Nu er åbningsdatoen officiel: Aalborg får en af de største Bone’s restauranter i landet

Skrevet af: Emil Kjær Jørgensen

Tilbage i juli kunne vi afsløre, at Bone’s åbner en helt ny restaurant på Strandvejen 6, hvor den kinesiske restaurant, Jin Cun, senest har holdt til.

Og nu er der godt nyt til jer, der har cravet saftige bøffer, salatbar og – selvfølgelig – de legendariske spareribs:

Restauranten åbner allerede fredag den 7. februar.

Hvis du har været forbi havnefronten for nylig, har du måske bemærket de mange håndværkere, der knokler for at få det smukke gamle pakhus til at fungere som en topmoderne restaurant.

Inden længe bliver den enorme byggeplads i stedet forvandlet til en af Bone’s største restauranter på landsplan – på hele 1108 kvadratmeter.

Foto: EDC/erhverv.dk
Det er denne bygning Bones rykker ind i

220 siddepladser og masser af nyheder på menuen

MigogAalborg har fået lov til at få et eksklusivt sneak peek af restauranten i selskab med restaurantchef Andreas Laursen.

Udover en fantastisk udsigt udover Limfjorden, en central placering i byen og hele 220 siddepladser, står nyhederne nærmest i kø i de imponerende lokaler på havnefronten.

“Bone’s har haft et helt fantastisk 2019, og nu er tiden så kommet til, at vi skal tage det næste store skridt. Restauranten her i Aalborg bliver selvfølgelig med fokus på familiehygge og BBQ, som gæsterne kender det.

Men derudover kan aalborgenserne se frem til at være blandt de første, der stifter bekendtskab med vores nyeste tiltag,” forklarer Andreas.

De tiltag indebærer blandt andet et opdateret menukort – hvor der naturligvis stadig er plads til de sidste 30 års klassikere som spareribs, burgere og salatbar, men også helt nye retter.

“Vi får installeret en gigantisk oil pit smoker fra USA, som måler hele 3 meter i dybden.

Derfor kan vi tilbyde helt nye retter, som eksempelvis hele kyllinger, der er tilberedt nænsomt i flere timer.

Med tiden vil der være mulighed for at lege med nye produkter som man kender fra sydstaterne i USA.”

Øl i lange baner

Tørsten skal naturligvis slukkes efter sådan en omgang, og her kan gæsterne også se frem til, at der kræses for detaljerne.

“Vi får et stort fokus på specialøl med hele 20 forskellige ølhaner, hvor man kan glæde sig til Craft-kvalitetsøl som american pale ale, stouts, hvedeøl og meget mere,” siger Andreas.

Er du ikke fan af øl, kan du i stedet glæde dig til hele fem forskellige slags cocktails, som kan nydes både før, under og efter maden.

Share Food, vegetarmad og lækkert take away

Der er i hele verden fokus på at spise mindre kød, og selvom de fleste af os, ud over den store salatbar, forbinder Bone’s med masser af kød, er de heller ikke bange for at prøve yderligere kræfter med trenden.

“At spise vegetarisk betyder ikke nødvendigvis, at man skal erstatte kødet. Vi vil supplere med mad til dem. der gerne vil spise mindre kød. Men selvfølgelig stadig på vores måde, hvor der stadig er fokus på BBQ og masser af smag,” siger Andreas.

Derudover byder menukortet også på konceptet Share Food, hvor den traditionelle bestilling af én ret til hver, erstattes af store fade til bordet, som man deler.

”Tanken med Share Food er ay tage hul på Social Dining oplevelsen, med referencer til familien, der har deres faste store BBQ-middage” siger Andreas.

”Maden består af en bred vifte af forskellige udskæringer af spareribs, BBQ-Chicken og oksemørbrad kombineret med nogle nye lækre sideoders som bl.a. Mac´n`Cheese og Mash Potatoes.”

Hurtig take away til folket

Hvis bare solen kigger frem i to minutter i sommerhalvåret, er området omkring havnefronten i Aalborg nærmest sort af mennesker, og de kan glæde sig til, at den nye restaurant også får et stort fokus på udeservering og take away-delen.

”Vi kommer til at tilbyde de mange gæster på havnefronten retter, der imødekomme den enkelte eller parret, der ønsker at spise deres mad på plænen.

Derudover naturligvis også en salatbar, så man nemt kan tage noget hurtigt og sundt med ned til vandkanten.”

Andreas oplyser, at Bone’s lige nu ved at søge om tilladelse til udendørsservering, som bliver aktuelt, når temperaturen forhåbentligt stiger.

