Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Blandt Danmarks travleste: Netto på Vesterbro bliver en kæmpe butik

Af Simone Vestergaard

Der er vokseværk i den travle DøgnNetto på Vesterbro.

Til efteråret udvides butikken nemlig til næsten dobbelt størrelse.

Lokalerne til venstre for Netto-butikken, som Kiwi tidligere har huseret, kommer ikke længere til at stå tomme. For om et par måneder bliver de en del af den nuværende DøgnNetto.

Det fortæller butikschef Henrik Klujeff til MigogAalborg.

”Vi overtog faktisk lejemålet sidste efterår, da vi brugte lokalerne til Netto Outlet, og nu har vi så købt lejemålet, hvilket gør, at vi nu kan komme i gang med at renovere og bygge de to butikslokaler sammen.

Vi har valgt at udvide netop denne Netto, fordi det er én af dem i Danmark, der går allerbedst og med flest kunder, så det har faktisk ligget lidt i kortene længe. Vi vil gerne kunne tilbyde vores kunder et større sortiment, og når chancen bød sig, så var det oplagt at få et større lokale,” siger butikschefen.

Blandt Danmarks travleste: Netto på Vesterbro bliver en kæmpe butik

 

Større projekt at fusionere butikslokalerne

Det er ikke bare som at klø sig i nakken, når to store lokaler skal fusioneres.

“Planen omkring udvidelsen har som sagt været længe undervejs. De to butikslokaler har to forskellige ejerforeninger, og rent byggeteknisk er der også 17 cm. forskel på gulvene i de to lokaler.

Det har skabt et par udfordringer, men de er heldigvis løst nu, og vi glæder os til at komme i gang med udvidelsen,” siger butikschef Henrik Klujeff.

Mulighed for et større sortiment

Den nye kommende Netto bliver på hele 1400 kvm, hvilket svarer til næsten en fordobling af de nuværende lokaler. Udvidelsen betyder også, at der nu bliver plads til non-food varer, og generelt bare et langt større sortiment til aalborgenserne.

På nuværende tidspunkt har Netto på Vesterbro døgnåbent, og det er endnu uvist om det fortsætter.

”Vi ved endnu ikke, om der kommer ændringer i åbningstiderne. Der er lidt flere perspektiver, som spiller ind der. Det eneste jeg kan sige er, at hvis det står til Netto selv, så vil vi gerne fortsætte med døgnåbent.

Jeg har en forventning om, at den nye Netto kan stå klar engang i efteråret, men et nærmere tidspunkt kan jeg ikke udtale mig om.

Jeg har netop været i kontakt med entreprenøren, og jeg håber på, at planen snart står klar, så vi kan melde ud, hvornår vi åbner på ny,” afslutter Henrik.

Del artikel