Nu er åbningsdatoen officiel: Aalborg får en af de største Bone’s restauranter i landet

Skrevet af: Emil Kjær Jørgensen

Tilbage i juli kunne vi afsløre, at Bone’s åbner en helt ny restaurant på Strandvejen 6, hvor den kinesiske restaurant, Jin Cun, senest har holdt til.

Og nu er der godt nyt til jer, der har cravet saftige bøffer, salatbar og – selvfølgelig – de legendariske spareribs:

Restauranten åbner allerede fredag den 7. februar.

Hvis du har været forbi havnefronten for nylig, har du måske bemærket de mange håndværkere, der knokler for at få det smukke gamle pakhus til at fungere som en topmoderne restaurant.

Inden længe bliver den enorme byggeplads i stedet forvandlet til en af Bone’s største restauranter på landsplan – på hele 1108 kvadratmeter.

Foto: EDC/erhverv.dk
Det er denne bygning Bones rykker ind i

220 siddepladser og masser af nyheder på menuen

MigogAalborg har fået lov til at få et eksklusivt sneak peek af restauranten i selskab med restaurantchef Andreas Laursen.

Udover en fantastisk udsigt udover Limfjorden, en central placering i byen og hele 220 siddepladser, står nyhederne nærmest i kø i de imponerende lokaler på havnefronten.

“Bone’s har haft et helt fantastisk 2019, og nu er tiden så kommet til, at vi skal tage det næste store skridt. Restauranten her i Aalborg bliver selvfølgelig med fokus på familiehygge og BBQ, som gæsterne kender det.

Men derudover kan aalborgenserne se frem til at være blandt de første, der stifter bekendtskab med vores nyeste tiltag,” forklarer Andreas.

De tiltag indebærer blandt andet et opdateret menukort – hvor der naturligvis stadig er plads til de sidste 30 års klassikere som spareribs, burgere og salatbar, men også helt nye retter.

“Vi får installeret en gigantisk oil pit smoker fra USA, som måler hele 3 meter i dybden.

Derfor kan vi tilbyde helt nye retter, som eksempelvis hele kyllinger, der er tilberedt nænsomt i flere timer.

Med tiden vil der være mulighed for at lege med nye produkter som man kender fra sydstaterne i USA.”

Øl i lange baner

Tørsten skal naturligvis slukkes efter sådan en omgang, og her kan gæsterne også se frem til, at der kræses for detaljerne.

“Vi får et stort fokus på specialøl med hele 20 forskellige ølhaner, hvor man kan glæde sig til Craft-kvalitetsøl som american pale ale, stouts, hvedeøl og meget mere,” siger Andreas.

Er du ikke fan af øl, kan du i stedet glæde dig til hele fem forskellige slags cocktails, som kan nydes både før, under og efter maden.

Share Food, vegetarmad og lækkert take away

Der er i hele verden fokus på at spise mindre kød, og selvom de fleste af os, ud over den store salatbar, forbinder Bone’s med masser af kød, er de heller ikke bange for at prøve yderligere kræfter med trenden.

“At spise vegetarisk betyder ikke nødvendigvis, at man skal erstatte kødet. Vi vil supplere med mad til dem. der gerne vil spise mindre kød. Men selvfølgelig stadig på vores måde, hvor der stadig er fokus på BBQ og masser af smag,” siger Andreas.

Derudover byder menukortet også på konceptet Share Food, hvor den traditionelle bestilling af én ret til hver, erstattes af store fade til bordet, som man deler.

”Tanken med Share Food er ay tage hul på Social Dining oplevelsen, med referencer til familien, der har deres faste store BBQ-middage” siger Andreas.

”Maden består af en bred vifte af forskellige udskæringer af spareribs, BBQ-Chicken og oksemørbrad kombineret med nogle nye lækre sideoders som bl.a. Mac´n`Cheese og Mash Potatoes.”

Hurtig take away til folket

Hvis bare solen kigger frem i to minutter i sommerhalvåret, er området omkring havnefronten i Aalborg nærmest sort af mennesker, og de kan glæde sig til, at den nye restaurant også får et stort fokus på udeservering og take away-delen.

