Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Black Friday hos Løve Apoteket: Spar op til 30 % på kvalitetsprodukter

Af Clara Edgar Jakobsen

Black Friday er en amerikansk tradition, som i de senere år har vundet indpas i Danmark.

Det har Finn Ossian, som ejer Løve Apoteket på Nytorv, i den grad kunnet mærke. For mens det tidligere har været dagene op til jul og påske, som har skabt travlhed på apoteket, er det nu især Black Friday – og de mange gode tilbud – som trækker folk til.

“Det er blevet en af vores tre mest travle dage på året. Rigtig mange benytter muligheden for at komme i gang med julegaveindkøbene i ordentlig tid, og det betyder, at vi har færre, som kommer i sidste øjeblik inden juleferien, for at få styr på de sidste pakker,” siger Finn.

Og der er da også alt mulig god grund til at få slået hul på ønskelisterne netop denne fredag. Her kan man nemlig spare mellem 20 og 30% på en lang række kvalitetsprodukter, og de første 50 hudplejekunder får en lækker goodiebag med i handlen.

Tilbuddene kan ikke suppleres med rabat fra apotekets loyalitetskort, og rabatten gælder heller ikke på i forvejen nedsatte produkter – men ellers har du frit valg på en lang række mærker og produkter.

Service udover det sædvanlige

Man kan blandt andet spare op til 25% på vitaminer og kosttilskud fra mærker som Pikasol, Unikalk, Drogens Vital, Solaray og 20% Apovit.

Man kan derudover spare op til 30% på udvalgt hudpleje. Blandt andet får priserne på udvalgte serier fra Vichy, Avéne, A-derma og Decubal et voldsomt hak ned.

Black Friday hos Løve Apoteket: Spar op til 30 % på kvalitetsprodukter

“Hudplejeprodukter er noget af det, vi kan se, hitter under træet. For både mænd og kvinder. Og ved at købe gaverne hos os, er man sikker på, at man får et kvalitetssikret produkt og den rigtige vejledning,” siger Finn Ossian. 

Og det gælder altså uanset om man vil forkæle sig selv eller en, man har kær, med lidt godt til huden. 

“Vi tager os altid tid til at stille de vigtige spørgsmål, så vi finder det produkt, der passer bedst til huden. Og det kommer vi også til at gøre på Black Friday, selvom der bliver travlt,” siger Finn. 

Apoteket har nemlig sørget for, at der er indkaldt ekstra personale.

“Det betyder meget for mig, at vi på apoteket kan give alle en god oplevelse, og at man føler sig i trygge hænder, når man kommer til os. Det er her, vi kan give noget, som man ikke får ved at handle på nettet, som mange jo er blevet så dygtige til i de sidste par år,” siger Finn.

Ved at købe sine gaver hos Finn får man altså også en indpakning, som er helt i top. Der er blevet købt flot papir ind til lejligheden, og indpakningsevnerne er blevet øvet til perfektion.

Black Friday hos Løve Apoteket: Spar op til 30 % på kvalitetsprodukter

En tryg oplevelse

Og oplevelsen på apoteket handler ikke kun om den gode service. For Finn er det også vigtigt, at de fysiske rammer er spændende og indbydende. Derfor er apoteket igen i år pyntet op med en stor juledekoration skabt af selveste Bering Blomster.

Derudover har Finn naturligvis tænkt på, at apoteket også skal være gearet til at klare de mange kunder, han håber, finder vej til apoteket denne fredag, på en sikker måde.

– Vi har jo allerede en masse på plads med håndsprit ved indgangen, hyppige rengøringer og så sørger vi for at holde en god afstand ved kasserne, så der er plads til at sprede sig ud og holde en nogenlunde afstand, siger Finn. 

Black Friday hos Løve Apoteket: Spar op til 30 % på kvalitetsprodukter

Gaveregn i december

Apotekets Black Friday tilbud gælder kun på dagen, så det er med at slå til, hvis man vil have fingre i de gode tilbud. Men resten af december er der altså også god grund til lige at komme et smut forbi apoteket.

Hver åbningsdag fra d. 1 – 23. december bliver der nemlig trukket lod om to heldige bonnumre, som får lov til at vælge en gave.

“Det kan være alt fra vitaminer, hudpleje eller meget andet. Man vælger helt frit en pakke fra under træet, hvis man er en af de heldige,” siger Finn. 

Tidligere har apoteket også sørget for julestemningen ved at servere gløgg og æbleskiver de sidste aftener inden jul, men den tradition er desværre sløjfet i år.

“Det har været rigtig hyggeligt, men det kan vi simpelthen ikke i år på grund af corona – desværre. Men træet og gaverne holder vi fast i, fordi vi gerne vil sprede lidt ekstra juleglæde,” siger Finn. 

Black Friday tilbuddene gælder Løve Apotek på Nytorv, Skalborg Apotek og Sejlflod Apotek.