Adventskonkurrence: Vind Spa Brunch for 2 på Hotel Viking

Skrevet af: Emil Kjær Jørgensen

Vi er minsandten allerede nået til 4. søndag i advent, og dermed er det blevet tid til den sidste adventskonkurence i denne omgang.

Men vi slutter af med manér, for du kan vinde en Spabrunch for 2 på Hotel Viking her i Nordjylland.

Hotel Viking er netop blevet kåret som Danmarks næstbedste spa-oplevelse blandt rejseportalen OpdagDanmarks mange læsere, så der venter en helt speciel oplevelse, hvis du er så heldig at vinde præmien.

Du kan se frem til: stort opvarmet wellnessbassin (30°C) med boblezone, massagestråle & paddehat, to store spabassiner (36°C), to saunaer, heraf en aromasauna, dampbad, koldtvandsbassin (8°C), udendørs rotunde med modstrømsanlæg (30°C), udendørs spabad på taget(33°C), samt stort saltvandsbassin(30°C) med udsigt over smukke Kattegat, frisk frugt, isvand, dansk vand og magasiner.

Lækker brunch og spa ad libitum

I vores øjne er brunch og spa to ting, som passer fuldstændig perfekt sammen.

Når man har plasket rundt i det varme vand og opnået total afslapning, melder sulten ofte sin ankomst, og så er det jo helt ideelt at nyde en lækker brunchtallerken – enten inden eller efter en tur i spaen.

Præmien kan bruges alle dage i ugen, og spaområdet kan bruges i hele åbningstiden. Brunchen serveres mellem kl. 11.00 og 13.00, og er inkl. kaffe/te og juice.

Spa-afdelingen har åbent mandag til onsdag fra 9.00 – 19.00 / Torsdag – lørdag fra kl. 9.00 – 21.00 og søndag fra kl. 9.00 – 18.00.

Konkurrence

Vind Spabrunch for 2 på Hotel Viking

Sådan vinder du;
Like opslaget på MigogAalborgs Facebook-side (bliver lagt på søndag d. 22. december kl. 19.30)
Skriv hvem du vil tage med i spa

Inspiration til sommeraftenerne: Aalborg-restaurant udgiver kogebog for grill-elskere

Skrevet af: Stine Kjølby Christensen

Hvis der er et spisested i byen, der har styr på det med kødet, så kan det næsten kun være MEAT.

Hvem har ikke siddet på restauranten midt i Aalborg og fyldt gabet med en perfekt grillet bøf og lækkert tilbehør?

Og hvem har ikke også tænkt, at sådan måtte maden da egentlig gerne smage, næste gang man inviterer naboerne over til grillaften?

Legendariske opskrifter frigives

Fortvivl ej, for nu åbner MEAT op for kisten med alle de hemmelige opskrifter.

I deres nye kogebog kan du lære at lave flere af de efterhånden legendariske retter: fyldte portobellosvampe, mac and cheese med trøffel, jordbærdrøm og den grillede isbombe – for bare at nævne nogle enkelte.

Men hey – hvad med kødet?

Det er selvfølgelig også med. Faktisk er bogen fyldt til randen med tips og tricks til, hvordan man griller den perfekte bøf.

Eller hvad med din helt egen, hjemmerøgede pulled pork?

Alle kan være med

Kogebogen er i øvrigt sammensat på en måde, så alle kan være med, fortæller indehaver hos MEAT, Gitte Jensen:

”Kogebogen gemmer på tusindvis af kombinationer.

Du kan starte blødt ud med at grille en ribeye og servere den med rødvinssauce og pommes fondant.

Men du kan også gå helt kok-amok og skabe grillmenuen, hele kvarteret stadig snakker om næste år,” siger hun og remser en imponerende menu op bestående af to slags smør og dyppelse, tatar, tournedos, fire slags tilbehør og to desserter.

”Kun fantasien sætter grænser for, hvordan du vil bruge vores kogebog, og vi glæder os til at høre om, hvordan lige præcis du har gjort, når vi ses i restauranten,” siger Gitte Jensen.

En knivskarp pris

Bogen kan købes på MEAT fra i dag, d. 1. april.

Prisen, der ligger et godt stykke under den gennemsnitlige pris for en kogebog, er dog ikke nogen aprilsnar.

Den bliver nemlig på blot 149,95.

”Ja, det er da den perfekte gave til grillmanden, der har alt,” griner Gitte Jensen.

Bliv derhjemme: Meny i Kennedy Arkaden leverer dagligvarer direkte til døren

Skrevet af: Stine Kjølby Christensen
Meny-købmand Michael Andersen
Meny-købmand Michael Andersen

“Hold afstand. Bliv hjemme”

Siden regeringen satte vores trygge hverdag i stå, har mange ting ændret sig.

Vi skal blandt andet til at tænke meget nøje over, hvor meget og hvor tit vi bevæger os udenfor.

Én af de ting, der er svære at klare hjemme fra sofaen er de indkøb, som vi jo behøver, for at komme igennem ugerne. Og dog!

Hos Meny i Kennedy Arkaden, der hver dag plejer at lægge lokaler til hundredevis af mennesker, har man valgt at indordne sig efter de nye omstændigheder.

Det gør de ved nu at levere dagligvarer ud til alle, der af den ene eller anden grund måtte have behov for det.

Meny kommer til kunderne

Leveringsservicen, der går under navnet Vi handler for dig er landsdækkende, men i Aalborg er det er kun Meny i Kennedy Arkaden, der tilbyder den.

“I den her tid, hvor folk ikke kan komme ud, er løsningen nu blevet, at vi kommer til dem i stedet.