”Vi kommer til at tilbyde de mange gæster på havnefronten retter, der imødekomme den enkelte eller parret, der ønsker at spise deres mad på plænen.

Derudover naturligvis også en salatbar, så man nemt kan tage noget hurtigt og sundt med ned til vandkanten.”

Andreas oplyser, at Bone’s lige nu ved at søge om tilladelse til udendørsservering, som bliver aktuelt, når temperaturen forhåbentligt stiger.

Unikke lokaler med eksklusivt loungeområde

Som billederne afslører, er det nogle helt unikke lokaler, som Bone’s kommer til at servicere gæsterne i.

“Der er enormt meget charme i bygningerne, og det har været vigtigt for os at bevare så meget som muligt.

Vi har pillet alt fra den tidligere restaurant ned, så man nu kun kan se de originale mursten og de rå træbjælker, som både passer ind i både området ved havnen og vores egen identitet,” siger Andreas.

Der er bogstaveligt talt højt til loftet – både når det gælder lokalerne og tilgangen til indretningen af dem.

I den ene ende af restauranten bygger man på førstesalen et separat spiseområde, hvor der bliver plads til omkring 50 siddepladser.

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af Bones Restauranter (@bonesrestauranter) den

“Det bliver et helt oplagt område at holde alt fra fødselsdage til julefrokoster, for selskaber, der gerne vil være lidt for sig selv.”

Med udsigt over det enorme spiseområde og havnen, bliver der desuden bygget et lille vente-/ loungeområde.

“Her kan man sidde, hvis man gerne vil have en cocktail eller en øl inden maden. Man kan også blot komme ind fra gaden for at sidde i uformelle omgivelser med en fed udsigt over både restaurant og fjord,” siger Andreas.

Kæmpe børneunivers med Virtual Reality

Selvom Bone’s med fokusset på øl, cocktails og take away gerne vil tiltrække flere af byens studerende, har de ikke glemt de mange børnefamilier, som elsker konceptet.

Og når de små poder har spist både pommes frites, spareribs og soft ice på rekordtid, er det jo rart, at de voksne kan nyde lidt fred og ro ved bordet.

Børn og barnlige sjæle kan se frem til et helt nyt børneunivers, hvor børnene kan blive udfordret på flere måder.

Der kommer blandt andet fire iPad-bænke, hvorfra børnene kan stifte bekendtskab med “fra jord til bord”-tankegangen – selvfølgelig med afsæt i Bone’s salatbar.

“Først vælger de en afgrøde og senere kan de vande og pleje deres frø, til grøntsagen vokser op og bliver høstet.

Vi håber det giver børnene et indblik i, hvordan tingene ender henne i vores salatbar, og så giver det dem forhåbentlig mod på at smage noget nyt,” forklarer Andreas.

Derudover vil legeområdet også byde på muligheder for at få rørt kroppen, og der vil også være en hyggelig hule, hvor børnene kan opleve en (næsten) vaskeægte præriehimmel.

Hvad: Bone’s åbner
Hvor: Strandvejen 6, 9000 Aalborg
Hvornår: Fredag d. 7. februar.

Du finder mere info her

Få alt det fede udstyr: Ny butik er åbnet på Budolfi Plads

Skrevet af: Nathalia Hentze Nielsen

Forleden åbnede en helt ny butik i hjertet af Aalborg.

Mika er åbnet på Budolfi Plads, som har formået at tiltrække en lang række fede navne som Aktuel, Skagen Fiskerestaurant og BACO.

Mika har i den grad fat i tidens trends, og kommer til at skifte sortimentet i butikken ud tilpasset årstiderne. Her til sommer er der så fuldt fokus på hard stand up paddleboards og surf boards  – ikke de oppustelige.

De slår især på, at priserne er skarpe, hvor man sparer mellem 40-65% sammenlignet med lignende hard boards i øvrige Danmark.