Unikke lokaler med eksklusivt loungeområde

Som billederne afslører, er det nogle helt unikke lokaler, som Bone’s kommer til at servicere gæsterne i.

“Der er enormt meget charme i bygningerne, og det har været vigtigt for os at bevare så meget som muligt.

Vi har pillet alt fra den tidligere restaurant ned, så man nu kun kan se de originale mursten og de rå træbjælker, som både passer ind i både området ved havnen og vores egen identitet,” siger Andreas.

Der er bogstaveligt talt højt til loftet – både når det gælder lokalerne og tilgangen til indretningen af dem.

I den ene ende af restauranten bygger man på førstesalen et separat spiseområde, hvor der bliver plads til omkring 50 siddepladser.

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af Bones Restauranter (@bonesrestauranter) den

“Det bliver et helt oplagt område at holde alt fra fødselsdage til julefrokoster, for selskaber, der gerne vil være lidt for sig selv.”

Med udsigt over det enorme spiseområde og havnen, bliver der desuden bygget et lille vente-/ loungeområde.

“Her kan man sidde, hvis man gerne vil have en cocktail eller en øl inden maden. Man kan også blot komme ind fra gaden for at sidde i uformelle omgivelser med en fed udsigt over både restaurant og fjord,” siger Andreas.

Kæmpe børneunivers med Virtual Reality

Selvom Bone’s med fokusset på øl, cocktails og take away gerne vil tiltrække flere af byens studerende, har de ikke glemt de mange børnefamilier, som elsker konceptet.

Og når de små poder har spist både pommes frites, spareribs og soft ice på rekordtid, er det jo rart, at de voksne kan nyde lidt fred og ro ved bordet.

Børn og barnlige sjæle kan se frem til et helt nyt børneunivers, hvor børnene kan blive udfordret på flere måder.

Der kommer blandt andet fire iPad-bænke, hvorfra børnene kan stifte bekendtskab med “fra jord til bord”-tankegangen – selvfølgelig med afsæt i Bone’s salatbar.

“Først vælger de en afgrøde og senere kan de vande og pleje deres frø, til grøntsagen vokser op og bliver høstet.

Vi håber det giver børnene et indblik i, hvordan tingene ender henne i vores salatbar, og så giver det dem forhåbentlig mod på at smage noget nyt,” forklarer Andreas.

Derudover vil legeområdet også byde på muligheder for at få rørt kroppen, og der vil også være en hyggelig hule, hvor børnene kan opleve en (næsten) vaskeægte præriehimmel.

Hvad: Bone’s åbner
Hvor: Strandvejen 6, 9000 Aalborg
Hvornår: Fredag d. 7. februar.

Du finder mere info her

Vej afspærret i Aalborg: Fare for at 20 meter lang betonklods vælter

Skrevet af: Michael Qureshi
Arkivfoto
Arkivfoto

Dele af Rørdalsvej er lige afspærret tæt på Aalborg Portland.

Det skyldes, at en lastbil har påkørt en 20 meter lang betonklods. Det meddeler Nordjyllands Politi fredag eftermiddag.

“Vejen er helt spærret lige nu og der er etableret omkørsel på stedet. Reparation kommer til at tage nogen tid. Ingen er kommet tilskade,” skriver politiet på Twitter.

“Betonoverføringen har løsnet sig i den ene ende og der er fare for at den vælter ned.

Rørene ovenpå betonbjælken bruges til at transportere cement i. Brandvæsenet er tilstede sammen med politiets indsatsleder og vurderer hvad der skal iværksættes i sagen.”

Kan styrte sammen

Politiets vagthavende, Karsten Højrup Kristensen, forklarer til B.T. at politiet modtog en anmeldelse om uheldet kl. 11.51 fredag.

“Lastbilen har af endnu ukendte årsager ramt en betonoverførsel, men man må formode, at det var, fordi lastbilen var for høj,” siger vagtchefen til B.T.

Betonoverførslen går fra den ene side af Rørdalsvej til den anden, og rørende på overførslen bruges til at fragte cement i.

Opdateres

Fra F16 fly til Aairport Festival: Her er din weekend i Aalborg

Skrevet af: Nathalia Hentze Nielsen
Arkivfoto
Arkivfoto

Weekenden nærmer sig med hastige skridt.

Vi er som altid klar med de bedste arrangementer og aktiviteter i byen, så du ikke kommer til at kede dig.

Voksne kan bl.a. se frem til en EDM-festival af en anden verden, mens de små kan lege med LEGO og Minecraft i Utzon for at nævne nogle af de spændende begivenheder.

