Bone’s is back: Nu åbner kæmpe restaurant ved Havnefronten

Skrevet af: Emil Kjær Jørgensen

Nu er ventetiden endelig forbi for jer, der har cravet saftige bøffer, salatbar og de legendariske spareribs fra Bone’s.

På fredag, d. 7 februar kl. 11.00, slår Bone’s nemlig endelig dørene op til en af deres største restauranter på landsplan, på hele 1108 kvadratmeter og med 220 siddepladser, når de åbner på Strandvejen 6.

Den 13. januar fik vi lov til at få et sneak peek af restauranten, og lokalerne er som forvandlet siden sidst.

“Det har været nogle meget lange dage, og nu glæder vi os bare helt vildt til at vise nordjyderne vores nye restaurant,” fortæller restaurantchef Andreas Laursen.

Da vi besøger restauranten igen i dag, onsdag eftermiddag, er 20-25 mand stadig i fuld gang med at finpudse de sidste detaljer; de sidste billeder skal hænges op, alt skal støvsuges og rengøres, menukortene skal gøres klar, og alle systemer skal testes igennem.Det er svært ikke at blive begejstret over de helt unikke rammer, som Bone’s nu kommer til at drive restaurant i – de emmer af den aalborgensiske sjæl, og indretningen er samtidigt lavet med respekt for historien, hvor de rustikke træbjælker eksempelvis får en fremtrædende rolle i udtrykket.

Derudover er der naturligvis blevet plads til den klassiske Bone’s-stil med hovedfokus på den amerikanske kultur – lige fra musik til Hollywood og NBA.

Masser af nye lækkerier på menukortet

Hvis du besøger den nye restaurant, kan du se frem til et opdateret menukort.

Men bare rolig; der er naturligvis stadig plads til de sidste 30 års klassikere som spareribs, burgere, steaks og salatbar.

Et af de helt nye tiltag er Share Food, hvor den traditionelle bestilling af én ret til hver, erstattes af store fade til bordet, som man deler.

”Tanken med Share Food er at tage hul på Social Dining oplevelsen, med referencer til familien, der har deres faste store BBQ-middage” siger Andreas.

Du kan eksempelvis vælge Bone’s Combo, hvor du får 450 g Spareribs, 1/2 Chicken On Fire, 250-300 g. oksemørbrad, 3 x majskolber, coleslaw og 1 x valgfri sauce, og det tilbehør man ønsker. Der er typisk mad til 2-3 personer til en pris på 499 kr.

Bone’s Feast gælder 4-6 personer og koster 799 kr. – og er derudover inkl. chicken tenders og nyheder som mashed potatoes og mac&cheese.

På menukortet finder du også nye vegetariske retter, som tæller alt fra en lækker burger til en falafel tortilla plate.

Ingen Bone’s uden soft ice, og den nye restaurant byder på alt fra klassisk vaniljeis til en vegansk is med smag af eksempelvis ananas – som man jo passende kan blande med vaniljeisen og nyde smagen af Københavnerstang.

Oil pit smoker

Øl i stride strømme

Der er også blevet installeret en gigantisk oil pit smoker fra USA, som ifølge rygterne kan rumme en fuldvoksen kok … men Bone’s vil dog hovedsageligt bruge den til at tilberede hele kyllinger og med tiden også andre produkter, som man kender fra sydstaterne i USA.

I centrum af restauranten har man lavet et stort barområde, hvorfra du kan vælge mellem specialøl fra 20 forskellige ølhaner, eller bestille fem forskellige slags cocktails.

Restaurantchef, Andreas Laursen.
Det store udvalg af øl

Restauranten på Strandvejen får også et lækkert legeområde til børn, et stort loungeområde, take away og et seperat spiseområde til selskaber og lignende. Det kan du læse meget mere om her.

Stamgæster på Bone’s kan glæde sig over, at de velkendte koncepter som Early Bird og studierabat også gælder på den nye restaurant.

Andreas oplyser til MigogAalborg, at man allerede kan bestille bord på den nye Bone’s fra i dag.

I skrivende stund, er der stadig ledige pladser til åbningsdagen, hvis man vil være blandt de første spisende på den nye restaurant.

Du finder info om bordbestilling her.

Hvad: Bone’s åbner
Hvor: Strandvejen 19, 9000 Aalborg
Hvornår: Fra 7. februar (Åbent alle dage fra kl. 11.00)

Ingen fest i Gaden: Statsministeren vil udskyde genåbningen af nattelivet

Skrevet af: Emil Kjær Jørgensen

Mange festglade nordjyder havde formentlig set frem til genåbningens fase 4, hvor det oprindeligt var planlagt, at genåbningen af nattelivet skulle begynde her i august.

Men statsminister Mette Frederiksen er bekymret over udviklingen i coronasmitten i hele landet, og det fik hende til tasterne på Facebook i går aftes med en længere opdatering om hele situationen.

Her kræver hun blandt andet mere tålmodighed med genåbningen – blandt andet med genåbningen af nattelivet.

“Oprindeligt var planen at begynde en åbning – også af de dele her i august. Det er regeringens holdning, at det skal udskydes,” skriver Mette Frederiksen på Facebook.