Så hvis du går med en drøm om at komme helt tæt på eksempelvis delfinen i Østre Havn-området, så kan du købe udstyret her.

Tidligere jægersoldat

MIKA er en lille nordjysk virksomhed, der er startet ud fra det grundlæggende princip, at alle fortjener produkter i god kvalitet til overkommelige priser.

Det er Anders Gottlieb Boldsen og Mikkel Højsleth, som står bag Mika, men det er primært Anders man møder i butikken.

Han er tidligere jægersoldat, men springer nu ud som selvstændig.

“Jeg synes, det var et godt tidspunkt at blive selvstændig på. Det motiverer mig at have frihed og kunne realisere mine idéer.

Vi vil gerne yde kvalitet og service på et højt niveau, og det kan jeg ved at være her selv. Vi sælger også produkter, som vi 100% kan stå inde for.

Det skal have vores eget kvalitetsstempel, og vi skal kunne se kunderne i øjnene også bagefter købet,” siger Anders Gottlieb Boldsen til MigogAalborg.

Både til nybegyndere og øvede

Han fortæller, at man kan komme ned i deres showroom på Budolfi Plads, ved siden af BACO, og se de forskellige boards, og tage en snak. Der er både til nybegyndere og øvede.

“Vi vil forene kvalitet og pris, så du som forbruger altid får den bedst mulige handel og personlige service uden nogen fordyrende mellemled.

Det er et løfte, vi kan stå ved, fordi vi forhandler direkte med producenterne, og dermed kan stå inde for både kvaliteten og produktionsforholdene,” forklarer Anders.

Lækre varer til gode priser

Han fortæller også, at de kommer til at finde tidens trends i løbet af sæsonerne.

“Vi springer til, når vi får mulighed for at sikre lækre varer til priser, hvor alle kan være med.

Derfor sælger vi lige nu kvalitets SUP Boards og Surfboards til vandsports-entusiaster.

Vi arbejder også på at opbygge et sortiment indenfor møbler, og hvem ved, hvad vi ellers får fingrene i,” forklarer Anders.

Hvad: Mika er åbnet
Hvor: Budolfi Plads
Læs mere på deres Facebook-side

Burger Week hos Bogø

MigogAalborg har i samarbejde med Bogø-kæden lavet Burger Week hos Bogø. Resten af ugen får du en burgermenu med valgfri burger, fritter, sodavand og valgfri dip til 50 kr. Læs mere her 

Laver de vildeste donuts: Realitystjerne åbner Bronuts-butik i Aalborg

Skrevet af: Michael Qureshi

Først var det burger-krig. Nu kan vi glæde os til donut-krig lige her i Aalborg.

I sidste weekend åbnede Donut-shoppen på Boulevarden med masser af lækre donuts.

Men de får mere end kamp til stregen nu, kan MigogAalborg fortælle.

For en af de helt store spillere på den danske donut-scene har nu lokalerne på plads i byen.

Ejeren af den hastigt voksende donut-kæde Bronuts er tidligere realitydeltager Türker Alici kendt fra Paradise Hotel og Robinson.

Men nu har han brugt noget af berømmelsen på at skabe et ret skarp koncept. For Bronuts er et gigantisk hit i Aarhus, snart åbner de på Vesterbrogade i København, og så hedder Aalborg næste stop.

Rykker ind i Art by Me’s gamle lokaler

Det afslører Türker Alici selv på sin Instagram-story lagt på i dag lørdag eftermiddag.

Her ser man ham gå rundt i de tidligere Art by Me-lokaler på Dannebrogsgade 9.

“Vi er lige nu i Dobbelt A. Prøv lige at tjekke det her, det ligner vist den kommende Bronuts,” lyder det fra Türker.

Han viser så rundt uden for med facaden og inde i selve lokalerne.

“Vi er allerede nået rigtig langt. Vi har været så frække at tegne, så her får I en quick update.

Her kommer der produktionsområde, vores skabe kommer til at være her, montre her aflangt.

