Ædedolken har fået Giga-Burgers på menukortet: De skal smages

Skrevet af: Stine Kjølby Christensen

Tilbage i oktober måned bragte vi en artikel, hvor Ædedolken i Nibe velfortjent blev hyldet.

Artiklen fik en overvældende modtagelse og var medvirkende til, at den lille grillbar blev blæst bagover af en sommeromsætning midt i oktober.

Vi var selvfølgelig også klar var, da Teit efter nytår var klar til at præsentere et nyt – og endnu vildere – menukort.

Det kan blive endnu vildere

Hvis man gik og troede, at Ædedolkens bøfsandwich var toppen af poppen inden for burgerfamilien, så kan man godt spænde bæltet op og tro om igen.

Det nye menukort byder blandt andet på en helt ny kategori: Big Beautiful Burgers.

Her er hele fire nye burgere repræsenteret. Burgere, som sandsynligvis vil kunne give selv den mest sultne ædedolk kamp til stregen.

Mød blandt andet ”Buson”, som med sine tre 200 grams bøffer virkelig lægger op til ædekamp, ”Triple Trouble” med dobbelt bøf og pulled pork eller måske den mere ydmyge ”Double Decker”, som – foruden friterede løgringe, bacon, ost, pulled pork, coleslaw, smokey BBQ-sauce, chilisauce og mayonnaise – kun indeholder én enkelt bøf.

”Der er overhovedet ikke noget fornuftigt i at sælge så store burgere. Det er rent showoff, og folk køber dem i vildskab,” siger Teit med et grin.

Udviklet med kræs for detaljerne

Her på redaktionen smagte vi os ufortrødent igennem dem alle sammen; og som med alt andet vi har smagt på Ædedolken, så er det tydeligt, at der – trods de massive mængder af mad – stadig er kræset for hver eneste detalje.

”Jeg vil gerne være kendt for at lave nogle gode produkter, og for at det, vi serverer altid er i orden. Jeg bruger meget energi på hele tiden at udvikle konceptet og gøre alting bedre og bedre.

På et tidspunkt rammer man selvfølgelig et niveau, hvor man skal tænke ud af boksen for at udvikle sig. Forretningen behøver ikke nødvendigvis at udvikle sig, men det skal konceptet.” forklarer Teit.

Teit føler dog efterhånden, at Ædedolken har et så stærkt og anerkendt koncept, at han har fundet overskud til at udvide forretningen. Dette skete d. 1. februar med en “fætter” i Hadsund ved navn Bunson’s Burgers.

Folk kommer langvejs fra

Inden Ædedolken blev til Ædedolken, dannede de hyggelige lokaler tæt ved fjorden rammer for en klassisk grillbar med ristede hotdogs, dagens ret samt alle de helt traditionelle grillretter

Det krævede derfor tilvænning fra nibenitterne, da Teit indtog lokalerne med ambitiøse intensioner om at kunne servere hjemmelavet og friskt mad af høj kvalitet.

Teit har meget stærke holdninger til, hvad en god burger skal indeholde – og her går han ikke på kompromis: Brødet bliver bagt om morgenen, dressingerne bliver rørt fra bunden og agurkesalaten er syltet efter mormors egen opskrift.

De holdninger, har folk heldigvis taget rigtig godt imod.

”Med tiden er Ædedolken blevet til det, jeg gerne ville, da jeg åbnede. Folk har fået et personligt forhold til stedet, og man lærer kunderne at kende.

Men samtidigt oplever jeg også, at flere og flere kommer langvejs fra, udelukkende for at besøge os. Det er virkelig fedt,” fortæller Teit.

Fastfood af højeste kvalitet

Uanset om man foretrækker kniv og gaffel eller fedtede fingre, så er der plads til det på Ædedolken. Når alt kommer til alt, så ønsker Teit bare at vise folk, at fastfood og grillmad også kan være med, når vi snakker om god mad og råvarer af høj kvalitet.

Og er du og din appetit endnu ikke blevet skræmt væk, men måske tværtimod eskaleret, så kan Teit tilmed fortælle, at Ædedolken d. 24. marts afholder en vaskeægte ædekamp, hvor årets ”Ædedolk” skal kåres.

De første 20 fremmødte kan i aftenens i eftermiddagens anledning få en Triple Trouble inkl. pommes frites til den nette sum af 100 kr.

Herefter gælder det blot om at vise sig fra sin allermest ivrige side: Den første til at tage sin sidste bid vinder udover den ærefulde titel nemlig et gavekort på 500 kr. til Ædedolken.

Så uanset om du allerede har lagt Ædedolken et besøg eller fortsat har det til gode, så vil denne dag være ganske oplagt.

Du kan finde mere info om konkurrencen her.

Gode nyheder: Ingen nye tilfælde af Corona-smitte i Nordjylland seneste uge

Skrevet af: Michael Qureshi
Pressefoto Region Nordjylland
Pressefoto Region Nordjylland

Corona har fyldt rigtig meget i vores bevidsthed de seneste tre måneder.

