Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

En ægte champagnebrus: Isvogn med Möet & Chandon kommer til Aalborg

Af Michael Qureshi

Normalt betaler man overpris for en lille vand-is med navnet Champagnebrus, som efterhånden har eksisteret i en menneskealder.

Men vil man prøve et ægte champagnebrus, så byder muligheden sig allerede i denne uge.

Her får Restaurant Mortens Kro nemlig besøg af en ægte isvogn fra det berømte champagnehus Möet & Chandon.

En ægte champagnebrus: Isvogn med Möet & Chandon kommer til Aalborg
Champagneis

Den er skabt i samarbejde med den danske chocolatier, Peter Beier.

Kom forbi og smag ægte champagneis

Man behøver ikke at være gæst på selve Mortens Kro for at få lov til at smage en ægte champagne sorbet is med noget af det fineste champagne.

Isvognen opstilles i gårdhaven i Mølleå, og man kan derfor komme forbi til en lækker is, og måske et glas ICE champagne ved siden af.

Moet Ice sorbet fra Peter Beier chokolade toppet med Moet Ice serveret fra den smukke isvogn, forklarer Mortens Kro om deres særlige champagne Pop Up.

"Vi har champagne sorbet is så længe lager haves, og vi regner med, at den står hos os i to uger.

Vi har faktisk et særligt event på fredag d. 19. august for at markere, at den her smukke isvogn er kommet," fortæller Morten Kok Nielsen til MigogAalborg.

Du kan læse mere om det event her

En ægte champagnebrus: Isvogn med Möet & Chandon kommer til Aalborg

Det franske champagnehus er kendt for luksuriøse bobler, mens danske Peter Beier har base på Ørsholt Gods nord for København, hvor de skaber håndlavet chokolade og is.

Fælles er en passion for gode råvarer, kvalitet og godt håndværk, og nu har de forenet de to verdener og sammen skabt en ny champagnesorbet.

Del artikel