Får ny butik i Aalborg: Her åbner Bodyman landets største fitness-butik

Skrevet af: Stine Kjølby Christensen

Det bliver mere og mere in at gå op i sin krops ve og vel.

Nogle mediterer, andre løber byen tynd, mens en stor andel løfter tungt i landets mange fitnesscentre.

Uanset hvordan du vælger at bruge din krop, og hvad tidens tendenser fortæller dig, så er og bliver det rette udstyr alfa omega for dine resultater.

Måske netop derfor oplever butikken Bodyman stadig stigende vækst i butikken – på trods af at have været i gang siden 2003.

Selvom Bodyman, som så mange andre, også oplever øget volume på deres netbutik, så er der nu blevet taget et stor valg i en helt anden retning:

I slut juli kan de nemlig åbne dørene til deres helt nye forretning der, ifølge Bodyman, bliver Danmarks største specialbutik inden for fitness i Danmark.

350 kvadratmeter slaraffenland

Det betyder, at butikken i Bispensgade efter 7 år lukker ned og erstattes i stedet af en 350 kvm. stor butik på Nytorv 11, hvor butikken Sahva indtil nu har haft til huse.

Det fortæller Thomas Pedersen, der har været direktør og medejer siden 2012 til MigogAalborg:

“I vores nuværende butik har vi omkring 100 gode kvadratmeter.

Vi har dog længe drømt om at udnytte vores kvadratmeter bedre, hvilket bliver en realitet i den nye butik, hvor vi får ét åbent areal, og ikke to etager, som vi jo har nu,”

Den nye pladsfordeling åbner mange nye muligheder for Bodyman og deres måde at drive den fysiske butik på.

“Det bliver meget lettere for os at vise vores udvalg frem, og det betyder også, at der kommer mange flere ting på hylderne, og at opdelingen af vores brands bliver mere tydelig,” forklarer han.

Samme gode oplevelse

De fysiske shoppingrammer får altså en kæmpe opgradering – mens selve serviceoplevelsen bliver, som Bodyman-kunderne allerede kender den.

“Modsat hvad man ellers hører om detailbranchen, så oplever vi med vores kunder, at de fortsat er glade for at komme ind og få god rådgivning.

Vi rekrutterer ansatte efter uddannelse, så vi er sikre på, at de ved, hvad de snakker om, og kan vejlede kunderne i den rigtige retning,” forklarer Kåre Madsen, medejer og marketingchef.

“Vores største ønske er fortsat at skabe et trygt miljø, hvor alle føler sig velkomne. Man behøver ikke have en sixpack for at komme herind.

Selvfølgelig har vi vores faste kernekunder, der har en klar holdning til deres kosttilskud og ved, hvad der fungerer for dem. Men dem, der er helt på bar bund, vil vi meget gerne hjælpe og støtte mod det rigtige produkt for lige netop dem.”

Masser af åbningstilbud

Det bliver som sagt i juli, at Bodyman officielt åbner op for deres nye lokaler – og det kommer ikke til at gå stille for sig.

“Vi regner med at åbne over to omgange: Først med åbningen i juli og senere med en stor grand-opening i august. Der er slet ingen tvivl om, at vi kommer til at tage ejerskab over hele torvet til den tid, og det bliver med et brag!”

Den nuværende Bodyman er nok også især kendt for sine brede åbningstider, der helt bevidst følger Sallings – Thomas og Kåre ønsker nemlig at anerkende de fysiske butikkers eksistens og fremme opfattelsen af, at eksempelvis søndag også kan være en shoppingdag.

Alt i alt lyder det altså til at nye såvel som gamle kunder kan få én på opleveren, når den nye butik åbner.

De lover i hvert fald, at den bliver et besøg værd.

Fra alle os til alle jer: Oplev stor Disney-koncert på Skråen

Skrevet af: Stine Kjølby Christensen

Der er typer, der ikke vil høre et ord om jul, før vi rammer d. 1. december.

Og så er der os andre, som slet ikke kan vente.

Denne artikel er dedikeret til de sidstnævnte: Vi kan nemlig afsløre, at der i den grad bliver noget at glæde sig til i år.

Luftens Helte, et 18-mands stort band, der spiller alle de fedeste sange live fra de største tegnefilm gennem tiderne, lægger nemlig vejen forbi Aalborg d. 7. december – og her bliver der virkelig skruet op for julemagien.

Hits fra de bedste tegnefilm

Luftens Helte garanterer en musikalsk oplevelse i særklasse, når de til lyden af barndommens nostalgi spiller op til fest med velkendte og elskede sange fra alle vores favorit-tegnefilm.

Det er vel i forvejen heller ikke rigtig jul, før du har siddet klistret til Disney’s Juleshow – men du kan jo ligeså godt få lagt en god bund inden.

Aftenen fyldes med sange fra klassiske tegnefilm som Junglebogen og Aristocats, 90’ernes storfavoritter som Løvernes Konge, Herkules og Tarzan samt de mest julede Disneysange og de nyeste hits fra film som Frost og Vaiana.

Luftens Helte lover 100 % garanti for fest, julestemning og magi, når de om kun 175 dage indtager scenen på Skråen.

… og vi kan slet ikke vente!

Hvad: Luftens Heltes Julekoncert
Hvornår: 7. december 2019
Hvor: 
Skråen, Aalborg

Billetterne koster 215 kr. og kan købes lige her.

Sankt Hans i næste weekend: Her er de bedste bålfester

Skrevet af: Stine Kjølby Christensen

På næste søndag skal der traditionen tro sendes hekse af sted til Bloksbjerg.

