Annonce
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Billig storbyferie i Danmark

Af Redaktionen

Tag på billig storbyferie i Danmark

Dette er sponsoreret indhold

Hvis du går og drømmer om en forlænget weekend i en hyggelig storby, behøver du ikke tage langt væk. Mange glemmer ofte at overveje Danmark, når de tager på weekendophold for at komme lidt væk. Men faktisk har vi nogle af verdens mindste og mest fantastiske storbyer i verden, og det kan være helt fantastisk at være turist i eget land. I det følgende kan du læse mere om, hvorfor du bør overveje at tage på ferie i Aarhus, Odense eller København næste gang, du skal på forlænget weekend. 

Oplev den hyggelige atmosfære i verden mindste storby, Aarhus

Aarhus bliver ofte kaldt verdens mindste storby – og med god grund. Den har storbyens mange muligheder, og samtidig er den lille, hyggelig og overskuelig. Er du til skønne fortovscaféer og unikke, småbutikker, bør du bruge nogle timer i byens latinerkvarteret, som har en helt særlige atmosfære. Hvis du gerne vil shoppe, kan mange timer gå med at slentre på Aarhus’ lange gågade, der desuden ender ved Bruuns Galleri, hvor shopping mulighederne fortsætter. Ønsker du spændende museumsoplevelser, har Aarhus ligeledes et fantastisk udvalg. Aros, som er et af Nordeuropas største kunstmuseer, er naturligvis et must-see. Her er både moderne og klassisk kunst, og så har du muligheden for at komme op i den smukke regnbue, som er en fantastisk “tunnel” placeret på bygningens tag – her får du udsigt over hele byen, indhyllet i regnbuens farver. Er du til naturoplevelser, er du desuden aldrig langt fra hverken skov eller strand, når du besøger Aarhus. Vælg hoteller i aarhus midtby ved at følge linket. 

Tag til eventyrlige Odense 

Odense er særligt kendt for at være H.C. Andersens’ hjemby, og byen er da også et helt eventyrligt sted. Her kan du blandt andet opleve forfatterens hjem og den smukke H.C. Andersen Have. Derudover er der en række spændende museer i Odensen, blandt andet mediemuseet, hvor du bliver taget på en rejse gennem tiden for at opleve mediernes udvikling. Derudover er Odense kendt for deres skønne Zoo, som er en fantastisk oplevelse for både børn og voksne. Du kan heller ikke tage til Odense uden at opleve Egeholm Slot, som er Europas bedst bevarede vandborg. Her kan du få en hel dag med eventyrlig med oplevelser til at gå ved at gå på opdagelse i slottets have og fine udstillinger. Er du til lækre madoplevelser og shopping, har Odense ligeledes en masse at byde på her. 

København har endeløse muligheder

Mange glemmer ofte, hvor fantastisk det er at være turist i egen hovedstad. København er den slags by, hvor mulighederne synes endeløse. Hvad end du drømmer om en helt weekend med lækker gastronomi, kulturelle oplevelser eller shopping i lange baner, har København det hele – og mere til. Det en by, hvor fantastisk arkitektur, unikke byområder, lækker mad, spændende museer og historiske oplevelser, går op i en højere enhed. Tag for eksempel på en kanalrundfart og oplev København fra vandet, og hør de spændende historier om den del af byen, der kan ses langs bredden. 

 

Del artikel

Andre læser også