Men for første gang siden marts tyder alt på, at Corona-virussen stort set er forsvundet her i Nordjylland. Det fortæller ledende overlæge på Aalborg Universitetshospital Henrik Nielsen til TV 2 Nord.

Han siger til tv-stationen, at der har været 0 nye tilfælde af Corona-smittede i hele Nordjylland den seneste uge.

“Corona er næsten væk fra Nordjylland. Over den sidste måned har der været meget få tilfælde, og ingen nye tilfælde over den sidste uge,” siger ledende overlæge Henrik Nielsen til TV 2 Nord.

10 indlagt i Nordjylland

Ifølge den seneste overvågningsrapport fra Statens Serum Institut er tallene også ganske pæne for Nordjylland. Her var der kun 10 indlagt med Corona heraf 4 på intensiv og 2 i respirator.

Tidligere i forløbet har det tal været over 30, men Nordjylland har generelt været den region i hele landet med færrest tilfælde af smittede og indlagte.

Status er desuden, at ud af 53.705 testede for Covid-19 i Nordjylland, er 436 bekræftet smittet. 101 patienter har i alt været indlagt med Corona-virus, og der har været 22 dødsfald, hvor de afdøde har været smittet med virussen.

Nye bekræftede COVID-19 smittede per 100.000 indbyggere (incidens) de seneste 7 dage fordelt på kommuner.

Kilde: Statens Serum Institut

Burger Week hos Bogø

MigogAalborg har i samarbejde med Bogø-kæden lavet Burger Week hos Bogø. Resten af ugen får du en burgermenu med valgfri burger, fritter, sodavand og valgfri dip til 50 kr. Læs mere her 

Perfekt til lang weekend: Få en burgermenu med sodavand til en 50’er

Skrevet af: Line Lindhardt Jensen

I løbet af denne uge har vi kørt Bogø Burger Week.

Her har du for en flad 50’er kunnet forkæle dig selv med en valgfri burger, valgfri dip og pomfritter.

I anledning af Fars dag – og dermed en halv fridag i morgen – weekend og sikkert også det skønne solskinsvejr de sidste par dage, er Mario fra Bogø i godt humør, og han har derfor helt særligt valgt at smide en valgfri dåse sodavand oveni hatten (vælg mellem Pepsi, Pepsi Max, Faxe Kondi og Guaraná Antarctica).

Det vil altså sige, at du fra i dag og til og med søndag kan købe en komplet burgermenu indeholdende en valgfri burger, en valgfri dip, en valgfri dåsesodavand og pomfritter til 50 kr. (plus billetgebyr på 10 kr.)

For de 50 kr. (+ gebyr) kan du vælge frit fra burgermenukortet.

Kortet rummer ni forskellige burgere, og der burde været noget for enhver smag.

Du kan vælge mellem: Crispy Chicken, Hamburger, BBQ Burger, Guacamole, Cheeseburger, Double A, American Bacon, Mexican Chicken, Mexican Beef.

Du sparer penge på dette tilbud, uanset hvilken burger, du vælger.

Burgere lavet af Himmerlandskød

Kødet er lavet af Himmerlandskød, som er blandt de mest anerkendte nordjyske producenter af kød.

Dette er udelukkende dansk kød, hvor dyrene er født og opvokset hos danske landmænd i Himmerland.

Bogø Burger Week løber fra d.1 juni – d.7 juni, og kun i den periode kan du indløse din købte menu.

Burgermenuerne kan ikke købes direkte hos Bogø til denne pris.

Du skal købe og betale via linket herunder. Bemærk også at der er et begrænset antal Bogøs burgere m. fritter, sodavand og mayo til salg hver dag. Så I skal skynde jer og bestille til de dage, hvor I kunne tænke jer Bogøs burgermenu.

MigogAalborg står for billetsystemet, logistikken og markedsføringen i Bogø Burger Week – derfor er der påsat et billetgebyr.

Sådan fungerer Bogø Burger Week

  • Klik ind på Køb her
  • Vælg i hvilken Bogø butik du ønsker at afhente din Bogø burger m. fritter, sodavand og valgfri dip
  • Vælg hvilken dag og hvilket afhentningstidspunkt du ønsker
  • Vælg hvor mange Bogø burgermenuer ønsker at købe
  • Husk at tilvælge billetgebyr på 10 kr. for at færdiggøre din booking
  • Tryk på Start tilmelding
  • Udfyld navn og adresse
  • Betal
  • Tag din bekræftelse med enten på mobilen eller print den ud fysisk og gå ned i din valgte butik for at bestille og afhente din valgte Bogø burgermenu

Østerågade
Køb din Bogø burgermenu fra butikken i Østerågade her.

Bogøgade
Køb din Bogø burgermenu fra butikken i Bogøgade her.

