Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Forkæl din udkårne: Caféer er klar med Valentines Flødeboller

Af Stine Kjølby Christensen

Vejen til hjertet går gennem maven – det ved enhver vel?

Den 14. februar er det endnu engang tid til den amerikaniserede kærlighedsdag, hvor der er tradition for at hygge om sin udkårne på mest romantiske vis.

Men uanset, om man er den ultimative sucker for Valentines Day – eller bare synes, at det er noget opreklameret pladder, så er der god grund til at læse med her.

I anledning af dagen tilbyder to af Aalborgs caféer nemlig helt særlige Valentines flødeboller.

Hos Fru Ronne i Reberbansgade har man disket op med de lækreste flødeboller fra Chokoladekurven. Disse består af marcipanbund, jordbærskum og overtrukket med Ruby chokolade. Prisen er 24 kr. pr. stk.

Forkæl din udkårne: Caféer er klar med Valentines Flødeboller

Hos Mabel Kafferi på Boulevarden går man med en mere rund udgave – de såkaldte flødebollebøffer fra Anker Chokolade på Nørrebro, hvor de fremstilles enkeltvis og i hånden.

Valentines-flødebollerne komme i to varianter: En hvid med saltede Piemonte-hasselnødder drysset med rose og kornblomst – samt en klassisk udgave drysset med kærlighed.

Forkæl din udkårne: Caféer er klar med Valentines Flødeboller

Mabel Kafferi holder i øjeblikket kun åbent om lørdagen, men til gengæld er det de kommende tre lørdage, hvor du kan afhente de håndlavede lækkerier. Her er prisen seks styk for 110 kr. eller fire for 80 kr.

Sååååå … Hvorfor ikke tage én for holdet og støtte de lokale, der kæmper en brav kamp her under nedlukningen? Det er jo også en måde at vise kærlighed på – og endda en ret lækker én af slagsen.

Del artikel

Andre læser også