Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Nyt lørdagskoncept: Vinbar inviterer til tapas og vin ad libitum i to timer

Af Nathalia Hentze Nielsen

Der er nogle ting her i livet, der hænger uløseligt sammen.

Varm kakao og flødeskum, fodbold og øl – og tapas og vin.

Det har vinbaren Ma Petite France gennemskuet, og derfor har de startet et nyt koncept med tapas og vin hver lørdag, hvor du får de våde varer ad libitum.

“Vi holder som regel vores events på hverdage, men da flere gæster har efterspurgt, at der også sker noget i weekenderne, har vi valgt at holde tapas med vin ad libitum.

En anden årsag er, at vi har så mange gode vine, og dem vil vi gerne have, at vores gæster får mulighed for at smage. Det er der jo rig mulighed for en lørdag med vin ad libitum.

Og så er det selvfølgelig også fordi, at vi bare gerne vil hygge om både nye og ‘gamle’ gæster,” fortæller ejerne Christian og Majken Green til MigogAalborg.

Fransk vinparadis

Det nye tapas og vin koncept er meget simpelt.

Hver lørdag kan du booke bord mellem klokken 18.00 og 20.00, og herefter har du to hele timer til at fornøje dig med så meget vin, som du har lyst til.

Ma Petite France sætter minimum syv forskellige vine frem på disken, som du kan vælge med. Der kan både være bobler, hvidvin, rosé og lette og kraftige rødvine. Nogle vine skifter fra uge til uge, mens andre kan nydes mere end én lørdag.

Ligesom til deres ‘sjat-tirsdag’ kommer du op til baren, hvor personalet hjælper til at vælge den rigtige vin til dig. Hvis du gerne vil prøve samtlige vine, er du dog også velkommen til det.

For at det ikke skal blive for vådt, serverer vinbaren også fransk tapas, hvilket inkluderer gode franske råvarer som paté, pølse, oste og forskelligt hjemmelavet tilbehør samt brød fra Surdejsbageren.

To timer i fransk vinparadis med tapas koster 395 kroner per person.

Du kan booke bord her.

Hvad: Tapas med vin ad libitum
Hvor: Ma Petite France, Nørregade 6
Hvornår: Hver lørdag

Del artikel