Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Får ny butik i Aalborg: Her åbner Bodyman landets største fitness-butik

Af Stine Kjølby Christensen

Det bliver mere og mere in at gå op i sin krops ve og vel.

Nogle mediterer, andre løber byen tynd, mens en stor andel løfter tungt i landets mange fitnesscentre.

Uanset hvordan du vælger at bruge din krop, og hvad tidens tendenser fortæller dig, så er og bliver det rette udstyr alfa omega for dine resultater.

Måske netop derfor oplever butikken Bodyman stadig stigende vækst i butikken – på trods af at have været i gang siden 2003.

Selvom Bodyman, som så mange andre, også oplever øget volume på deres netbutik, så er der nu blevet taget et stor valg i en helt anden retning:

I slut juli kan de nemlig åbne dørene til deres helt nye forretning der, ifølge Bodyman, bliver Danmarks største specialbutik inden for fitness i Danmark.

350 kvadratmeter slaraffenland

Det betyder, at butikken i Bispensgade efter 7 år lukker ned og erstattes i stedet af en 350 kvm. stor butik på Nytorv 11, hvor butikken Sahva indtil nu har haft til huse.

Det fortæller Thomas Pedersen, der har været direktør og medejer siden 2012 til MigogAalborg:

“I vores nuværende butik har vi omkring 100 gode kvadratmeter.

Vi har dog længe drømt om at udnytte vores kvadratmeter bedre, hvilket bliver en realitet i den nye butik, hvor vi får ét åbent areal, og ikke to etager, som vi jo har nu,”

Får ny butik i Aalborg: Her åbner Bodyman landets største fitness-butik

Den nye pladsfordeling åbner mange nye muligheder for Bodyman og deres måde at drive den fysiske butik på.

“Det bliver meget lettere for os at vise vores udvalg frem, og det betyder også, at der kommer mange flere ting på hylderne, og at opdelingen af vores brands bliver mere tydelig,” forklarer han.

Samme gode oplevelse

De fysiske shoppingrammer får altså en kæmpe opgradering – mens selve serviceoplevelsen bliver, som Bodyman-kunderne allerede kender den.

“Modsat hvad man ellers hører om detailbranchen, så oplever vi med vores kunder, at de fortsat er glade for at komme ind og få god rådgivning.

Vi rekrutterer ansatte efter uddannelse, så vi er sikre på, at de ved, hvad de snakker om, og kan vejlede kunderne i den rigtige retning,” forklarer Kåre Madsen, medejer og marketingchef.

“Vores største ønske er fortsat at skabe et trygt miljø, hvor alle føler sig velkomne. Man behøver ikke have en sixpack for at komme herind.

Selvfølgelig har vi vores faste kernekunder, der har en klar holdning til deres kosttilskud og ved, hvad der fungerer for dem. Men dem, der er helt på bar bund, vil vi meget gerne hjælpe og støtte mod det rigtige produkt for lige netop dem.”

Masser af åbningstilbud

Det bliver som sagt i juli, at Bodyman officielt åbner op for deres nye lokaler – og det kommer ikke til at gå stille for sig.

“Vi regner med at åbne over to omgange: Først med åbningen i juli og senere med en stor grand-opening i august. Der er slet ingen tvivl om, at vi kommer til at tage ejerskab over hele torvet til den tid, og det bliver med et brag!”

Den nuværende Bodyman er nok også især kendt for sine brede åbningstider, der helt bevidst følger Sallings – Thomas og Kåre ønsker nemlig at anerkende de fysiske butikkers eksistens og fremme opfattelsen af, at eksempelvis søndag også kan være en shoppingdag.

Alt i alt lyder det altså til at nye såvel som gamle kunder kan få én på opleveren, når den nye butik åbner.

De lover i hvert fald, at den bliver et besøg værd.

Del artikel