Kunderne kommer ind der, stiller sig i kø her, køber og går ud der. Meget nemt og simpelt,” forklarer han.

Screenshot fra Instagram story

Ligger godt i Vestbyen

MigogAalborg har ad flere omgange været i kontakt med Bronuts de seneste par uger, fordi rygterne om en snarlig Aalborg-åbning løb hurtigt.

De har ikke ønsket at kommentere officielt indtil i dag, hvor den ene medejer Türker Alici altså selv bekræfter det.

Hos EDC Erhverv der har lokalerne til udleje ønsker man hverken at be- eller afkræfte, at Bronuts-kæden bliver de nye lejere.

Lejemålet er flot istandsat og er beliggende på en af Vestbyens mest attraktive placeringer på hjørnet af Dannebrogsgade og Istedgade

Kendt for at eksperimentere

Bronuts er blevet ret så populært i Aarhus, og nu er det altså både København og Aalborg, der skal smage på deres vilde donuts.

De er nemlig især kendt for at eksperimentere helt vildt med deres donuts som bl.a. Bounty-Donuts, Twix, Mars, Snickers og selvfølgelig Oreo’s og meget mere.

Bronuts er i øvrigt sammensat af slangordene Bro’s og donuts. Så er det på plads.

Det er ikke engang et år siden, at Bronuts åbnede den første butik i Aarhus, og snart kommer man altså til at have steder i fire byer.

Åbningsdatoen ventes også at blive afsløret inden for kort tid.

Burger Week hos Bogø

MigogAalborg har i samarbejde med Bogø-kæden lavet Burger Week hos Bogø. Resten af ugen får du en burgermenu med valgfri burger, fritter, sodavand og valgfri dip til 50 kr. Læs mere her 

Nyt udspil fra regeringen: Forsamlingsforbud kan hæves til 50 personer fra mandag

Skrevet af: Michael Qureshi
Arkivfoto Statsministeriet
Arkivfoto Statsministeriet

Det nuværende forsamlingsforbud på 10 personer ser ud til at blive hævet til 50 personer fra på mandag.

Det er regeringens udspil i et brev til partilederne i Folketinget. Det skriver både DR, TV 2 og Ritzau som alle er i besiddelse af brevet.

Men der vil være en række undtagelser, hvor endnu flere personer kan være samlet.

Det gælder alle arrangementer, hvor deltagerne “i det væsentlige” sidder ned, lyder det i regeringens udspil.

Det vil sige, at der fra mandag kan blive åbnet for blandt andet bryllupper og andre sommeraktiviteter.

Derudover skal det være muligt at afholde arrangementer med 500 siddende personer, og det gælder også Superligaen.

Et bryllup afholdt i en restaurant eller lignende, der står for mad og lokaler kan gå an, eller en generalforsamling afholdt i et konferencecenter.

Det skal også være muligt med sommeraktiviteter for børn og unge, der sidder ned.

Hæves til 100 personer i juli

Derfra er det ifølge udspillet planen, at forsamlingsforbuddet hæves til 100 personer fra 8. juli, og i august skal det så hæves til 200 personer.

Hvis regeringens udspil bliver til virkelighed vil det betyde, at det også vil være muligt at holde fx en konference med siddende deltagere eller lignende, samt at idrætten eksempelvis Superligaen, kan samle op til 500 personer til kampene.

Her er det et krav, at tilskuerne sidder ned, skriver statsminister Mette Frederiksen i brevet ifølge DR og Ritzaus Bureau.

Politiet skal stadig have mulighed for at nedlægge opholdsforbud, hvis det står til regeringen.

De opholdsforbud har været taget i brug et par gange i løbet af coronakrisen, fordi der har været for mange personer forsamlet på ét sted – blandt andet i Københavns nordhavn og på Islands Brygge.

Burger Week hos Bogø

MigogAalborg har i samarbejde med Bogø-kæden lavet Burger Week hos Bogø. Resten af ugen får du en burgermenu med valgfri burger, fritter, sodavand og valgfri dip til 50 kr. Læs mere her