Servicen er blevet oprettet for at kunne tilbyde vores kunder en lidt nemmere hverdag i en presset tid. På den måde kan de stadig få de varer, de kender fra os – uden at skulle ud,” fortæller købmand Michael Andersen til MigogAalborg.

Men for at kunne få varerne leveret til døren, er det naturligvis en forudsætning, at man først har bestilt dem.

Her behøver du heller ikke bruge tid på at gennemskue et bestillingssystem; du ringer bare direkte til butikken og læser din indkøbsseddel op for medarbejderen i den anden ende.

Det er dét.

“Vi kan levere alt fra dagligvarer til bestemte vine. Der er ingen minimumsbeløb og man kan forvente, at det står foran hoveddøren inden for 48 timer,” fortæller Michael Andersen.

Nemt og bekvemt

Selve leveringen koster 49 kr. uanset hvor langt væk du bor eller hvor meget du skal handle.

Bestillingen skal blot ske mellem mandag og fredag fra 10-17. Herefter kan du forvente at få leveret engang mellem mandag og lørdag fra 10-18. Leveringstidspunktet afhænger af tidspunktet for bestillingen.

Betalingen sker nemt via en anmodning på MobilePay, som købmanden sender, når varerne er pakket og klar til at blive leveret.

“Indtil videre kan vi tilbyde levering til 100 personer, så er man én af dem, der har brug for et par ekstra hænder her i krisen, så er det altså bare at ringe.

Vi står klar til at hjælpe,” slutter Michael Andersen.

Du kan læse mere om konceptet her

Populær restaurant udvider: Nu kan du få leveret Nams måltidskasser i hele landet

Skrevet af: Michael Qureshi
Nam Noodles
Nam Noodles

Corona-krisen har taget et stramt greb om især restauranter, caféer og øvrige spisesteder som udelukkende må lave Take Away i disse tider.

Det kan virke uoverskueligt for mange i restaurationsbranchen, men det er samtidig også en tid, hvor nye initiativer får vinger.

Eksempelvis hos den populære Restaurant Nam i Aalborg, som sidste år blev kåret til Årets Bistro af Danske Madanmeldere.

Derudover er man i White Guide rangeret blandt de allerbedste restauranter i Aalborg.

Udvider nu til alle steder i landet

I sidste uge lancerede de deres helt egne måltidskasser leveret til døren i Aalborg.

Det har vist sig at være så succesfuldt et koncept, at man nu udvider til hele landet. Så uanset hvor du bor i Jylland, på Fyn eller hele Sjælland så kan du leveret til døren.

“Vi har lavet en aftale med et fragtfirma, som kan levere til alle steder i hele Danmark.

Derfor har vi valgt at udvide med konceptet, som har fået en god modtagelse i Aalborg,” forklarer Kim Jeppesen, indehaver af Nam, til MigogAalborg.

Arkivbillede fra tidligere besøg på Nam

3 sunde asiatisk inspirerede hverdagsmåltider

Det er en måltidskasse bestående af råvarer med opskrifter på 3 sunde, hurtige, børnevenlige og asiatisk inspirerede hverdagsmåltider, der kan tilberedes på 15-30 minutter.

Kvaliteten er kendt fra deres menuer i Nam, men tilpasset hverdagsretter. Måltidskasserne kan leveres til 1-6 personer og har en kuvertpris fra 116 kr. pr. pers. pr. måltid inklusiv fragt.

En anden nyhed er også, at man nu har tilføjet en veggie måltidskasse.

Se menuerne nederst i artiklen.

DailyNam er enkelt og lækkert

Kim Jeppesen forsætter med detaljerne på det nye tiltag.

“DailyNam er enkelt, lækkert og ligetil. Vi startede med en enkelt mulighed i sidste uge, og nu har vi allerede tilføjet en vegetar måltidskasse.

Det meste i måltidskasserne er forberedt på forhånd, og man bliver grundigt guidet igennem tilberedningen, som ikke tager så lang tid,” forklarer Kim Jeppesen.

Han forklarer, at man oprindeligt havde planlagt at lancere tiltaget til efteråret, men så kom Corona-krisen og ændrede restauranternes hverdag.

“Grundet vores nuværende meget svære situation har vi, lidt modigt synes vi selv, valgt at lancere vores projekt med måltidskasserne allerede nu i en mere simpel udgave end hvad planen var for efteråret.

Men vi vil så justere løbende,” forklarer Kim Jeppesen.

Du kan allerede bestille din måltidskasse i dag og få leveret første gang på onsdag. Se nedenstående detaljer om menu og bestilling.

Menu Uge 15

ONSDAG

Gỏi cuốn”

Rispapir ruller m. kylling, friske grøntsager,  peanut sauce & nuoc mam

TORSDAG

Gaeng Kiew Wan

Oksekød i cremet mild grøn karry kokossauce m. sprøde grøntsager, cashewnødder & ris

FREDAG

“Ramen”

Ægnudler m. lækker nudelsuppe kogt på gris, citrongræs & shitaki m. grønt, daikon & BBQ gris

dailyNam – VEGGIE

ONSDAG

Gỏi cuốn”

Rispapir ruller m. friske grøntsager, japansk omelet &  peanut sauce & hoisin

TORSDAG

“Blomkål i grøn karry

Blomkål  i cremet mild grøn karry kokossauce m. sprøde grøntsager, cashewnødder & ris

FREDAG

“Veggie Ramen”

Ægnudler m. lækker nudelsuppe kogt på miso, shitaki, tomat & konbutang  m. grønt, daikon & tofu.

Pris på måltidskassen inkl. fragt:

1 pers 350,-

2 pers 475,-

3 pers 570,-

4 pers 665,-

5 pers 760,-

6 pers 855,-

Du kan booke direkte her