Nåede ikke lang tid på posten: Aalborg Pirates afskediger direktør

Skrevet af: Michael Qureshi

I starten af 2020 tog Aalborg Pirates afsked med den markante profil Thomas Bjuring som direktør.

Han sagde farvel for at tiltræde et topjob i Dansk Ishockey Union. Men afløseren Morten Secher nåede ikke mange måneder til at fylde de store sko.

Corona-viruset har indirekte holdt sit indtog på direktionsgangen hos Aalborg Pirates og betyder nu et farvel til direktør Morten Secher.

Det skriver Aalborg Pirates i en pressemeddelelse.

Lange udsigter til gode tider

Det sker efter regeringens seneste udmelding står klart, at det har lange udsigter med flere end 375 tilskuere til hockeykampene i Metalligaen.

“Da vi i marts 2020 ansatte Morten Secher, var det ikke blot for at videreføre vort koncept, men nok så meget for at udvikle konceptet således, at vi fortsat kunne være førende i dansk ishockey,” siger bestyrelsesformand Morten Fals.

Desværre har Morten Secher først skulle igennem en total nedlukning og derefter en tid med skiftende udmeldinger om tilskuerantal i Bentax Isarena.

Derfor har han uforskyldt været optaget af mange andre gøremål end de, han faktisk blev ansat til.

Har brug for at navigere i nyt farvand

Morten Fals siger;

“Det står hen i det uvisse, hvornår tingene igen bliver normaliseret.

Derfor har vi brug for en person med andre kompetencer til ikke blot at navigere i det farvand, vi nu befinder os i, men også i tiden frem, hvor sporten kommer til at opleve systematiske tab pga. restriktionerne, og de spor som de allerede har sat sig ved tilskuere, sponsorer og interessenter.

Det er med stor beklagelse, at Coronakrisen udløser en skilsmisse. Det sker efter gensidig overenskomst vi stopper samarbejdet. Tak til Morten Secher for hans indsats i en svær tid,” lyder det fra bestyrelsen.

Vil stadig være bedst

Aalborg Pirates arbejder fortsat målrettet mod, at være bedst på og udenfor isen.

Der skal fortsat arbejdes med det overordnede mål, at folk skal elske at gå til ishockey og den samlet oplevelse omkring vores kampe og arrangementer.

“Vi har gennem mange år kæmpet for at etablere os i toppen af dansk ishockey, og med støtte og opbakning fra vores loyale sponsorer, aktionærer og tilskuere sætter vi alt ind på fortsat at være en toneangivende magtfaktor i dansk ishockey samt udbygge og styrke Aalborgs position på hockey-sportens landkort.

I den forbindelse skal der nu andre ledelseskompetencer til for at samle og styrke men også udvikle vores stærke brand – Aalborg Pirates,” siger Morten Fals.

Har fundet en ny løsning

I stedet for Morten Secher har bestyrelsen konstitueret Lars Laursen som direktør med henblik på en varig løsning.

Lars Laursen, der har været medlem af bestyrelsen i fem år, fortsætter også her.

Lars Laursen har igennem flere år brugt mange ugentlige timer på Piratkontoret, og en af hans fornemste opgaver har været at få kørt statens økonomiske hjælpepakker flot igennem.

Hans håndtering har endda været forbilledet og model for samtlige Metalligaens klubber.

“Lars Laursen kender vores organisation, koncepter og strategi til mindste detalje, så vi har fuld tillid til, at han navigerer os gennem corona-udfordringerne og sammen med Ronny Larsen og den øvrige organisation sørger for en fortsat udvikling af vores aktiviteter. Vi føler os trygge omkring Lars, og ønsker ham og medarbejderne det bedste i arbejdet,” slutter Morten Fals.