All inclusive rammer haven: Nu kan du få en robotplæneklipper til 299 kr. om måneden

Skrevet af: Emil Kjær Jørgensen
Michael Mikkelsen, butiksansvarlig for have & park i Almas Park & Fritid
Michael Mikkelsen, butiksansvarlig for have & park i Almas Park & Fritid

Corona-tid har for mange danskere også været lig med have-tid.

For selvom nedlukningen af Danmark har tvunget os til at være meget hjemme, har vi været heldige med et fuldstændig fantastisk vejr, som for alvor har fået os ud i haverne for at gøre både græsplæne, blomsterbed og terrasser klar til den danske sommer.

Og nu kan vi præsentere en god nyhed til de nordjyske haveejere, som drømmer om mere tid til at lege med børnene, hygge med haveprojekter eller grille livretter.

For som den eneste forhandler i Aalborg kan Almas Park & Fritid nemlig tilbyde den helt nye ordning Stihl All Inclusive, så græsslåningen bliver som en leg.

Professionel robotplæneklipper til fast lavt beløb – helt uden bøvl

Ordningen går helt simpelt ud på, at du kan nyde godt af en iMOW robotplæneklipper til et fast, lavt beløb pr. måned.

Beløbet starter fra kun 299 kr. og det er med ALT – installation, service og vinteropbevaring.

Du betaler kun den reelle pris over 60 måneder helt uden renter og gebyrer.

Det er derfor som en gebyrfri låneservice, hvor man kender sin månedlige udgift og ikke skal tænke på andet end at nyde sin velplejede plæne.

“Robotplæneklippere er blevet voldsomt populære, men vi har oplevet en stor efterspørgsel efter en ordning som denne, hvor man kender de faste omkostninger og slipper for alt bøvlet.

Derfor er vi naturligvis rigtig glade for, at vi nu kan tilbyde den i begge vores forretninger i både Brønderslev og Aalborg,” fortæller Michael Mikkelsen, butiksansvarlig for have & park i Almas Park & Fritid.

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Nyhed! Nu kan du få en iMOW robotplæneklipper fra kun 299,- pr. mdr. med STIHL All Inclusive. Alt er inkluderet i det faste månedlige beløb: Installation, service og vinteropbevaring. Ingen renter, ingen gebyrer – du betaler samlet kun den reelle pris, finansieret over 60 måneder. Og så kommer STIHL All Inclusive med en indbygget mulighed for at opgradere sin maskine efter fire år, hvis man gerne vil have det nyeste nye! Konceptet er helt nyt og tilbydes fra i dag hos udvalgte STIHL forhandlere 🌱 Læs mere på www.stihlallinclusive.dk #STIHL #stihldanmark #allinclusive #stihlallinclusive #godstihl #stihlanbefaler #imow #robotplæneklipper #plæne #græsplæne #græs #haveglæde #havemaskine #plænepleje #plæneklipper #have #havearbejde #græsslåmaskine #empoweringpeople

Et opslag delt af STIHL Danmark (@stihl_danmark) den

Slip bekymringerne og nyd haven

iMOW er en robotplæneklipper, der på grund af sin elektroniske motor er støj- og udstødningsfri, når den holder plænen veltrimmet.

“Stihl er tysk kvalitet, og et mærke som mange professionelle bruger. Det bliver ikke bedre,” forklarer Michael.

Det helt særlige ved den Stihl All Inclusive er også, at Almas’ professionelle teknikere sætter robotten op, leverer service og eftersyn, og om vinteren opbevarer de maskinen, så den ikke optager unødig plads.

“Ordningen er inklusiv 4 års service og garanti, og hvis man har brug for yderligere assistance, har vi tre faste teknikere, som kan hjælpe, hvis uheldet er ude,” siger Michael.

Efter den fireårige periode kan man vælge at skifte robotplæneklipperen ud med en ny eller større model – så tegnes der blot en ny aftale, hvor den gamle maskines restværdi modregnes.

Men man kan også beslutte sig for at beholde den gamle, og så fortsætter betalingen bare til der er gået 60 måneder fra aftalestart, hvorefter maskinen er færdigbetalt.

