freelancer, kender du sikkert alt til den ensidige arbejdsrutine på hjemmekontoret. Morgenmaden indtages fra samme side af bordet, laptoppen står præcis hvor du efterlod den og kaffen smager ligesom i går. Hvorfor ikke flytte kontoret ud af hjemmet og ud i byen?

Dit job skal ikke begrænse dig

Aalborg er fyldt med fantastiske steder til dig og din virksomhed. Selvom nogle jobs er lettere at flytte rundt på end andre, så er der masser af muligheder i byen for dig, der arbejder selvstændigt eller som freelancer. Måske arbejder du som tekstforfatter eller med korrekturlæsning, eller måske ejer du en produktvirksomhed. Uanset hvad dine daglige opgaver kræver af dig, så kan der være mange fordele ved at flytte arbejdet ud af hjemmet og ud i byen.

Bliv inspireret på ny

For nogle kan det tage lidt tid at finde sig til rette ude i byen. Skal man sætte sig et afsides sted i parken under åben himmel eller finde et sted med en hurtig internetforbindelse? Vælger du at sætte dig på én af de mange fortorvscaféer, skal du vænne dig til nye lyde og alle menneskerne omkring dig. Du skal også vænne dig til, at du formentlig er nødt til som minimum at købe en kop kaffe for at få lov til at optage pladsen. Det skal du også medregne i dit nye budget. Til gengæld vil du hurtigt opleve hvordan inspirationen finder vej til dig og dine arbejdsopgaver. Ny inspiration kan være lige det, som du har brug for, for at øge effektiviteten i din virksomhed.

Udvid dit netværk

Du kan også vælge at benytte dig at nogle af byens mange co-working locations. På en co-working location kan du møde andre selvstændige og freelancere, som arbejder med alt fra storytelling til salg og personlige coaching. Måske finder du endda nogle ligesindede, som du kan forsøge at indgå forskellige samarbejdsaftaler med efter behov. På den måde kan I hjælpe hinanden og opdage nye måder at arbejde på. Måske møder du nogle, der kan læse korrektur på dine pressemeddelelser eller komme med kreative inputs til dine salgsstrategier.

Tips til outsourcing

Det, at du flytter dit kontor ud af hjemmet, kan på mange måder være med til at styrke din virksomhed. At udvide sit netværk og indhente mere inspiration udefra kan føre til en øget vækst og derved mere travlhed i virksomheden. Måske får du endda så travlt at du begynder at overveje, om du skal finde nogle andre, til at løse forskellige opgaver i virksomheden. Det kan være at du gerne vil outsource content marketing delen af firmaet eller få hjælp til din transskribering. I så fald kan anbefalinger fra dit nye netværk være meget værdifulde. Find den bedste løsning for din virksomhed. Den behøver ikke nødvendigvis være i byen. Det har din nye måde at arbejde på bevist.

Du kan altid prøve det med at arbejde ude i byen af. Giv det lidt tid, før du går tilbage til at arbejde hjemmefra. Måske er en løsning hvor du skiftevis arbejder hjemme et par dage om ugen og ude de andre dage bedst for dig.

Del artikel

Andre læser også