Brændende bil skaber trafikkaos: Limfjordstunnelen har været totalt spærret

Skrevet af: Michael Qureshi
Privatfoto: Emma Louise 
Billedet er taget lige da det skete - og før det hele blev spærret af.
Privatfoto: Emma Louise Billedet er taget lige da det skete - og før det hele blev spærret af.

Det er i den grad mandag morgen, for dem der skal på arbejde.

Midt i myldretrafikken har Limfjordstunnelen været spærret i begge retninger. Det skyldes en brændende varebil i sydgående spor. Det oplyser Nordjyllands Politi mandag morgen.

Det betyder, at der er opstået voldsom kødannelse i begge retninger, og Limfjordsbroen er maksimalt belastet lige nu. Det skyldes især fordi der er igangværende vejarbejde, der har indsnævret fra to til et spor hver vej.

Der er dog åbnet op i begge retninger igen her klokken 8.20 mandag, men grundet afspærring af begge rør tidligere er der stadig rigtig lang kø.

 

Må forvente lang rejsetid

Så folk der skal ind til det centrale Aalborg eller bare i sydgående retning må forvente at skulle sidde fast i trafikken i et godt stykke tid her mandag morgen.

Det var en varebil med adskillige liter diesel på ladet, som brød i brand efter et uheld. Derfor var Nordjyllands Politi bange for en eventuel eksplosionsfare.

ASIAN FESTIVAL I DENNE UGE

Få en lækker hovedret til kun 65 kr. fra flere af Aalborgs bedste asiatiske spisesteder. Læs mere om vores ASIAN FESTIVAL, der løber frem til søndag d. 28. juni. Læs mere her