Cirkulære produkter erstatter benzinplæneklippere

Selvom man kan vælge at skifte sin iMOW ud med en ny model efter fire år, så bliver den ikke en del af brug-og-smid-væk-kulturen. Den fortsætter med at slå græsset udenfor landets grænser, og her erstatter den gamle benzindrevne plæneklippere.

Den nye STIHL All Inclusive tilbydes fra 27. april 2020 og starter hos 11 udvalgte STIHL forhandlere, hvor Almas Park & Fritid altså er eneste forhandler i Aalborg.

Prisen starter fra 299 kroner om måneden alt inklusive, og her får man en model, der ifølge STIHL passer til langt de fleste haver op til 800 kvadratmeter.

Men der er mulighed for at lave en STIHL All Inclusive aftale på alle iMOW-modeller, hvor den største kan klippe helt op til 5.000 kvadratmeter.

Stihl All Inclusive kan i Nordjylland bestilles inden for en radius af 30 km af enten Aalborg eller Brønderslev.

Du kan finde mere info om ordningen her.

Du finder Almas Park & fritid på Gugvej 138 i Aalborg, i Brønderslev på Markedsvej 136 eller online.

Limited edition: Her kan du få den vildeste Nutella-snegl

Skrevet af: Emil Kjær Jørgensen

Hvis du skulle have glemt det, kan vi informere om, at det er Fars Dag på fredag, d. 5 juni.

Er du også træt af at give de obligatoriske bomuldsstrømper, noget udstyr til grillen eller en klassisk skjorte?

De fleste ved, at vejen til en mands hjerte går gennem maven, og på fredag har du for alvor mulighed for at tage kegler i hjemmet.

For Surdejsbageren har lavet et lille twist på bestselleren kanelsnegl, hvor den klassiske remonce er skiftet ud med det tætteste man kommer på flydende guld: Nutella.

Sneglen koster som sædvanligt en halv Vejgaard-dollar (25 kr.), og udover Nutella har den klassiske snegl fået selskab at ristede hasselnødder og knasende krokant.

Selvom sneglen først kan smages igen om en uge, lavede Henrik og Co en lille portion test-snegle, som bogstaveligt talt røg som varmt brød i dag.

Vi nåede lige at få fingrene i et enkelt eksemplar, og vi kan garantere en fantastisk oplevelse for alle, der elsker Nutella. Den skal helt bestemt nydes lun, hvor Nutella’en stadig er flydende.

Sådan får du fingrene i den

Nutella-sneglen kan i første omgang KUN (!) bestilles til afhentning Fars Dag (Grundlovsdag), og bestillingerne har allerede væltet ind efter, at Surdejsbageren lagde en lille teaser ud i går på Instagram.

“Der er jo store traditioner for at bestille og spise hveder til St. Bededag, så nu tester vi lige af om Fars dag skal have en ny tradition her i Aalborg,” fortæller ejer og surdejsbager Henrik Skougaard.

Men bare rolig. VI fortæller ikke nogen, hvis du bestiller en, to, tre eller fire dig til selv eller en anden du holder af.

Sneglene kan bestilles via Facebook, Instagram eller på mail info@surdejsbageren.dk

Vis din støtte til klubben: Nu kan du købe den helt særlige AaB-plakat

Skrevet af: Emil Kjær Jørgensen

På søndag spiller AaB den første betydende fodboldkamp siden starten af marts, når de skal på jagt efter tre point i Esbjerg.

Klubberne må endnu ikke have tilskuere på tribunen, og dermed må spillerne undvære den helt særlige stemning og ikke mindst den flotte visuelle kulisse af rød-hvide farver, som AaB’s fans altid leverer – både ude og hjemme.

Men selvom vi ikke har mulighed for at støtte spillerne på lægterne, er der heldigvis stablet en række tiltag på benene for støtte klubben i en svær tid.

AaB har startet projektet AaB er det hele værd, som i skrivende stund har indsamlet næsten 500.000 kr. og på kampdage opfordrer de desuden alle fans til at lade sit halstørklæde hænge ud ad vinduet som en symbolsk gestus.

