ANNONCE
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Vandkantsdanmark sælger ud: Kom til stort marked med genbrugsguld, tøj og art deluxe

Af Redaktionen

På lørdag slår genbrugsbølgen indover Vestkysten, når du kan komme til ”Vandkantsdanmark sælger ud”-

Det foregår i Ingstrup Forsamlingshus d. 18. januar, kl. 10 –15., som danner ramme om et inspirerende salgsmarked med fokus på luksuslopper og lokal kunst.

Det er en gruppe af lokale Ingstrup-piger. der har taget teten og iværksætter den nye begivenhed i den lille landsby.

Alt hvad genbrugshjertet begærer

Et helt-nede-på-jorden marked, med fokus på genbrugsguld, tøj og art deluxe og garanterer samtidig, at det med garanti er her, du finder alt hvad dit genbrugs- og kunst elskende hjerte måtte begære – både til hjemmet og dit klædeskab.

Konceptet er enkelt: gruppen har nøje udvalgt over 20 stadeholdere, der byder på alt fra retro, antik, industrielt design til (brugt) tøj af særdeles gode brands, ligesom der på dagen vil være fokus på nogle af lokalområdets mest anerkendte kunstnere.

Vandkantsdanmark sælger ud: Kom til stort marked med genbrugsguld, tøj og art deluxe

Dorte Langagergaard er én af de piger, der sidder med i arbejdsgruppen.

Hun har selv en spændende salgsbod med alt fra møbler, vintage til lækre lopper. – Blandt Ingstrup-piger er der ikke langt fra tanke til handling og inden vi fik set os om, havde vi bestilt forsamlingshus og var begyndt at udvælge vores stadeholdere.

“Opbakningen har været enorm og vi tør derfor godt love jer en spændende dag med et væld af handelsmuligheder, højt humør fra vores smilene stadeholdere og gode solide håndtryk på ægte nordjysk (krejler) manér,” fortæller hun.

Dem kan du også møde

Lise Hjørringgaard er én af stadeholderne. Hun er en passioneret skattejæger, og finder mange af sine skatte i både Sverige og Danmark.

Hun vil bl.a. medbringe alt fra svenske hattehylder, keramik, farvet glas, sjove finurlige ting til småmøbler mm.

“Jeg glæder mig så meget til at komme til Ingstrup i det nye år.

Jeg er født og opvokset i Løkken med bedsteforældre i Ingstrup, så Vandkantsdanmark står mit hjerte nær,” fortæller Lise Hjørringgaard.

Også jernkunstner, Klaus Jensen, er at finde til Vandkantsdanmark sælger ud. Han har i 37 år arbejdet inden for jernindustrien, og har siden 2017 arbejdet fuld tid med at lave jernkunst til haver.

Havekuglerne fremstilles hovedsageligt af rustent genbrugsjern i form af ringe, brikker eller hestesko.

Derfor er hver eneste kugle unik. Klaus Jensen har tidligere udstillet i Skulpturparken Blokhus samt ved råvaremarkederne i Blokhus hver sommer.

Men arbejdsgruppen bag fortæller også, at der vil være hyggelige boder med håndlavede smykker, glaskunst, lækkert brugt tøj, håndstøbte betonfigurer, stenkunst, keramik, kongeligt porcelæn, særlige loppefund og meget andet, ligesom også Ingstrup Bogbrugs har en stand hvorfra der sælges gode brugte bøger, kaffe og kage.

“Vi håber selvfølgelig på stor tilslutning til vores event. Ingstrup ligger (næsten) i vandkanten mellem Blokhus og Løkken og er derfor et oplagt udflugtsmål.

Der er p-pladser lige uden for døren og skulle trafikken igennem den lille landsby trænge sig særligt på denne dag, har vi allieret sig med ”shuttle-traktor”, der kan bringe folk til forsamlingshuset,”  siger pigerne med et stort smil.

Hvad: Vandkantsdanmark sælger ud
Hvor: Ingstrup Forsamlingshus, Tværgade 11, 9480 Løkken.
Hvornår: Lørdag d. 18. januar fra kl. 10.00 – 15.00

Del artikel