Shoppen
Køb din Bogø burgermenu fra butikken i Shoppen her.

Reberbansgade
Køb din Bogø burgermenu fra butikken i Reberbansgade her.

Sælger møbler som aldrig før: Mani Pine har stor succes med nye tiltag

Skrevet af: Emil Kjær Jørgensen
Foto: Mani Pine
Foto: Mani Pine

Mange brancher har haft en særdeles svær tid under corona, og nyhedsbilledet har da også været fyldt med triste historier om virksomheder, der har oplevet en tom ordrebog og telefoner, som er stoppet med at ringe fra den ene dag til den anden.

Men der er heldigvis også positive erhvervshistorier i denne mærkelige tid, som vi lever i.

Den fremadstormende Aalborg-virksomhed Mani Pine laver custom made møbler til både private og erhverv, og de hamrer bogstaveligt talt derudad.

Foto: Mani Pine

“Erhvervssalget er helt naturligt gået lidt i stå i den her periode, men de private kunder har bestilt som aldrig før, og vi er helt vildt beærede over, at mange har valgt at kigge vores vej i corona-perioden, hvor de fleste måske har haft lidt ekstra tid til at blive klogere på, hvad deres hjem mangler af lækre møbler og løsninger,” fortæller Nicolai Adamsen til MigogAalborg.

Nicolai forklarer, at efterspørgslen efter bestsellere som håndlavede borde, stole og andre møbler til alt fra spisestue, køkken og soveværelse, har været på samme høje niveau som inden corona, mens efterspørgslen efter deres nyeste lancering, Vægbeklædning, er gået “helt amok”, som Nicolai formulerer det.

“Det er faktisk gået så godt, at vi har været nødt til at sætte vores leveringstid lidt op i en kort periode, men vi kommer snart ned på en uges leveringstid igen inden længe,” lover Nicolai.

Foto: Mani Pine
Foto: Mani Pine

Akustikpaneler med flere funktioner

Den store efterspørgsel efter lækker vægbeklædning til både private og erhverv, skyldes ikke mindst lanceringen af de helt unikke akustikpaneler, der er lavet i massivt egetræ og lydabsorberende filt.

Panelerne måler 240x48cm, men kan skæres til efter ønske, og behandlingen på træet kan – som med alt andet ved Mani Pine – tilpasses efter dit eget ønske.

Panelerne er først og fremmest helt sublime til at absorbere støj og dermed give et roligt og afstressende indemiljø.

Men derudover er de også designet i et materiale, der er let at sætte op overalt i hjemmet – som udsmykning af en lækker sengegavl til køkkenalrummet, hvor børnenes støj kan dæmpes betragteligt.

Foto: Mani Pine

Få det rå og industrielle look ind i hjemmet

Er du på udkig efter et mere industrielt og rå look i hjemmet eller på arbejdspladsen, har Mani Pine designet de specielle rustpaneler, som du både kan få som paneler eller som deciderede rustvægge, der kan tilpasses enhver væg.

Hvis du har fulgt med i fysik/kemi-timerne ved du, at rust opstår når jernholdige materialer kommer i forbindelse med vand og ilt. Og så tænker du måske: “Det lyder tungt og besværligt og træls at få op på min væg…”

Men frygt ej. Nicolai og Co laver nemlig den helt specielle metalliske belægning på en tynd mdf-plade, som både gør pladerne utroligt lette og nemme at sætte op.

Foto: Mani Pine

“Det giver det industrielle og rå udtryk helt uden besvær, og mange firmaer har allerede valgt det som udsmykning af eksempelvis receptionsdiske,” forklarer Nicolai.

Rustpanelerne er allerede populære blandt flere firmaer, og blandt andre Boxit i Aalborg har fået det sat op i deres fine nye lokaler.

Åbent showroom i både København og Aalborg

De helt unikke custom made løsninger til væggen, kan du opleve med egne øjne i Mani Pine’s showroom – enten i Aalborg eller Valby.

“Der står kompetente folk klar til at vejlede lige præcis efter den løsning, man leder efter. Man skal blot slå på tråden inden eller sende os en besked via hjemmesiden.”

Du kan enten ringe på +45 77300077 eller sende en besked her.

I showroomet i Aalborg er der endda sket ting og sager i corona-nedlukningen.

“Vi har fået bygget et separat kontor i forlængelse af det ene showroom, og vi har planer om en fed åbningsfest med skarpe priser inden længe,” lover Nicolai.

Foto: Mani Pine

Klar med ny stor satsning i 2020

Men nyhederne stopper ikke der.

“Inden for de næste 2-3 måneder er vi klar med en kæmpe satsning i form af et helt nyt kernekoncept i Mani Pine,” fortæller Nicolai hemmelighedsfuldt.

“Det bliver kæmpe stort, og vi går også internationalt med det fra dag ét.”

Du finder mere info om Mani Pine lige her.