Nu er vi her på MigogAalborg klar med endnu en mulighed for at vise AaB din støtte – både økonomisk og visuelt.

Støt AaB sammen med MigogAalborg

Mange nordjyder har allerede sikret sig Spot Byen plakaterne til at pryde hjemmet med ikoniske steder som eksempelvis Vestre Fjordpark, Tyren eller Aalborg Tårnet.

Spot Byen er et kreativt samarbejde udsprunget mellem MigogAalborg og Fotograferne Vesterbro, og det ligger i vores fælles DNA at være stolte af at bo i Aalborg.

Vi er også stolte af AaB; derfor skal klubben selvfølgelig også have sin helt egen plakat, som du allerede kan sikre dig her.

Prisen for plakaten starter fra 299 kr., og så støtter du samtidig med 20 kr. pr. solgt plakat til AaB. Derudover støtter vi CoolUnite Fonden med 6 % af overskuddet af alle solgte plakater.

På motivet har vi fundet plads til den ikoniske AaB-tyr, som står foran stadion, den helt særlige fan-mosaik, som viser AaB-logoet på fineste vis og ikke mindst det ikoniske stadion i baggrunden, hvorfra mange AaB-fans har masser af gode minder fra.

Plakaterne kommer i str. 50 x 70 og 70 x 100 og kan sendes eller afhentes hos Fotograferne Vesterbro.

Hvis du vil lure lidt på plakaterne, inden du køber, har du både mulighed for at se dem hos Fotograferne Vesterbro eller som noget helt nyt hos vores venner hos BoShop, som sælger både plakater og rammer i deres nye flotte butik på Østerågade 27.

Få farverige Aalborg ind i hjemmet

Udover de klassiske Spot Byen plakater i sort-hvid, har vi for nyligt sendt vores fotograf Kjetil Løjte ud i nattemørket i Aalborg, hvor han har skudt nogle helt fantastiske billeder af byen.

Vi kalder serien Dark Night, og i serien kan du bl.a få Musikkens Hus, Utzon Center, Kunsten med Aalborgtårnet i baggrunden, Budolfi Kirke med det ikoniske spir og Kulturbroen.

De plakater kan du sikre dig lige her.

Spot Byen tilbyder også løsninger til virksomheder, som ønsker at vise byen frem på bedste vis. Vi kan både tilbyde collager og akustikplader, som kan laves lige efter dit ønske. Send en mail til Jes for at høre nærmere.

Jubel i Fårup Sommerland: Åbner allerede i næste uge

Skrevet af: Emil Kjær Jørgensen
Fårupsommerland
Fårupsommerland

Fårup Sommerland skulle oprindeligt have åbnet for gæster d. 2. maj, men blev i første omgang udskudt pga. corona-virus – til d. 21. maj. Denne dato blev som bekendt udskudt igen.

13. maj skrev vi så, at åbningsdatoen endelig var officiel: 11. juni ville Fårup Sommerland åbne.

Men nu er der igen, igen nyt fra sommerlandet længst mod nord.

“Vi åbner allerede fredag d. 5. juni,” skriver Fårup Sommerland på Facebook.

Kl 14 i dag blev det meldt ud på et pressemøde fra Statsministeriet, at grænsen til Norge og Tyskland åbner fra 15 .juni. Det har også fået Fårup Sommerland til at juble.

Til EB siger Rasmus Morten, marketingchef i Faarup Sommerland:
“40 procent af vores gæster er på en normal sæson nordmænd, så denne nyhed har meget stor betydning for os og hele området.”
Alle sæsonkortholdere kan komme til en eksklusiv VIP snig-åbning dagen inden den officielle åbning.

“I inviteres herud torsdag d. 4 juni, hvor vi ekstraordinært slår dørene op fra 15:00-20:00 – kun for jer! Så kan I prøve den STORE nyhed SAVEN (og alt andet) før vi officielt åbner op d. 5 juni,” skriver de på Facebook.