Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Vild nyhed: Barack Obama kommer til Aalborg i næste måned

Af Michael Qureshi

Den 44. amerikanske præsident Barack Obama gæster Musikkens Hus i Aalborg lørdag den 28. september 2019 til ”A Conversation with President Barack Obama”.

 Lørdag den 28. september 2019 vil tidligere præsident Barack Obama tale om emner som lederskab og entreprenørskab i fremtiden gennem en Q&A-session i Aalborg.

Det er den erhvervsdrivende fond Musikkens Hus, der står bag arrangementet, og musikhusdirektør og Årets Leder 2018 Lasse Rich Henningsen skal være moderator for samtalen:

“Præsident Obama er en af de personer i verden, som jeg ser allermest op til, og derfor glæder jeg mig overordentligt meget til at møde ham.

Han har i den grad udnyttet sit magtfulde embede til at gøre verden til et bedre sted og er en af de ledere på verdensplan, der er allermest respekt omkring.

Jeg er derfor overbevist om, at nuværende og kommende ledere vil gå fra arrangementet i Musikkens Hus med ny inspiration og motivation til at gøre det endnu bedre i fremtiden,” understreger Lasse Rich Henningsen i en pressemeddelelse.

Besøgte sidste år Kolding

Sidste år besøgte Barack Obama under stor bevågenhed Kolding, og nu er turen altså kommet til Aalborg.

Præsident Obama blev gennem sin otteårige præsidentperiode kendt for sloganet ”Yes We Can”, og siden sin tilbagetrædelse som amerikansk præsident for knap tre år siden har han dedikeret en stor del af sin tid på at uddanne og tale til fremtidens ledere.

 Et stort øjeblik for Aalborg

Det er første gang, at en tidligere amerikansk præsident gæster Aalborg, og Aalborgs borgmester Thomas Kastrup-Larsen mener, at det er et stort øjeblik for byen – ikke mindst ovenpå de positive omtaler af byen i New York Times:

– Jeg er ikke et øjeblik i tvivl om, at det her bliver et nyt klimaks for Aalborg og hele Nordjylland.

Aalborg har haft meget medvind de seneste år, og vi har vist, at vi rummer nogle helt særlige ressourcer. Derfor glæder det mig, at en af verdens mest markante personligheder ser et potentiale i at besøge Aalborg og dele sine visioner om blandt andet ledelse og entreprenørskab,” siger Aalborgs borgmester Thomas Kastrup-Larsen

 Arrangementet vil foregå i Koncertsalen i Musikkens Hus lørdag den 28. september kl. 16.30 over for inviterede publikummer, heriblandt et par hundrede studerende fra Aalborg Universitet.

Del artikel

Andre læser også