Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Årlig tradition: Nyd en kæmpe påskebuffet på idyllisk strandhotel

Af Nathalia Hentze Nielsen

Påsken betyder traditioner, god mad og godt selskab.

Alt det kan man nyde i idylliske rammer på det skønne Strandhotellet Blokhus.

Igen i år sætter Strandhotellet nemlig alle sejl til for at give en fantastisk oplevelse i de kommende påskedage.

Det gør de med en legendarisk påskemenu efter alle madkunstens regler.

Årlig tradition: Nyd en kæmpe påskebuffet på idyllisk strandhotel

Overdådig påskemenu

Det unge strandhotel har allerede formået at skabe flere gode traditioner – ikke mindst i påsken.

Hvad der er et must på et traditionelt påskebord, er selvfølgelig forskelligt.

Men hvis bare udvalget er stort nok, burde alle præferencer blive imødekommet.

Og det er bestemt tilfældet med Strandhotellets påskemenu.

Om man er mest til lam, fiskefilet, tarteletter, sild i alskens udgaver – eller bare lidt af det hele – ja, så er det også muligt at stille den store sult med.

Den overdådige menu indeholder alle kendte og traditionelle påskeretter.

Se dem alle sammen her:

Hjemmebagt rugbrød med smør fra Ingstrup Mejeri og hjemmelavede dips
Rejer med pocheret æg og sennepsmayonnaise
To slags sild: sennep og marineret med tilbehør
Torskerilette med porrecreme, stenbiderrogn og urtesalat
Fiskefilet med remoulade

Varm leverpostej fra Kaas slagter & Madbutik med sprød bacon og svampe
Frikadeller
Braiseret lamme culotte med rosmarin jus
Grillet kylling supreme med blå ostesauce
Kartoffelmos
Bagte jordskokker

Hindbærmousse kage
Citrontærte
Ostebord

Man kan dykke ned i menuen i alle påskedagene fra den 28. marts til og med den 1. april.

Så er der ellers fri adgang til de mange retter til de to seatings kl. 11.30 og 14.00.

Årlig tradition: Nyd en kæmpe påskebuffet på idyllisk strandhotel

Book bord i god tid

Strandhotellet går ind i sin sjette sæson, men den populære påsketradition er kommet for at blive.

Her kan den kæmpe buffet nydes i en fantastisk atmosfære for alle, der har lyst til at komme på besøg.

Prisen for påskebuffeten er 295 kroner pr. person, og børn under 12 år er halv pris.

Anbefalingen fra Strandhotellet er at booke bord i god tid, da deres arrangementer er populære.

Man kan booke bord allerede nu lige her.

Ellers er der også mulighed for at tilmelde sig og stille eventuelle spørgsmål på telefon 7026 0015 eller på mail til info@strandhotellet-blokhus.dk.

Årlig tradition: Nyd en kæmpe påskebuffet på idyllisk strandhotel

Strandhotel i skønne omgivelser

Strandhotellet Blokhus emmer af luksus og kvalitet og er med sin centrale placering i Blokhus beriget af kun at være få hundrede meter fra Vestkystens hvide sandstrande.

Det nye badehotel fra 2017 er opført med respekt for den klassisk danske badehoteltradition med højre træpaneler, lyse rum, smukke tapeter og moderne interiør, men med en blanding af nye og gamle møbler med referencer tilbage i tiden.

Med kun 30 minutters kørsel fra Aalborg Midtby er det en oplagt destination for sultne maver, der ikke ønsker selv at skulle diske op med den helt store påskemenu.

Så hvis man har tid og lyst til at krydre påskefrokosten med en overnatning i hyggelige omgivelser, er det bare med at få booket et værelse på Strandhotellet.

Læs mere om Strandhotellet Blokhus her.

Del artikel


Top 3 i dag




 


 


 


 


Udvalgte artikler

 


 


 


Læs i kategorien

 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


Læs i kategorien