Annonce
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Vintage Pop up: Kæmpe genbrugsunivers indtager Aalborg

Af Emil Kjær Jørgensen

Næste lørdag, d. 18. marts, forvandles Gabels Torv i midtbyen til et vaskeægte slaraffenland for genbrugsgodter og vintagetøj.

Det populære genbrugsunivers Veras kommer nemlig til Aalborg. Det skriver Veras i en pressemeddelelse.

“Oplev det skønneste pop-up-event, når Veras pakker loppebilen og kører landet tyndt for at sætte genbrug, bæredygtig mode og cirkulært forbrug på dagsordenen,” skriver de om eventet, som er helt gratis at deltage i.

Vintage Pop up: Kæmpe genbrugsunivers indtager Aalborg

Bytte, repair og tøjmarked

Fra klokken 11.00 åbner Veras sit populære genbrugsunivers og samler aalborgensere på tværs af generationer på Gabels Torv til en cirkulær lørdag fyldt med genbrugsgodter, repairstation, quiz og inspirerende foredrag.

“Mød Veras’ team til en snak om cirkulære vaner, del bæredygtige modehacks med os og bliv inspireret af Veras’ seneste upcycling-kollektion. 

Med sprød musik og high-five-stemning står Veras klar, så alle kan shoppe unikke vintagefund, highstreet-kup og eftertragtede brands fra Veras’ kuraterede udvalg.

Har du brugt tøj i garderoben, som du ikke længere bruger? Så tag det med og få det i rabat, når du shopper nyt brugt hos Veras.

Det går aldrig stille for sig, når skønne loppefolk samles, bytter og shopper brugte godter til gavn for miljøet, pengepungen og garderoben,” skriver de.

Intet går til spilde

Veras er skabt i 2015 af Rebecca Vera ud fra tanken om, at alt tøj har værdi, kan genbruges og få et nyt liv. I Veras kan du let bytte, købe og sælge genbrugstøj på markeder, i vores butik og på webshoppen – og dét, der er hullet eller slidt, reparerer og upcycler vi for dig.

Intet nyt indkøbes og intet tøj går til spilde.

Vintage Pop up: Kæmpe genbrugsunivers indtager Aalborg

“Siden starten i 2015 har Veras reddet over en halv million stykker tøj fra at blive smidt ud. I Veras tror vi på genbrugets potentialer og på at cirkulere lokale garderober – for det bedste, vi kan gøre, er at cirkulere tøjet, præcis som det er,” skriver de.

Program for dagen

Kl. 11: Veras Vintage Tour åbner!

Shop og byt genbrugsgodter fra Veras kuraterede udvalg og oplev de flotteste tote-bags fra Veras upcycling-kollektion!

Kl. 11-16: Repairstation

Mangler din skjorte en knap eller er der gået hul i buksernes syning? I vores repair-station sidder vi klar med nål og tråd og en kærlig hånd til dit trængte tøjs slitager, der kan fixes på et kvarter – helt gratis!

Kl. 11-16: Veras Manifest Board

Del dine bæredygtige visioner og hacks med os! Veras faciliterer et fællesboard, hvor du kan dele dine bæredygtige visioner, mål og drømme eller inspirere os med en bæredygtig fortælling.

Kl. 12-13: Quiz-tid

I Veras ønsker vi at udforske og udfordre din viden indenfor bæredygtig mode, tøjspild, klima og tøjvaner med en quiz! Quizzen foregår analogt, og det er gratis at deltage – og bliv den heldige vinder af et gavekort til Veras. 

Kl. 14-15: Foredrag med Rebecca Veras Stahnke

Rebecca Vera (CO & Founder af Veras) har en stærk stemme i genbrugsdebatten, og hun er en erfaren foredragsholder og debattør. Mød Rebecca og bliv inspireret af hendes egen iværksætterhistorie, hendes ekspertviden om bæredygtig forandring og oplev hendes super seje styling af genbrugsgodter!

Kl. 16: Tak for i dag – vi ses til efteråret!

Veras Vintage Tour vender stærkt tilbage i efteråret!

Du kan finde mere info her.

Del artikel

Andre læser også