Bone’s is back: Nu åbner kæmpe restaurant ved Havnefronten

Skrevet af: Emil Kjær Jørgensen

Nu er ventetiden endelig forbi for jer, der har cravet saftige bøffer, salatbar og de legendariske spareribs fra Bone’s.

På fredag, d. 7 februar kl. 11.00, slår Bone’s nemlig endelig dørene op til en af deres største restauranter på landsplan, på hele 1108 kvadratmeter og med 220 siddepladser, når de åbner på Strandvejen 6.

Den 13. januar fik vi lov til at få et sneak peek af restauranten, og lokalerne er som forvandlet siden sidst.

“Det har været nogle meget lange dage, og nu glæder vi os bare helt vildt til at vise nordjyderne vores nye restaurant,” fortæller restaurantchef Andreas Laursen.

Da vi besøger restauranten igen i dag, onsdag eftermiddag, er 20-25 mand stadig i fuld gang med at finpudse de sidste detaljer; de sidste billeder skal hænges op, alt skal støvsuges og rengøres, menukortene skal gøres klar, og alle systemer skal testes igennem.Det er svært ikke at blive begejstret over de helt unikke rammer, som Bone’s nu kommer til at drive restaurant i – de emmer af den aalborgensiske sjæl, og indretningen er samtidigt lavet med respekt for historien, hvor de rustikke træbjælker eksempelvis får en fremtrædende rolle i udtrykket.

Derudover er der naturligvis blevet plads til den klassiske Bone’s-stil med hovedfokus på den amerikanske kultur – lige fra musik til Hollywood og NBA.

Masser af nye lækkerier på menukortet

Hvis du besøger den nye restaurant, kan du se frem til et opdateret menukort.

Men bare rolig; der er naturligvis stadig plads til de sidste 30 års klassikere som spareribs, burgere, steaks og salatbar.

Et af de helt nye tiltag er Share Food, hvor den traditionelle bestilling af én ret til hver, erstattes af store fade til bordet, som man deler.

”Tanken med Share Food er at tage hul på Social Dining oplevelsen, med referencer til familien, der har deres faste store BBQ-middage” siger Andreas.

Du kan eksempelvis vælge Bone’s Combo, hvor du får 450 g Spareribs, 1/2 Chicken On Fire, 250-300 g. oksemørbrad, 3 x majskolber, coleslaw og 1 x valgfri sauce, og det tilbehør man ønsker. Der er typisk mad til 2-3 personer til en pris på 499 kr.

Bone’s Feast gælder 4-6 personer og koster 799 kr. – og er derudover inkl. chicken tenders og nyheder som mashed potatoes og mac&cheese.

På menukortet finder du også nye vegetariske retter, som tæller alt fra en lækker burger til en falafel tortilla plate.

Ingen Bone’s uden soft ice, og den nye restaurant byder på alt fra klassisk vaniljeis til en vegansk is med smag af eksempelvis ananas – som man jo passende kan blande med vaniljeisen og nyde smagen af Københavnerstang.

Oil pit smoker

Øl i stride strømme

Der er også blevet installeret en gigantisk oil pit smoker fra USA, som ifølge rygterne kan rumme en fuldvoksen kok … men Bone’s vil dog hovedsageligt bruge den til at tilberede hele kyllinger og med tiden også andre produkter, som man kender fra sydstaterne i USA.

I centrum af restauranten har man lavet et stort barområde, hvorfra du kan vælge mellem specialøl fra 20 forskellige ølhaner, eller bestille fem forskellige slags cocktails.

Restaurantchef, Andreas Laursen.
Det store udvalg af øl

Restauranten på Strandvejen får også et lækkert legeområde til børn, et stort loungeområde, take away og et seperat spiseområde til selskaber og lignende. Det kan du læse meget mere om her.

Stamgæster på Bone’s kan glæde sig over, at de velkendte koncepter som Early Bird og studierabat også gælder på den nye restaurant.

Andreas oplyser til MigogAalborg, at man allerede kan bestille bord på den nye Bone’s fra i dag.

I skrivende stund, er der stadig ledige pladser til åbningsdagen, hvis man vil være blandt de første spisende på den nye restaurant.

Du finder info om bordbestilling her.

Hvad: Bone’s åbner
Hvor: Strandvejen 19, 9000 Aalborg
Hvornår: Fra 7. februar (Åbent alle dage fra kl. 11.00)