Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Kan blive årets største fest i Aalborg: Vi Elsker 90’erne genåbner billetsalg på lørdag

Af Michael Qureshi

2021 ser ud til at blive endnu et mærkeligt år.

Mange større festivaler og events er lige nu på vippen, i forhold til om myndighederne tillader at gennemføre dem.

Men hvis alt går efter planen, og alle danskere er vaccineret i starten af juli måned, så er der lys forude for store events, der afholdes i august.

Her står Vi Elsker 90’erne med en dato 21. august på dyrskuepladsen i Skalborg lige over for Burger King som en realistisk mulighed.

Kan blive årets største fest i Aalborg

Det kan muligvis blive årets største fest i Aalborg og omegn, og hvis det sker, så kommer der til at være rift om de sidste billetter.

Salget af billetter har siden januar været sat på stand by i alle seks byer for at sikre de gæster, der allerede har købt billet til årets jubilæumsbrag.

Nu på lørdag d. 27. februar genåbnes der billetsalg men ikke med fulde sluser. Det bliver et begrænset antal billetter, der sættes til salg her i Aalborg.

Desuden afsløres det fulde line up til 10 års jubilæum for Vi Elsker 90’erne.

“Knap 90% har valgt at beholde deres billetter fra 2020, og da vi endnu ikke ved, hvor mange vi må være 21. august i Aalborg, så sættes der i første omgang kun 650 billetter til salg.

For at fejre genåbningen af salget, så sættes de til salg til en reduceret pris,” fortæller Riffi Haddaoui, partner i Vi Elsker 90’erne.

Officiel 90’er dato

Grundet usikkerheden omkring kommende restriktioner, har ”Vi Elsker 90’erne” også fundet nye, alternative datoer til årets to første koncerter i Rødovre og Aabenraa.

Vi Elsker 90’erne ruster sig til alle corona-scenarier, og derfor har de valgt at have en ny dato i Rødovre i reserve, hvis det ikke bliver muligt at genåbne samfundet totalt i løbet af foråret og starten af sommer.

Rødovre flyttes eventuelt fra 22. maj til 14. august og Aabenraa 5. juni til 28. august.

27. februar udråbes desuden til officiel 90’erdag.

På denne dag offentliggøres det fulde line up – 25 artister – til jubilæumsbragene i alle seks byer, og det er også dagen med masser af konkurrencer og 90’er-musik, både på de sociale medier og med forskellige mediepartners.

Sikre på at vi får lov til at feste

De øvrige koncerter foregår i Næstved (14. August), Holstebro (21. August), Aalborg (21. august) Odense (28 . August ) medmindre andet meldes ud.

“Vi er ganske sikre på, at vi med de nuværende tiltag, vacciner og quicktests, nok skal få lov til at komme ud at fejre vores 10 års jubilæum med alle vores gæster.

Spørgsmålet er nok bare, hvor mange vi må være.

For os at det vigtigt at sikre, at de mange, der har beholdt deres billetter fra sidste sommer, får lov at feste med,” siger Riffi Haddaoui og fortsætter;

“Vi håber selvfølgelig, at vi må fylde festivalpladsen op, men intet er givet på forhånd.

Vi Elsker 90’erne begyndte sin rejse i 2011 med en enkelt fest på Damhuskroen i Rødovre ved København.

Siden er det gået stærkt. Med de danske og svenske festivaler runder man hvert år flere end 100.000 koncertgængere.

Hvad: Billetsalgs start og afsløring af Line Up
Hvornår: Lørdag d. 27. februar kl. 10.00
Se med Live her

Del artikel

Andre læser også