Danske F-16 i vild formation over Aalborg

Fredag d. 17 januar

I morgen skal du holde øjnene rettet mod himlen; der sker nemlig noget udover det sædvanlige.

De danske F-16 kampfly runder 40 år, og det fejrer Fighter Wing Skrydstrup med en større 10-skibs formationsflyvning over Danmark både formiddag (klokken 0900-1130) og eftermiddag (klokken 1330-1550) efter faslagt rute.

Efter tidsplanen kan man se flyene over Aalborg ca. 10.35.

Du kan læse mere her.

Aairport festival

Fredag d. 17. januar og lørdag d. 18. januar

Nu går det endelig løs.

Mega-eventet Aairport Festival, som bliver Skandinaviens største indendørs EDM Festival, tonser afsted fra lørdag til søndag i Gigantium.

De to headliners fredag er Salvatore Gannachi og R3HAB, mens du lørdag kan opleve Q-dance for første gang nogensinde i Skandinavien.

Med over 20 globale DJ-stjerner klar til at underholde, er der lagt op til et storslået show for EDM-elskere, og der er heldigvis stadig billetter tilbage.

Du kan læse mere her.

Arkivfoto: Pxhere

Ung og klassisk i Musikkens Hus

Fredag d. 17. januar

Bliv ramt af den helt store LIVE-oplevelse, når vores 65 musikere inviterer inden for til pretalk, kraftfuld klassisk musik og efterfølgende lounge med Jonny Hefty.

PROGRAM:
Kl. 19.30 Pretalk: ”Livet som musiker”, Øvre foyer
Kl. 20.00 Koncert med Aalborg Symfoniorkester, Sjostakovitj, Symfoni nr. 9, Koncertsalen
Kl. 21.00 Talk & Lounge med Jonny Hefty efter koncerten, Øvre foyer
(Gem din billet – den gi’r 2 for 1 i baren)

Under koncerten bliver du guidet af den formidable dirigent og formidler Jessica Cottis, der blandt andet optræder på BBC. Cottis er internationalt anerkendt for sit intellekt, sin musikalitet, engagement og artikulering.

Køb billetter her

PR-foto

 

MigogAalborg Poker Tournament på Casino Aalborg

Lørdag d. 18 januar

Nu har du igen muligheden for at vinde store pengepræmier med en minimal indsats, når vi afholder MigogAalborg Poker Tournament.

Hver kvalifikation har kun plads til 40 spillere fra start, og de foregår den 18. januar, 24. januar, 25. januar, 31. januar, mens den helt store finale spilles den 1. februar.

Turneringen er en Texas NLH, hvor buy-in er 200 kr. (2000 chips) med mulighed for rebuy indtil første pause. Der er en potentiel pengepræmie på langt over 100.000 kr.

Du kan læse mere her.

Events i weekenden

17/01 Ungdomsringens Musikfestival 2020 i Nordkraft kl. 19.00

18/01 Konfirmandevent i Salling kl. 10.00

18 + 19/01 Design huse i LEGO og udforsk i Minecraft i Utzon kl. 10.00

19/01 Aalborg Vikings – Odense Basketball kl. 11.30 i Aalborg Portland Park

19/01 Kreativt familieværksted i Kunsten kl. 11.00

19/01 Nytårskoncert i Hasseris Kirke kl. 16.00

Kaos i morgentrafikken: Uheld i Limfjordstunnelen skabte massiv kø

Skrevet af: Redaktionen
Arkivfoto
Arkivfoto

Opdateret 8.28

Et uheld i Limfjordstunnelen har fredag morgen skabt lange køer i morgentrafikken.

Fire biler er kørt sammen, og politiet og redningsmandskab er på vej til stedet.

Efter harmonikasammenstødet i Limfjordstunnelen er flere personer kørt til behandling på hospitalet, skriver Nordjyllands Politi på Twitter.
Fire biler kørte sammen i tunnellen, og flere klager over nakkesmerter, wiplash m.m.

Stadig et spor åbent

Vejdirektoratet oplyser følgende;

E45 Nordjyske Motorvej til Tunnelvej, fra Nørresundby mod Aalborg mellem motorvejskryds Vendsyssel og Limfjordstunnelen.

Kødannelse, forlænget rejsetid på op til 10 minutter.

Man anbefaler folk der kommer fra nord, at man kører over Limfjordsbroen, selv om der nok også vil være en del kø.

Man oplyser desuden, at der nok først er normal trafik omkring klokken 9.00.

Opdateres