Annonce
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Ædedolken har fået Giga-Burgers på menukortet: De skal smages

Af Stine Kjølby Christensen

Tilbage i oktober måned bragte vi en artikel, hvor Ædedolken i Nibe velfortjent blev hyldet.

Artiklen fik en overvældende modtagelse og var medvirkende til, at den lille grillbar blev blæst bagover af en sommeromsætning midt i oktober.

Vi var selvfølgelig også klar var, da Teit efter nytår var klar til at præsentere et nyt – og endnu vildere – menukort.

Ædedolken har fået Giga-Burgers på menukortet: De skal smages

Det kan blive endnu vildere

Hvis man gik og troede, at Ædedolkens bøfsandwich var toppen af poppen inden for burgerfamilien, så kan man godt spænde bæltet op og tro om igen.

Det nye menukort byder blandt andet på en helt ny kategori: Big Beautiful Burgers.

Her er hele fire nye burgere repræsenteret. Burgere, som sandsynligvis vil kunne give selv den mest sultne ædedolk kamp til stregen.

Mød blandt andet ”Buson”, som med sine tre 200 grams bøffer virkelig lægger op til ædekamp, ”Triple Trouble” med dobbelt bøf og pulled pork eller måske den mere ydmyge ”Double Decker”, som – foruden friterede løgringe, bacon, ost, pulled pork, coleslaw, smokey BBQ-sauce, chilisauce og mayonnaise – kun indeholder én enkelt bøf.

”Der er overhovedet ikke noget fornuftigt i at sælge så store burgere. Det er rent showoff, og folk køber dem i vildskab,” siger Teit med et grin.

Ædedolken har fået Giga-Burgers på menukortet: De skal smages

Ædedolken har fået Giga-Burgers på menukortet: De skal smages

Udviklet med kræs for detaljerne

Her på redaktionen smagte vi os ufortrødent igennem dem alle sammen; og som med alt andet vi har smagt på Ædedolken, så er det tydeligt, at der – trods de massive mængder af mad – stadig er kræset for hver eneste detalje.

”Jeg vil gerne være kendt for at lave nogle gode produkter, og for at det, vi serverer altid er i orden. Jeg bruger meget energi på hele tiden at udvikle konceptet og gøre alting bedre og bedre.

På et tidspunkt rammer man selvfølgelig et niveau, hvor man skal tænke ud af boksen for at udvikle sig. Forretningen behøver ikke nødvendigvis at udvikle sig, men det skal konceptet.” forklarer Teit.

Ædedolken har fået Giga-Burgers på menukortet: De skal smages

Teit føler dog efterhånden, at Ædedolken har et så stærkt og anerkendt koncept, at han har fundet overskud til at udvide forretningen. Dette skete d. 1. februar med en “fætter” i Hadsund ved navn Bunson’s Burgers.

Folk kommer langvejs fra

Inden Ædedolken blev til Ædedolken, dannede de hyggelige lokaler tæt ved fjorden rammer for en klassisk grillbar med ristede hotdogs, dagens ret samt alle de helt traditionelle grillretter

Det krævede derfor tilvænning fra nibenitterne, da Teit indtog lokalerne med ambitiøse intensioner om at kunne servere hjemmelavet og friskt mad af høj kvalitet.

Ædedolken har fået Giga-Burgers på menukortet: De skal smages

Ædedolken har fået Giga-Burgers på menukortet: De skal smages

Teit har meget stærke holdninger til, hvad en god burger skal indeholde – og her går han ikke på kompromis: Brødet bliver bagt om morgenen, dressingerne bliver rørt fra bunden og agurkesalaten er syltet efter mormors egen opskrift.

De holdninger, har folk heldigvis taget rigtig godt imod.

”Med tiden er Ædedolken blevet til det, jeg gerne ville, da jeg åbnede. Folk har fået et personligt forhold til stedet, og man lærer kunderne at kende.

Men samtidigt oplever jeg også, at flere og flere kommer langvejs fra, udelukkende for at besøge os. Det er virkelig fedt,” fortæller Teit.

Fastfood af højeste kvalitet

Uanset om man foretrækker kniv og gaffel eller fedtede fingre, så er der plads til det på Ædedolken. Når alt kommer til alt, så ønsker Teit bare at vise folk, at fastfood og grillmad også kan være med, når vi snakker om god mad og råvarer af høj kvalitet.

Og er du og din appetit endnu ikke blevet skræmt væk, men måske tværtimod eskaleret, så kan Teit tilmed fortælle, at Ædedolken d. 24. marts afholder en vaskeægte ædekamp, hvor årets ”Ædedolk” skal kåres.

Ædedolken har fået Giga-Burgers på menukortet: De skal smages

De første 20 fremmødte kan i aftenens i eftermiddagens anledning få en Triple Trouble inkl. pommes frites til den nette sum af 100 kr.

Herefter gælder det blot om at vise sig fra sin allermest ivrige side: Den første til at tage sin sidste bid vinder udover den ærefulde titel nemlig et gavekort på 500 kr. til Ædedolken.

Så uanset om du allerede har lagt Ædedolken et besøg eller fortsat har det til gode, så vil denne dag være ganske oplagt.

Du kan finde mere info om konkurrencen her.

Del artikel

Andre læser også