Annonce
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Aalborgs nye café åbner i næste uge: Det kan du glæde dig til at prøve på Aktuel

Af Michael Qureshi

Det er ikke så tit, at et spisested i Aalborg kan være first mover i restaurationsbranchen.

Men når Aalborgs nye lækre café Aktuel åbner i næste uge fredag d. 15. november, så kommer de til at skille sig ud især på et punkt.

De lancerer en fordelsklub Aktuel Plus, hvor man som medlem får en masse fordele.

Her kan man bl.a. få 15% på HELE regningen om man er 2 eller 10 personer, og så er tanken, at medlemmerne løbende belønnes med gratis ting og særlige events.

Aalborgs nye café åbner i næste uge: Det kan du glæde dig til at prøve på Aktuel

Samme stil som ClubAalborg

Der er indgået et samarbejde med Goodiepack, og det bliver lidt i stil med MigogAalborgs fordelsklub ClubAalborg, hvor man får fordele og tilbud på mobilen med et unikt link.

Det er en af Aalborgs erfarne restauratører Lars Helmuth, tidligere Helmuth og Café Spiret, som åbner Aktuel på Budolfi Plads i hjertet af byen.

“Vi er, så vidt vi har undersøgt, den første café i Danmark, der laver sådan en digital loyalitetsklub.

Vi vil rigtig gerne belønne dem, der vil Aktuel.

Vi har indgået et samarbejde med Goodiepack, og her kan man så få rabat på mobilen. Man kan også booke bord og Take Away, så vi forsøger at være ret digitale fra start.

Det handler om at gøre det let for vores gæster, og vi vil gerne belønne folks loyalitet over for Aktuel,” forklarer Lars Helmuth til MigogAalborg.

Aalborgs nye café åbner i næste uge: Det kan du glæde dig til at prøve på Aktuel

Aktuel bliver delt i to

Han fortæller, at der allerede er stor interesse for Aktuel Plus, der kommer til at koste 89 kr. om måneden.

“Alene i mit netværk er der 200, som har meldt sig ind, så det lover godt.

Vi håber, at folk vil føle, at det giver stor værdi at være en del af det. Så kan det være, at hvis du har været medlem i 30 dage, at vi så skriver ud til dig, at du får gratis morgenmad eller noget andet. Det skal være meget dynamisk,” forklarer Lars Helmuth.

Aktuel bliver delt i to. Der bliver selve caféen ovenpå, som er i fuld gang med at blive indrettet og gjort klar til åbning.

Derudover kommer der Take Away-delen i gadeplan med en luge, hvor man hurtigt kan få en kaffe to go, en lækker bolle, grød, toast og så videre.

“Der er til dem, der gerne vil have hurtigt To Go. På caféen kan man så sidde og hygge sig og nyde udsigten over Budolfi Plads.

Om sommeren har vi en stor terrasse, man kan nyde med et glas bobler, og om vinteren gør vi det også rigtig hyggeligt og lækkert at være på Aktuel,” fortæller Lars Helmuth.

Aalborgs nye café åbner i næste uge: Det kan du glæde dig til at prøve på Aktuel

Frokost- og aftensmad til 150 kr.

MigogAalborg har fået et sneak peek på menukortet.

Fra klokken 8.00-11.30 satses der på den gode start på dagen med lun grød med lækre toppings, toast på friskbagt surdejsbrød, friskbagt brød, kager og god kaffe.

Man satser især på, at aalborgenserne er klar på at spise de her lækre grød-portioner til morgenmad. Den fremadstormende kæde Grød har i hvert fald bevist potentialet, hvor de på rekordtid har åbnet syv forskellige steder både i København og Århus.

Prisniveauet på frokost og aften er absolut fornuftigt. Konceptet kører med, at man vælger tre varianter ud af 20 forskellige muligheder til 150 kr.

Du kan bl.a. få nakkefilet, unghane, bagt laks, tartar, rustikke fritter, svampe risotto, rodfrugter, salater og mere. Der er selvfølgelig også den gode burger, som der skal være på en Aalborg-café.

“Der er lidt tre fokusområder i vores menukort. Vi har det her koncept med, at man kan mixe tre retter for 150 kr. Så har vi den gode burger, og så vil vi også gerne slå et slag for vores snacks, hvor man for 49 kr. kan få en hyggelig stund med små vafler, spansk pølser, lidt fritter eller andet.

Det er vigtigt for os at understrege, at vi slet ikke er dyre, selv om vi er rykket ind i sindssygt smukke lokaler på en af de flotteste pladser i Aalborg,” lyder det fra Lars Helmuth.

Er Aalborg klar til Aktuel?

“Vi får rigtig lækkert brød og kager, hvor vi har lavet et samarbejde med Penny Lane, hvilket også understreger, at vi godt kan finde ud af at samarbejde på tværs i Aalborg,” fortsætter han.

Det helt store spørgsmål er naturligvis. Er Aalborg klar til Aktuel og Budolfi Plads?

“Ja, det er jeg overbevist om. Jeg er med på, at vi ikke sidder med fuldt hus fra første dag, men vi har faktisk allerede fået en del bookinger på aftenerne.

Budolfi Plads er simpelthen blevet så flot lige i hjertet af Aalborg, og når folk først ser det, så vil de forhåbentligt også blive her lidt og hygge med noget god mad og drikke,” slutter Lars Helmuth.

Aktuel åbner officielt fredag d. 15. november. Den er åben fra 8.00-22.00 hver dag.

Du kan følge Aktuel på Facebook her

Du kan følge Budolfi Plads på Facebook her

Del artikel

Andre læser også