Midsommeren fejres med nogle hyggelige arrangementer rundt omkring i Aalborg, hvor der gøres noget ud af at skabe nogle gode rammer for bålfesten.

Vi har samlet de bedste her:

Musikkens Hus

Hvis du ikke før har fejret midsommeren i hjertet af Aalborg, så må det være på tide.

Traditionen med sankthansbål foran den arkitektoniske perle på Havnefronten, er blevet et kæmpe trækplaster de sidste par år – og i år bliver ingen undtagelse.

Aftenen starter i koncertsalen, hvor Ida Corr sætter tonen i samspil med to nordjyske pigekor. Herefter går turen ud på pladsen foran, hvor et endnu ikke offentliggjort navn vil spille, mens snobrødene bages med udsigt til bål på fjorden.

Du kan læse mere om Sankt Hans i Musikkens Hus her

Fra kl. 19.

Aalborg Zoo

Hvis man vil være sikker på en god og stemningfuld aften for både store og små, så er arrangementet i Aalborg Zoo en sikker vinder.

Igen i år tændes der bål på savannen, hvor Julie Bertelsen står for årets båltale.

Der vil være reduceret billetpris i aftenens anledning, hvor voksne fra kl. 16 kan komme ind for 90 kr., mens børn koster 60. Du kan altså sagtens kombinere bålfesten med et par underholdende runder i haven.

Du kan for eksempel nå at hilse på de helt nye tigerunger. 

Foto: Aalborg Zoo

Du kan læse mere om Sankt Hans i Aalborg Zoo her

Fra kl. 17.30.

Lindholm Høje

Vil du være omgivet af ældgammel historie, imens du nyder en stolt tradition fra fordums tid, så skal turen gå til Lindholm Høje.

Her kan du nyde en smuk sommeraften i selskab med kammerkoret Coro Misto.

Båltalen holdes i år af rådmand Hans Henrik Henriksen, fra By- og Landskabsforvaltningen i Aalborg Kommune.

Arrangementet er gratis, men hvis du vil opgradere oplevelsen, kan du fra kl. 18 besøge Café Lindholm, der byder på en særlig tre-retters Sankt Hans menu. Læs mere om dét her.

Husk også, at hvis du i stedet er sulten efter lidt historiefortælling, så kan du dykke ned i både vikingetid og oldtid indenfor på Lindholm Høje Museet, hvor der er fri entré fra kl. 17.

Du kan læse mere om Sankt Hans i Lindholm Høje her

Fra kl. 20.30.

Mølleparken

Endnu en genganger på sankthansbålet, er når Lions Club indbyder til en hyggelig Sankt Hans aften i hele Aalborgs Møllepark, hvor du på plænen ved skulpturen Noahs Ark, kan nyde en aften med picnic, underholdning og (selvfølgelig) – et bål.

A Minor Blues Band står endnu engang for swingende blues.

Du kan læse mere om Sankt Hans i Mølleparken her.

Fra kl. 18. 

Sankt Hans fest i Østre Anlæg

I Østre Anlæg har man valgt at fejre midsommeren med et hyggelig børneloppemarked, der starter fra kl. 16. Der vil desuden være mulighed for ansigtsmaling, hoppepude og snobrød.

Kl. 18 holder Skt. Markus Kirke Åbent Tårn, hvor alle er velkomne til at nyde udsigten.

Herefter tændes bålet, hvor rådmand Mai-Britt Iversen holder årets båltale.

Der vil kunne købes sodavand, øl, vin, kaffe, the, kage, pølser, slush ice og popcorn.

Fra kl. 20.

Du kan læse mere om Sankt Hans i Østre Anlæg her.

Sankt Hans fest ved Margrethekirken

I tæt samarbejde med Blårævene og FDF er det en glæde at byde hjertelig velkommen til en hyggelig Sankt Hans fest med snobrød, pandekager og popcorn i skovbrynet bag Margrethekirken.

Årets båltaler er Flemming Møller Mortensen, og der vil være masser af børneaktiviteter, bålfest og fællessang.

Hele aftenen kan der købes pølser, øl og sodavand.

Fra kl. 20. 

Du kan læse mere om Sankt Hans ved Margrethekirken her.

Få sommerlæsningen i hus: Hovedbiblioteket holder kæmpe bogsalg

Skrevet af: Stine Kjølby Christensen

For mange er sommeren den tid på året, hvor man tager sig tid til fordybelse i en god, gammeldags bog.

Hvis man er meget flittig med læsningen, så kan det selvfølgelig blive en bekostelig affære – medmindre du selvfølgelig lægger vejen forbi Aalborg Hovedbibliotek, der d. 25. juni endnu engang afholder bogsalg på adressen i Rendsburggade.

Denne tirsdag sælger biblioteket ud af sine kasserede materialer, der blandt andet består af romaner, krimier og børnelitteratur.

Du kan også være heldig at finde musik – både LP’er (klassisk musik), CD’er og bokssæt.

Normalt er der kø langt ud i Nørregade, så kom i god tid.

Noget for enhver bogorm

For at holde bibliotekernes samlinger aktuelle og indbydende, bliver uaktuelle og slidte bøger og tidsskrifter løbende kasseret.

Det kan også være materialer, som bibliotekerne har for mange af i forhold til efterspørgslen.

Der vil altså være gode muligheder for at sikre sig en masse skatte, uanset hvad du måtte mangle hjemme i bogreolen – eller i strandtasken.

Hvad: Bogsalg på Hovedbiblioteket
Hvor: Rendsburggade 2, 9000 Aalborg
Hvornår: 25. juni, 10-17

Bemærk, at der kun kan betales med kontanter eller MobilePay.