Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

All inclusive rammer haven: Nu kan du få en robotplæneklipper til 299 kr. om måneden

Af Emil Kjær Jørgensen
Michael Mikkelsen, butiksansvarlig for have & park i Almas Park & Fritid
Michael Mikkelsen, butiksansvarlig for have & park i Almas Park & Fritid

Corona-tid har for mange danskere også været lig med have-tid.

For selvom nedlukningen af Danmark har tvunget os til at være meget hjemme, har vi været heldige med et fuldstændig fantastisk vejr, som for alvor har fået os ud i haverne for at gøre både græsplæne, blomsterbed og terrasser klar til den danske sommer.

Og nu kan vi præsentere en god nyhed til de nordjyske haveejere, som drømmer om mere tid til at lege med børnene, hygge med haveprojekter eller grille livretter.

For som den eneste forhandler i Aalborg kan Almas Park & Fritid nemlig tilbyde den helt nye ordning Stihl All Inclusive, så græsslåningen bliver som en leg.

Professionel robotplæneklipper til fast lavt beløb – helt uden bøvl

Ordningen går helt simpelt ud på, at du kan nyde godt af en iMOW robotplæneklipper til et fast, lavt beløb pr. måned.

Beløbet starter fra kun 299 kr. og det er med ALT – installation, service og vinteropbevaring.

Du betaler kun den reelle pris over 60 måneder helt uden renter og gebyrer.

Det er derfor som en gebyrfri låneservice, hvor man kender sin månedlige udgift og ikke skal tænke på andet end at nyde sin velplejede plæne.

Robotplæneklippere er blevet voldsomt populære, men vi har oplevet en stor efterspørgsel efter en ordning som denne, hvor man kender de faste omkostninger og slipper for alt bøvlet.

Derfor er vi naturligvis rigtig glade for, at vi nu kan tilbyde den i begge vores forretninger i både Brønderslev og Aalborg,” fortæller Michael Mikkelsen, butiksansvarlig for have & park i Almas Park & Fritid.

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Nyhed! Nu kan du få en iMOW robotplæneklipper fra kun 299,- pr. mdr. med STIHL All Inclusive. Alt er inkluderet i det faste månedlige beløb: Installation, service og vinteropbevaring. Ingen renter, ingen gebyrer – du betaler samlet kun den reelle pris, finansieret over 60 måneder. Og så kommer STIHL All Inclusive med en indbygget mulighed for at opgradere sin maskine efter fire år, hvis man gerne vil have det nyeste nye! Konceptet er helt nyt og tilbydes fra i dag hos udvalgte STIHL forhandlere ? Læs mere på www.stihlallinclusive.dk #STIHL #stihldanmark #allinclusive #stihlallinclusive #godstihl #stihlanbefaler #imow #robotplæneklipper #plæne #græsplæne #græs #haveglæde #havemaskine #plænepleje #plæneklipper #have #havearbejde #græsslåmaskine #empoweringpeople

Et opslag delt af STIHL Danmark (@stihl_danmark) den

Slip bekymringerne og nyd haven

iMOW er en robotplæneklipper, der på grund af sin elektroniske motor er støj- og udstødningsfri, når den holder plænen veltrimmet.

“Stihl er tysk kvalitet, og et mærke som mange professionelle bruger. Det bliver ikke bedre,” forklarer Michael.

Det helt særlige ved den Stihl All Inclusive er også, at Almas’ professionelle teknikere sætter robotten op, leverer service og eftersyn, og om vinteren opbevarer de maskinen, så den ikke optager unødig plads.

“Ordningen er inklusiv 4 års service og garanti, og hvis man har brug for yderligere assistance, har vi tre faste teknikere, som kan hjælpe, hvis uheldet er ude,” siger Michael.

Efter den fireårige periode kan man vælge at skifte robotplæneklipperen ud med en ny eller større model – så tegnes der blot en ny aftale, hvor den gamle maskines restværdi modregnes.

Men man kan også beslutte sig for at beholde den gamle, og så fortsætter betalingen bare til der er gået 60 måneder fra aftalestart, hvorefter maskinen er færdigbetalt.

Cirkulære produkter erstatter benzinplæneklippere

Selvom man kan vælge at skifte sin iMOW ud med en ny model efter fire år, så bliver den ikke en del af brug-og-smid-væk-kulturen. Den fortsætter med at slå græsset udenfor landets grænser, og her erstatter den gamle benzindrevne plæneklippere.

Den nye STIHL All Inclusive tilbydes fra 27. april 2020 og starter hos 11 udvalgte STIHL forhandlere, hvor Almas Park & Fritid altså er eneste forhandler i Aalborg.

Prisen starter fra 299 kroner om måneden alt inklusive, og her får man en model, der ifølge STIHL passer til langt de fleste haver op til 800 kvadratmeter.

Men der er mulighed for at lave en STIHL All Inclusive aftale på alle iMOW-modeller, hvor den største kan klippe helt op til 5.000 kvadratmeter.

Stihl All Inclusive kan i Nordjylland bestilles inden for en radius af 30 km af enten Aalborg eller Brønderslev.

Du kan finde mere info om ordningen her.

Du finder Almas Park & fritid på Gugvej 138 i Aalborg, i Brønderslev på Markedsvej 136 eller online.