Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Nyopførte attraktive lejeboliger på Østre Havn: Kom til Åbent Hus i weekenden

Af Nathalia Hentze Nielsen

22 meter til vandet. 350 meter til kaffebar. 1 km til centrum.

Ønsker du alt det bedste, Aalborg har at tilbyde, er det værd at kigge på Fjordtrappen, som er et helt nyt lejlighedskompleks på kajen ved Østre Havnebassin.

Her kan du som lejer af en af de 212 flotte lejeboliger nyde den smukke havnefront, den urbane stemning og bylivet. De fås både som 1-, 2- og 3-værelses lejligheder fra 37 til 69 kvm med priser fra kun 4.050 kr.

Lejlighederne er kendetegnet ved solid kvalitet og lækre detaljer i alt fra hvidevarer og speciallavet køkken til behagelig gulvvarme i alle rum.

Nu får du mulighed for at opleve dem helt tæt på, når Lejeboligmægleren holder åbent hus søndag den 14. november fra kl. 11.00 til 14.00. Tilmelding er ikke nødvendigt – du kan blot møde op ved Østre Havnepark 15. Du finder indgangen til arrangementet ved E-huset, ud mod Aalborg Cable Park.

Udover muligheden for at se lejlighederne helt tæt på, kan du også få en gratis pølse og sodavand ved pølsevognen, som vil være parkeret foran bygningen under hele arrangementet.

Nyopførte attraktive lejeboliger på Østre Havn: Kom til Åbent Hus i weekenden

Nabo til Havnepromenaden og Aalborg Cable Park

Fjordtrappen er placeret midt i den nye bydel ved Østre Havn og er nabo til Aalborg Cable Park, vandet og den nye fjordpark.

Det er et område, der for alvor viser den fantastiske forandring Aalborg har gennemgået fra industriby til moderne storby, og i dag finder du både supermarkeder, specialbutikker og caféer i form af Meny, Lagkagehuset, IsVærftet og Baco.

Du kan endvidere gå på opdagelse mellem restaurerede pakhuse og siloer samt nyde områdets spændende arkitektur og de skjulte kunstværker af lokale kunstnere.

Centrum af Aalborg er også lige rundt om hjørnet, og beliggenheden sikrer kun få minutters gang til gågaden, Musikkens Hus og Nordkraft, hvorfor der er rig mulighed for både shopping, cafébesøg og kulturelle oplevelser.

Det er også værd at nævne den unikke Aalborg Cable Park, hvor du bl.a. kan prøve wakeboard, det ekstremt populære stand-up paddle samt kajakker og kajakpolo.

Som ny lejer i Fjordtrappen får du helt eksklusivt 1 års gratis medlemskab af Aalborg Cable Park og 1 års SUP-tillægskort, så du kan prøve vandlivet af.

Nyopførte attraktive lejeboliger på Østre Havn: Kom til Åbent Hus i weekenden

Nyopførte attraktive lejeboliger på Østre Havn: Kom til Åbent Hus i weekenden

Kræset for detaljerne

Som billederne af Fjordtrappen tydeligt viser, er der tale om lejligheder, hvor der er kræset for enhver detalje.

I alle lejlighederne, uanset størrelse, får du et specialtilpasset Svane Køkken, komplet hvidevarepakke og stort badeværelse. Derudover kan du vælge lejligheder med altan og en udsigt til fjord eller by, der får dig til at stoppe op og kigge en ekstra gang.

I forhallen bydes du velkommen af unikke specialtegl, varme trædetaljer og nordisk arkitektur.

Udendørsområderne er også tænkt ind i Fjordtrappens samlede udtryk, og du vil her finde grønne pusterum, fælles tagterrasser og en udsigt, der overstråler det meste fra orangeriet på toppen.

Indflytning er forventet fra 1. februar 2022, men allerede nu kan du opleve en af prøvelejlighederne til åbent hus på søndag.

Som tidligere nævnt skal du blot møde op i tidsrummet kl. 11.00 til 14.00 på Østre Havnepark 15.

Har du nogle spørgsmål til åbent hus eller Fjordtrappen generelt, kan du kontakte Lejeboligmægleren via e-mail eller på telefon 33 33 03 33.

Læs mere om Fjordtrappen her.

Nyopførte attraktive lejeboliger på Østre Havn: Kom til Åbent Hus i weekenden
Du finder indgangen til arrangementet ved E-huset, ud mod Kabelparken.

Hvad: Åbent hus i Fjordtrappen
Hvor:
Østre Havnepark 15, 9000 Aalborg
Hvornår:
14. november, kl. 11.00-14.00

Del artikel

Andre læser også