Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Den vildeste konkurrence: Vind en fest for 30 personer på Søgaards Bryghus

Af Stine Kjølby Christensen

Efter mange måneder, hvor man ikke ligefrem har været tryg ved at invitere til store arrangementer og festlige begivenheder, er der endelig ved at være lys forude.

Nu ser det ud til, at vi igen kan give den fuld gas med runde firmafester, fødselsdage, bryllupper, barnedåb, konfirmationer og julefrokoster – og det vil Søgaards Bryghus hellere end gerne være vært for.

I bryghuset på C.W. Obels Plads har man nemlig de helt perfekte rammer til en festlig dag, hvor du ikke behøver at tænke på meget andet end at medbringe det gode selskab.

“Når man afholder sin fest hos os, bestemmer man selv alt fra menu til borddækning og oppyntning.

Vi er meget fleksible og ønsker os blot, at festen bliver nøjagtig, som vores gæster drømmer om,” siger Lasse Baun, direktør i Søgaards Bryghus.

Den vildeste konkurrence: Vind en fest for 30 personer på Søgaards Bryghus

Fest til Fast Pris

Selvom du har muligheden for at skræddersy din fest fuldstændig som du vil, så er der altså også andre og mere forudsigelige muligheder.

Hos Søgaards Bryghus kan man for eksempel, hvis du går og frygter en regning, der løber løbsk, når først øllene kommer på bordet, bestille “Fest til Fast Pris”.

Her er du sikret en pris på 798 kr. pr. person for et arrangement, der strækker sig fra 18-midnat.

Aftenen er inkluderet en velkomstdrink, 3-retters festmenu, husets hjemmebryggede øl ad libitum (altid min. 15 varianter), husets hvid- og rødvin samt sodavand ad libitum, kaffe/the og 2 cl. cognac el. Baileys samt chokolade, natmad og naturligvis en minirundvisning i bryghuset og destilleriet.

Den vildeste konkurrence: Vind en fest for 30 personer på Søgaards BryghusDen vildeste konkurrence: Vind en fest for 30 personer på Søgaards Bryghus

Du kan med andre ord læne dig godt tilbage og blot nyde at blive opvartet af bryghusets faglærte tjenere, engagerede sommelierer, dygtige bryggere, kompetente kokke – og alt derimellem.

Hyggelig fest i nye lokaler

Når du afholder din fest hos Søgaards Bryghus, bliver det i næsten nye lokaler, der blev gennemrenoveret tilbage i 2019.

Her satte man alle sejl ind for at nytænke formatet i den restaurant, som aalborgenserne havde nydt godt af i 15 år.

Det betød blandt andet et øget fokus på madoplevelsen, der i endnu højere grad blev afstemt med bryggeriets øl og destilleri; for en samlet gastronomisk oplevelse.

Den vildeste konkurrence: Vind en fest for 30 personer på Søgaards Bryghus

Det er selvfølgelig også, hvad du kan forvente, når du inviterer dine gæster til middag netop her.

“De sidste par år har vi virkelig kastet vores koncept op i luften og kun grebet de bedste bolde igen. I dag kan vi i restauranten tilbyde både uformelle og hyggelige rammer samtidig med, at menuen er helt i top.

Man får med andre ord det bedste fra alle verdener, og vi glæder os over, at vi nu igen kan åbne op for den del af bryghuset,” siger Lasse Baun.

Du kan læse mere om selskaber hos Søgaards Bryghus her.

Den vildeste konkurrence: Vind en fest for 30 personer på Søgaards Bryghus

I anledning af netop dét udlodder Søgaards Bryghus (gennem MigogAalborg) en helt særlig aften til én heldig vinder.

Når du deltager i konkurrencen, får du nemlig mulighed for at vinde intet mindre end en fest for 30 personer uden beregning. Ønsker du i stedet at invitere 60 mennesker, kan du blot selv betale for opgraderingen.

Det eneste krav er, at vinderen vil stille op til et billede med “gavekortet”, og at det må blive delt på de sociale medier.

Du deltager i konkurrencen i artiklens opslag på Facebook.

Del artikel

Andre læser også