Udsættelse kræver økonomisk hjælp

Hvis genåbningen af nattelivet udsættes, kræver det, økonomisk hjælp frem til 1. januar 2021 til både spillesteder, natteliv og turistbranchen. Det mener Dansk Erhverv.

“Det er i vores alles interesse, at virksomheder og arbejdspladser kommer gennem krisen,” siger Brian Mikkelsen til EB.dk

Også Dansk Industri mener, at fortsatte hjælpepakker til natteliv og spillesteder er vigtig, hvis genåbningen udskydes.

Det siger direktør i Dansk Industri, Lars Sandahl Sørensen, i en pressemeddelelse.

“Vi har forståelse for, at eksempelvis natklubber og tilsvarende virksomheder i den nuværende situation må afvente en yderligere genåbning for alles skyld,” siger han.

Det er på onsdag, at Folketingets partier og forhandler om den videre genåbning.

“Når brancher er lukket ned, vil der selvfølgelig stadig være brug for hjælpepakker. Det forhandler vi også,” skriver Mette Frederiksen på Facebook.

Du kan læse hele hendes opdatering her:

Genoplev magien: Se Harry Potter og De Vises Sten i biografen

Skrevet af: Emil Kjær Jørgensen

Det har været mere end op ad bakke, for biograferne i Danmark de seneste måneder, der både har været ramt af corona-restriktionerne i forhold til publikum og ikke mindst de mange storfilm, der lader vente på sig på grund af den særlige situation.

Det har blandt andet tvunget biografen i Kennedy til at holde lukket midlertidigt, men den genåbner heldigvis igen fra på torsdag. Det kan du læse mere om her.

Den helt særlige corona-situation gør (heldigvis), at biograferne har plads til en masse gensyn med mange af de film, som har tryllebundet gæsterne gennem årene.

Og i næste weeekend er der særdeles gode nyheder til alle jer, der elsker filmene om Harry Potter.

Harry Potter-magi for 100 kr.

Nu kan nemlig tage med tilbage til Hogwarts, når Nordisk Film Biografer i både Kennedy og City Syd viser Harry Potter og De Vises Sten, som er første film i serien om den sympatiske troldmand.

Der bliver altså mulighed for at få et gensyn med Harry, Ron, Hermione, Hagrid og alle de andre, når de blænder op for J.K. Rowlings magiske trolddomsunivers.

Billetter koster 100 kr. pr. stk., og filmen vises med danske undertekster. Filmen vises i Kennedy lørdag den 15/8 klokken 15.30, mens du kan se den i City Syd søndag 16/8 kl. 14.00.

Du finder billetinfo lige her.

Mere magi weekenden efter

Kan du bare ikke få nok af Harry Potter, er der heldigvis flere gode nyheder.

For allerede weekenden efter blænder biograferne op for anden film i rækken, Harry Potter og Hemmelighedernes Kammer, hvor Harry, Ron og Hermonie gør klar til deres andet år på Hogwarts, hvor der venter endnu mere spænding og flere udfordringer.

Det kan du finde billetinfo om her.

Mad og koncerter på toppen af Aalborg: Kom til sprødt event på ROOFTOP i næste uge

Skrevet af: Michael Qureshi

Hvert år er der normalt Blå Festival rundt omkring i Aalborg med de fedeste Live Jazz-koncerter.

Grundet Covid-19 er selve festivalen i sin helhed aflyst, men der bliver heldigvis et par events som sikrer, at der stadig sker noget i Aalborgs midtby.

I næste uge afholdes der fire sprøde jazz-koncerter på Salling ROOFTOP med udsigt over Aalborg. DMI lover sol og lune temperaturer, så der bliver helt sikkert rift om pladserne.

Salling ROOFTOP frister med to stykker af caféens populære smørrebrød og en øl/et glas vin/sodavand samt koncert ved et bord til 175 kr. per person.

“Er du vild med jazz og blues? Så kom på Salling Rooftop, hvor du kan glæde dig til en række spændende artister på toppen af Aalborg,” skriver Salling i et pressebrief.

Kører fra onsdag til fredag

Det hele løber stablen fra onsdag d. 12. august i næste uge og kører torsdag samt fredag hvor der bydes på hele to fede koncerter med masser af god musik og livlig stemning.

Fredag d. 14. august er der som nævnt to koncerter både i løbet af eftermiddagen, som er perfekt til en slags fredagsbar, der skyder weekenden i gang.

Der er også koncert igen om aftenen. Begge koncerter er med populære HP Lange, som er et stort navn inden for jazz og blues.

I mere end 30 år har HP Lange været bluesmusiker på landevejen, og er efterhånden en veteran på musikscenen i Danmark. På scenen leverer HP Lange et energisk mix at Delta – country- og folk-blues.

Sangene får altid en historie med på vejen og repertoireret er en blanding af egne sange og sange, samlet op blandt andet i USA’s sydstater. Sangene og fortolkningerne er hans egne men dybt forankrede i traditionen.

Programmet ser således ud;

Tim Lothar og Holger Daub
Onsdag den 12. august kl. 15-17
Se mere og book plads her

Lundbye og Gudnason
Torsdag den 13. august kl. 15-17
Se mere og book plads her

HP Lange Duo
Fredag den 14. august kl. 15-17
Se mere og book plads her

HP Lange Duo
Fredag den 14. august kl. 18.30-20:30
Se mere og book plads her