Nu er åbningsdatoen officiel: Aalborg får en af de største Bone’s restauranter i landet

Skrevet af: Emil Kjær Jørgensen

Tilbage i juli kunne vi afsløre, at Bone’s åbner en helt ny restaurant på Strandvejen 6, hvor den kinesiske restaurant, Jin Cun, senest har holdt til.

Og nu er der godt nyt til jer, der har cravet saftige bøffer, salatbar og – selvfølgelig – de legendariske spareribs:

Restauranten åbner allerede fredag den 7. februar.

Hvis du har været forbi havnefronten for nylig, har du måske bemærket de mange håndværkere, der knokler for at få det smukke gamle pakhus til at fungere som en topmoderne restaurant.

Inden længe bliver den enorme byggeplads i stedet forvandlet til en af Bone’s største restauranter på landsplan – på hele 1108 kvadratmeter.

Foto: EDC/erhverv.dk
Det er denne bygning Bones rykker ind i

220 siddepladser og masser af nyheder på menuen

MigogAalborg har fået lov til at få et eksklusivt sneak peek af restauranten i selskab med restaurantchef Andreas Laursen.

Udover en fantastisk udsigt udover Limfjorden, en central placering i byen og hele 220 siddepladser, står nyhederne nærmest i kø i de imponerende lokaler på havnefronten.

“Bone’s har haft et helt fantastisk 2019, og nu er tiden så kommet til, at vi skal tage det næste store skridt. Restauranten her i Aalborg bliver selvfølgelig med fokus på familiehygge og BBQ, som gæsterne kender det.

Men derudover kan aalborgenserne se frem til at være blandt de første, der stifter bekendtskab med vores nyeste tiltag,” forklarer Andreas.

De tiltag indebærer blandt andet et opdateret menukort – hvor der naturligvis stadig er plads til de sidste 30 års klassikere som spareribs, burgere og salatbar, men også helt nye retter.

“Vi får installeret en gigantisk oil pit smoker fra USA, som måler hele 3 meter i dybden.

Derfor kan vi tilbyde helt nye retter, som eksempelvis hele kyllinger, der er tilberedt nænsomt i flere timer.

Med tiden vil der være mulighed for at lege med nye produkter som man kender fra sydstaterne i USA.”

Øl i lange baner

Tørsten skal naturligvis slukkes efter sådan en omgang, og her kan gæsterne også se frem til, at der kræses for detaljerne.

“Vi får et stort fokus på specialøl med hele 20 forskellige ølhaner, hvor man kan glæde sig til Craft-kvalitetsøl som american pale ale, stouts, hvedeøl og meget mere,” siger Andreas.

Er du ikke fan af øl, kan du i stedet glæde dig til hele fem forskellige slags cocktails, som kan nydes både før, under og efter maden.

Share Food, vegetarmad og lækkert take away

Der er i hele verden fokus på at spise mindre kød, og selvom de fleste af os, ud over den store salatbar, forbinder Bone’s med masser af kød, er de heller ikke bange for at prøve yderligere kræfter med trenden.

“At spise vegetarisk betyder ikke nødvendigvis, at man skal erstatte kødet. Vi vil supplere med mad til dem. der gerne vil spise mindre kød. Men selvfølgelig stadig på vores måde, hvor der stadig er fokus på BBQ og masser af smag,” siger Andreas.

Derudover byder menukortet også på konceptet Share Food, hvor den traditionelle bestilling af én ret til hver, erstattes af store fade til bordet, som man deler.

”Tanken med Share Food er ay tage hul på Social Dining oplevelsen, med referencer til familien, der har deres faste store BBQ-middage” siger Andreas.

”Maden består af en bred vifte af forskellige udskæringer af spareribs, BBQ-Chicken og oksemørbrad kombineret med nogle nye lækre sideoders som bl.a. Mac´n`Cheese og Mash Potatoes.”

Hurtig take away til folket

Hvis bare solen kigger frem i to minutter i sommerhalvåret, er området omkring havnefronten i Aalborg nærmest sort af mennesker, og de kan glæde sig til, at den nye restaurant også får et stort fokus på udeservering og take away-delen.

”Vi kommer til at tilbyde de mange gæster på havnefronten retter, der imødekomme den enkelte eller parret, der ønsker at spise deres mad på plænen.

Derudover naturligvis også en salatbar, så man nemt kan tage noget hurtigt og sundt med ned til vandkanten.”

Andreas oplyser, at Bone’s lige nu ved at søge om tilladelse til udendørsservering, som bliver aktuelt, når temperaturen forhåbentligt stiger.

Unikke lokaler med eksklusivt loungeområde

Som billederne afslører, er det nogle helt unikke lokaler, som Bone’s kommer til at servicere gæsterne i.

“Der er enormt meget charme i bygningerne, og det har været vigtigt for os at bevare så meget som muligt.

Vi har pillet alt fra den tidligere restaurant ned, så man nu kun kan se de originale mursten og de rå træbjælker, som både passer ind i både området ved havnen og vores egen identitet,” siger Andreas.

Der er bogstaveligt talt højt til loftet – både når det gælder lokalerne og tilgangen til indretningen af dem.

I den ene ende af restauranten bygger man på førstesalen et separat spiseområde, hvor der bliver plads til omkring 50 siddepladser.

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af Bones Restauranter (@bonesrestauranter) den

“Det bliver et helt oplagt område at holde alt fra fødselsdage til julefrokoster, for selskaber, der gerne vil være lidt for sig selv.”

Med udsigt over det enorme spiseområde og havnen, bliver der desuden bygget et lille vente-/ loungeområde.

“Her kan man sidde, hvis man gerne vil have en cocktail eller en øl inden maden. Man kan også blot komme ind fra gaden for at sidde i uformelle omgivelser med en fed udsigt over både restaurant og fjord,” siger Andreas.

Kæmpe børneunivers med Virtual Reality

Selvom Bone’s med fokusset på øl, cocktails og take away gerne vil tiltrække flere af byens studerende, har de ikke glemt de mange børnefamilier, som elsker konceptet.

Og når de små poder har spist både pommes frites, spareribs og soft ice på rekordtid, er det jo rart, at de voksne kan nyde lidt fred og ro ved bordet.

Børn og barnlige sjæle kan se frem til et helt nyt børneunivers, hvor børnene kan blive udfordret på flere måder.

Der kommer blandt andet fire iPad-bænke, hvorfra børnene kan stifte bekendtskab med “fra jord til bord”-tankegangen – selvfølgelig med afsæt i Bone’s salatbar.

“Først vælger de en afgrøde og senere kan de vande og pleje deres frø, til grøntsagen vokser op og bliver høstet.

Vi håber det giver børnene et indblik i, hvordan tingene ender henne i vores salatbar, og så giver det dem forhåbentlig mod på at smage noget nyt,” forklarer Andreas.

Derudover vil legeområdet også byde på muligheder for at få rørt kroppen, og der vil også være en hyggelig hule, hvor børnene kan opleve en (næsten) vaskeægte præriehimmel.

Hvad: Bone’s åbner
Hvor: Strandvejen 6, 9000 Aalborg
Hvornår: Fredag d. 7. februar.

Du finder mere info her