ANNONCE
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

20 minutter fra Aalborg: Kendt kro er tvunget til at lukke

Af Michael Qureshi

Hvis du altid har drømt om at drive en kro, så kan du få en for en slik lige her i Nordjylland.

Den kendte nordjyske kro Tylstrup Kro er nemlig tvunget til at lukke, og en ny ejer behøver formentlig ikke at finde den store pengepung frem for at overtage.

Til gengæld er driften ikke helt billig. Det har den nuværende ejer Karen Maria Vinther Lundsgaard måtte sande.

Ked af at fejle

I et længere Facebook-opslag meddeler hun, at kroen, der ligger omkring 20 minutters kørsel fra Aalborg, er tvunget til at lukke, og hun forklarer, at hun er ked af at hun har fejlet.

“Jeg beklager af hele mit knuste hjerte.

Jeg undskylder til mine fantastiske kollegaer, som elsker Kroen ligeså højt som mig. Vi er nogle stykker hvor Kroen har været en stor del af vores liv og gøren i 20 år.

Jeg undskylder til alle jer der har vist os opbakning, opmuntring, tillid og set frem til at afholde jeres fester på Tylstrup Kro. Heldigvis har ingen af jer penge tabt. Jeg håber I finder et andet sted der kan huse jeres fest ellers brug pengene på at tage hinanden under armen og se smukke Danmark eller den store vide verden i stedet for.”

Hvem vil overtage?

Hun efterlyser samtidig en der ønsker at overtage stedet.

“Det er mig et brændende ønske at der sidder en herude på den anden side af skærmen der har råd, tid, lyst og overskud til at købe Danmarks dejligste og hyggeligste Kro, for så er det NU, hvor varmen stadig sidder i væggene, ordrebogen er fuld og nu hvor der er yderst kompetent personale i nærheden!

Tak for jeres tillid, undskyld at jeg fejlede.”

Del artikel