Vi går en sommer i møde med behov for myggenet

Skrevet af: Redaktionen

Sommeren er så småt ved at gøre sit indtog i Danmark.

Solen er begyndt at skinne til hverdag, og selvom temperaturen ikke er oppe på de tocifrede tal, så begynder der alligevel at være tegn på, at sommeren ikke er langt væk.

Husker man tilbage på sommeren i 2018, så kan der ikke herske tvivl om, at noget af det første, man kommer i tanke om, er den glødende varme, som vi ikke er vant til at have i Danmark.

Rejseselskaberne havde det hårdt, da danskere i højere grad valgte at blive i Danmark for at nyde den danske sol.

Kigger man i krystalkuglen for denne sommer, så kunne noget godt tyde på, at der vil blive behov for myggenet.

I 2018 viste tallene, at myggene som udgangspunkt væltede frem, men grundet varmen måtte myggene dog se sig slået.

Sæsonen for myg i 2019 kunne meget vel ligne den i 2018, og derfor kan man med rette overveje, om der i år bør investeres i et myggenet til seng.

Disse sommervarer er et must have

Kigger man overordnet set på paletten af produkter, der hører sig til om sommeren, så kan man lynhurtigt blive inspireret.

Vi vil herunder kigge nærmere på nogle af de sommervarer, som meget vel kan være med til at gøre sommeren endnu mere mindeværdig.

Luftkøler

Har du det ofte rigtigt varmt, når først solen står på? Har du også svært ved at være i dit eget hjem, når temperaturen så småt begynder at kravle sig op omkring de 30 grader indendørs? Så kan en luftkøler anbefales.

Det er de færreste hjem i Danmark, der har en aircondition installeret. Vi har, historisk set, ikke haft varmt nok sommervejr til at kunne forsvare en investering i disse.

Derfor oplevede mange i 2018, at den glohede varme var for meget. I den forbindelse blev luftkølere ekstremt efterspurgt.

Disse mini airconditions kan fås for relativt få penge. De sættes blot i en stikkontakt, og så begynder maskinen at omdanne den varme luft til en kølig brise.

Elektrisk løbehjul

Du har uden tvivl hørt omkring de elektriske løbehjul, der i høj grad har indtaget Danmarks største byer. Især København og Aarhus har fået at se, hvordan de populære el løbehjul er blevet allemandseje.

Til trods for flere problematikker i forbindelse med udlejningen af elektriske løbehjul, så er det i dag muligt i både København og Aarhus at prøve kræfter med el-løbehjulene.

Ønsker du at lære mere omkring disse el løbehjul, så anbefaler vi denne artikel hos SportsWay.dk.

Paddle board

Elsker du også vand? Så skal du prøve Stand Up Paddle Surfing. Det er en fantastisk befriende sport, som foregår ude på vandet. Det vil endvidere være med til at holde din krop aktiv i sommermånederne.

Et SUP board behøver ikke at være specielt dyr, og ønsker du blot at prøve kræfter med sporten, så kan din lokale sejlklub uden tvivl tilbyde en prøvetur på deres paddle boards.

Der er rig mulighed for at gøre denne sommer i 2019 til en uforglemmelig en af slagsen. Ovenstående varer kan forhåbentlig være med til at give inspiration til, hvad det gode sommervejr kan bruges på.

Godt nyt til vinyl-elskere: Pladebørsen rykker på museum for en dag

Skrevet af: Emil Kjær Jørgensen
Foto: Pladebørs Nordkraft
Foto: Pladebørs Nordkraft

To gange årligt er Nordkraft et rent slaraffenland for LP-entusiaster, når pladebørsen byder velkommen til et bredt udvalg af musik, hvor du finder mere end 70.000 plader og et stort udvalg af CD’er.

Og nu er der godt nyt til dig, der elsker musik.

Folkene bag pladebørsen åbner nemlig en pop up børs helt centralt i Aalborg.

Plader og CD’er på museum

Den får navnet Record Fair – Northern Winter Beat 2020 edition og finder sted lørdag d. 1. februar fra kl. 11.00 – 16.00.

Enkelte ville måske påstå, at plader og CD’er hører til på museum … og det bliver faktisk en realitet – for pladebørsen rykker ind på Aalborg Historiske Museum.

“Der er tale om en miniudgave af den velkendte pladebørs, og derfor finder “kun” cirka 30.000 plader på Aalborg Historiske Museum.

