Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Hitter i flere byer: Nu åbner Wok This Way endelig i Aalborg

Af Emil Kjær Jørgensen
Arkivfoto
Arkivfoto

Åbningen har været længe undervejs, men nu sker der endelig noget.

MigogAalborg kan nemlig afsløre, at Wok This Way åbner i Aalborg i denne uge. Det bliver på Boulevarden i de lokaler, der tidligere husede tapasstedet  Vino & Pintxos.

Allerede i morgen, mandag d. 7 februar fra kl. 14.00, er de klar til at åbne for bestillinger gennem diverse take away-leverandører som Wolt, Just Eat og Hungry.

Fra på torsdag, d. 10. februar, åbner de helt op, så man også kan gå ind fra gaden og vælge løs af de mange lækre retter.

“Mandag-onsdag bliver en slags generalprøve for personalet og vores systemer, så vi er klar til den helt store åbning på torsdag. Vi glæder os helt vildt,” fortæller Reinaldo fra Wok This Way til MigogAalborg.

På Hungry og Wolt kan man blande selv fra 24,5 kr. de næste tre dage, mens du kan få anbefalede bokse til en skarp pris på 59 kr.

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af Wokthisway (@wokthiswaydk)

Det kan aalborgenserne glæde sig til

Wok This Way har taget Jylland med storm med et simpelt koncept, hvor der er fokus på friske råvarer, lækre hjemmelavede saucer og masser af velsmag.

De åbnede i Nørregade i Aarhus i 2018, og siden er de blevet et favorit wok-sted i Danmarks næststørste by. Derudover er de også i Vejle og Silkeborg, og nu er turen endelig kommet til Nordens Paris.

“Vi går meget op i at levere et kvalitetsprodukt hele vejen igennem. Vi går ikke på kompromis med hverken råvarer eller tilberedningen.

Vi har eksempelvis ikke bare et almindeligt gaskomfur, men et såkaldt wok-komfur, der kan lave meget højere temperaturer og dermed kan vi tilberede den helt perfekte wok-ret,” siger Reinaldo.

Reinaldo forklarer selv konceptet bag Wok This Way som en slags “avanceret china box”, hvor du først vælger en basispakke, hvor du har valget mellem flere forskellige slags nudler og ris.

Dernæst vælger du mellem forskellige grøntsager og kød enten i form af kylling, rejer, oksekød, and eller tofu. Til slut skal du tage det svære valg mellem de hjemmelavede saucer.

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af Wokthisway (@wokthiswaydk)

“Vi har vildt mange stamkunder, og vi kan se i vores system, at når man først har prøvet produktet, så kommer man igen. Vi er sikre på, at konceptet også nok skal gå rent ind hos aalborgenserne,” siger Reinaldo.

Nu glæder de sig til at vise Aalborg, hvad de kan – først via diverse bestillingstjenester fra i morgen og så til den store åbning på torsdag.

“Torsdag kan jeg afsløre, at vi giver den fuld gas med fede åbningstilbud, der bliver værd at stå i kø for,” lover han.

Hvad: Wok This Way åbner i Aalborg
Hvor: Boulevarden
Hvornår: Åbning for bestilling via Just Eat, Hungry og Wolt fra mandag d. 7 februar / Fuld åbning fra torsdag d. 10. februar.