Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Vestbyen største ejendomsmægler: Estate Algren har de rette værktøjer til at sælge boligen

Af Christine Luca Hornemann

På hjørnet af Kastetvej og Dannebrogsgade i Vestbyen ligger Vestbyens største ejendomsmægler, Estate Algren.

Andelsboliger er ikke dem, der er flest af i Aalborg Kommune, men Estate Algren er højdespringerne, når det kommer til andelsboliger.

Kigger man på boligsidens statistik, så er forretningen den mæglerbutik, der har solgt flest andelsboliger i postnummeret 9000 med blot en gennemsnitlig salgstid på 16 dage og en 100 pct. salgsrate på andelsboligerne!

Sælger med kunden i fokus

Selvom Estate Algren topper boligsidens liste med andelsboliger, så sælger de også andre boligtyper som villaer, rækkehuse, lejligheder og fritidsboliger.

“Det er vigtigt at understrege, at vi sælger meget mere end andelsboliger og ejerlejligheder,” siger Thomas Algren, indehaver af butikken, med et smil.

Butikkens placering har før skabt forvirring om, hvorvidt forretningen kun sælger lejligheder. Men ejendomsmæglerforretningen sælger alle boligtyper, hvor fagligheden altid står højt på agendaen.

Vestbyen største ejendomsmægler: Estate Algren har de rette værktøjer til at sælge boligen

“Vi sætter faglighed højt på vores dagsordenen – uanset hvilken type ejendom vi har til salg.

Vores fokus er at yde den bedste service og skabe den bedste salgsproces for vores kunder.

Vi vil hellere sælge 75 boliger og lave en salgsproces, hvor kunden er glad gennem hele forløbet, end at sælge 100 boliger og så ikke give kunderne den service de har brug for,” fortæller Thomas.

Ejendomsmæglerforretningen lægger stor vægt på, hvem deres kunder er.

Her er der stort fokus på at matche kunden og den rette ejendomsmægler i forretningen fra start til slut, for at sikre sig, at kunden får den bedste oplevelse og salgsproces fra start.

Fra kunden underskriver formidlingsaftalen til boligen er solgt.

“Vi sender den ejendomsmægler, der matcher kunden bedst. Vi er forskellige ejendomsmæglere i forskellige aldersgrupper, der tilpasser både unge som ældre,” forklarer Thomas.

Salesbooster sælger boligen

Når det kommer til at sælge boliger, så er det vigtigt at have en knivskarp markedsføring, så en potentiel køber opdager boligen.

“Selvom vi sidder i en stor ejendomsmæglerkæde, så ejer vi stadig butikken.

Det betyder, at vi har mere frihed til at skabe den rigtige løsning for sælgerne, hvad angår markedsføring. En markedsføringsstrategi kan være forskellig og individuel fra bolig til bolig,” forklarer Thomas.

Vestbyen største ejendomsmægler: Estate Algren har de rette værktøjer til at sælge boligen

Estate Algren skræddersyer markedsføringen til den pågældende bolig og efter kundens ønske.

“Vi har nogle gode forslag til, hvordan man kan markedsføre forskellige boliger på, så boligen bliver solgt hurtigt.

Vi har et vigtigt værktøj i vores forretning, der hedder Salesbooster, som er et digital annonceringsværktøj.

Kort fortalt fungerer værktøjet således, at en boligsøgende søger efter boliger på nettet, og gennem den rigtige algoritme dukker din bolig op til den kunde, der søger efter de præferencer, din bolig dækker,” forklarer Thomas.

Thomas understreger også at det er vigtigt med et stort landsdækkende køberkartotek, som Estate har med sine 85 Estate butikker på landsplan.

Køberrådgivning

Udover at fungere som ejendomsmægler, så tilbyder Estate Algren også køberrådgivning.

Det betyder,  at hvis jagten på en bolig er indledt, så kan man som køber hjælpe processen godt på vej ved inddrage en køberrådgiver, der hjælper en for at undgå typiske faldgruber.

Vestbyen største ejendomsmægler: Estate Algren har de rette værktøjer til at sælge boligen

“Fordelen ved at anvende os under et købsforløb er, at vi kan tage med ud at se ejendommen og vurdere om virkeligheden stemmer overens med prisen.

Den traditionelle køberrådgiver, som oftest er en advokat, sidder typisk kun med det juridiske. Vi tager med kunderne ud på fremvisningen, og vi hjælper også gerne med forhandlingerne,” fortæller Thomas Algren.

Del artikel

Andre læser også