Du finder alt imellem indie, hard rock, punk, danske sjældenheder, prog og psych rock, og der er både brugte og nye plader,” skriver pladebørsen om eventet.

Det er gratis at besøge Record Fair – Northern Winter Beat 2020 edition, men ønsker du samtidig at se museets udstillinger, skal der købes almindelig entrébillet.

Prismæssigt plejer der at være noget for alle på pladebørsen – der er plader fra 5 kroner og op. Du kan finde 5 LP’er for 50 kroner.

Leder du efter sjældne 1. tryk til flere tusinde kroner, finder du også dem.

Hvad: Record Fair – Northern Winter Beat 2020 edition
Hvor: Aalborg Historiske Museum
Hvornår: Lørdag d. 1. februar fra kl. 11.00 – 16.00

Du finder mere info her.

AaB-profil på vej til FCK: AaB bekræfter forhandlinger i fondsbørsmeddelelse

Skrevet af: Emil Kjær Jørgensen
Foto: AaB
Foto: AaB

For kort tid siden kunne Ekstra Bladet skrive, at FCK er klar til at gå på angriberjagt hos AaB.

Ifølge deres oplysninger vil københaverne gerne have fingrene i AaB-stortalentet Mikkel Kaufmann, som kun er 19 år.

Noget tyder på, at Ekstra Bladets oplysninger er sande, for klokken 13.56 meddeler AaB i en fondsbørsmeddelese, at “Aalborg Boldspilklub A/S har indledt forhandlinger med en anden klub om et salg af spilleren Mikkel Kaufmann.”

I fondsbørsmeddelelsen bekræfter AaB dog ikke, at de er i forhandlinger med FCK.

19-årige Mikkel Kaufmann har kontrakt med AaB indtil 30. juni 2023., og han har spillet 28 officielle for AaB og scoret otte mål, ligesom det foreløbig er blevet til 21 ungdomslandskampe for Danmark.

Opdateres …

Nordeuropas største butik med arbejdstøj: STARK åbner Megastore i Aalborg

Skrevet af: Michael Qureshi
PR-foto
PR-foto

Snart slår STARK Aalborg dørene op til en ny forretning med arbejdstøj til håndværkere og private selvbyggere.

Med sine 850 kvadratmeter bliver den nye Workwear Megastore den største forretning for arbejdstøj i Nordeuropa – og overgår således en tilsvarende forretning, der åbnede i Glostrup i efteråret.

Det skriver STARK i en pressemeddelelse.

Den kommer til at være i forlængelse af den nuværende lokation på Håndværkervej 5.

Fra næste uge torsdag d. 30. januar vil faguddannet personale stå klar til at tage imod kunderne og klæde dem på fra top til tå med arbejdstøj af høj kvalitet.

“Vi er rigtig glade for, at vi snart kan byde kunderne inden for i den nye Workwear Megastore i Aalborg.

Selvom vi lever i en tid, hvor meget efterhånden foregår digitalt, tror vi på, at vores kunder ønsker en fysisk butik med et bredt sortiment, hvor de kan mærke varerne med deres hænder, afprøve pasform og funktionalitet og derigennem gøre et godt køb.

Som håndværker knokler man dag ud og dag ind, og derfor er kvaliteten af ens arbejdstøj og sko afgørende,” siger Torben Hald Christensen, butikschef i STARK Aalborg, der administrerer Workwear Megastore.

Mere med hjem

I den nye Workwear Megastore i Aalborg vil kunderne ikke blot blive mødt af et større produktudvalg.

Ifølge Torben Hald Christensen skal et besøg i forretningen være en oplevelse, hvor kunderne får lidt mere med hjem end et par arbejdsbukser eller nye arbejdssko.

“Vores ambition er at give kunderne en god oplevelse.

Går den enkelte kunde ud af vores forretning med en oplevelse af, at de fik kompetent vejledning og produkter skræddersyet til dem, så er jeg sikker på, at vi kan tilbyde noget mere, som kunderne ikke kan få ved at gå online,” siger Torben Hald Christensen, der dog påpeger, at det også er muligt for kunderne at bestille arbejdstøj via STARKs webshop eller på Mascots bestillingsportal.

På åbningsdagen serveres der kaffe og rundstykker allerede fra kl. 6.00, mens kunderne senere på dagen kan stille den lille sult med lækre hotdogs.

“Vi åbner med et brag og håber på, at mange vil komme forbi og få en god start på dagen i vores Workwear Megastore,” siger Torben Hald Christensen.