Ultimativ Valentines-date: Spa-ophold med lækre overraskelser

Skrevet af: Michael Qureshi

Valentines Dag er lige om hjørnet, og det er ikke altid lige let at tænke i mere utraditionelle baner for at forkæle din partner det ekstra.

Men det har Spa-hotellet Hotel Viking i Sæby tænkt på. De har gjort deres forarbejde, og flere år i træk har de haft kæmpe succes med deres Valentines-ophold.

Igen i år kombinerer de et Valentines-ophold med spa, middag, bobler, Fifty Shades i biografen og lidt ekstra frække overraskelser på værelset, når man kommer hjem.

Den ultimative Valentines-date der sikrer, at parforholdet får et ekstra skud vitaminboost.

Hotel Vikings spa-område om aftenen

Find den dato der passer jer bedst

Det er heller ikke kun onsdag den 14. februar på Valentines-dag, at I kan tage på opholdet. Det er både den 14. februar samt fredag og lørdag 16. og 17. februar, at man kan booke det lækre Valentines-ophold, hvor der er tænkt på alt helt ned i mindste detalje.

Vikings direktør Brian Fabricius er glad for den pakke, de har skruet sammen igen i år, hvor der er rig mulighed for, at parforholdet kan slå gnister på den gode måde.

”Vores fornemmeste opgave ved at drive oplevelsesøkonomi er enten at imødese  de behov, som gæsten har, eller at skabe et behov som man dybest set ikke vidste, man havde.

Vores Valentines-pakker er på få år blevet et tilløbsstykke, som imødekommer det behov som langt de fleste kærestepar søger i hverdagen, nemlig tid & rum til at fordybe sig i hinanden.

Jeg er virkelig stolt over at mere end 20.000 gæster om året besøger os udelukkende for at fordybe sig i hinanden. Hvis vi ikke skulle støtte op omkring en tradition, som er båret af kærestepar som søger tosomhed, hvem skulle så?” siger han til MigogAalborg.

Fræk pakke på værelset

Der er også officiel biografpremiere på den tredje Fifty Shades-film her i begyndelsen af februar. Den hedder Fifty Shades Freed.

Der er arrangeret en kort bustransport frem og tilbage til biografen i Frederikshavn, så der er tænkt på det hele.

De populære film er kendte for den sexede stemning, og det er faktisk således, at når man vender tilbage til hotellet og værelset, så venter der en pakke med lækre sager og en “forlæng filmen” fræk overraskelse.

Således ser programmet ud for et Valentines-ophold på Hotel Viking 14. februar, 16. februar og 17. februar.

VALENTINSOPHOLD

Dag 1.

kl. 14.00  check-in

Herefter er der fri adgang til spa og wellnessområdet

kl. 18.00  Velkomstdrink

3 retters middag

kl. 20.00 Afgang mod biograf

hvor I skal se den nye Fifty Shades Freed

kl. 23.00 Ankomst til hotellet

Her vil der være lidt bobler, chokolade og en overraskelse på værelset når I kommer hjem

Dag 2.

kl. 08.00 Morgenbuffet

kl. 11.00  Check-ud

Priser pr. person i dobbelt økonomiværelse 

 • onsdag den 14. Februar kr. 1275,-
 • Fredag den 16. Februar  kr. 1475,-
 • Lørdag den 17. Februar kr. 1575,-

Opgraderingspriser

 • Standardværelse: kr. 200,-
 • Businessclass: kr. 400,-

Du kan læse mere om det lige nu og booke det her

Hvis der ikke er mulighed for en overnatning, men stadig vil tilbringe et par romantiske timer i spa med efterfølgende middag, så er der også mulighed for at booke det.

VALENTINS DAG

Der er kærlighed i luften valentinsdag, og det fejrer vi med et par gode tilbud der kan støtte op om kærligheden.

Dato: onsdag den 14.2.2018

SPABRUNCH FOR 2 –  50% PÅ DAGEN 

 • Entre
 • Kåber
 • Brunch

Pris for 2 personer

kr. 395,-

3 RETTERS MIDDAG MED VINMENU FOR 2 

 • Velkomstdrink
 • 3 retters menu
 • Vinmenu
 • kaffe/te efter middagen

Pris for 2 personer

kr. 995,-

Det kan du booke lige her

Himlen for G&T elskere: Kom til ginfestival i Salling

Skrevet af: Michael Qureshi

Elsker du gin, så bør du gøre dig selv den tjeneste at tage til ginfestival om tre ugers tid.

Stormagasinet Salling i Aalborg afholder en Ginfestival onsdag den 15. august mellem 13-18.

Her serveres der smagsprøver fra mere end 30 forskellige gin fra nogle af de dygtigste ginleverandører både nationalt og internationalt.

Flere af producenterne er selv tilstede i løbet af dagen, hvor de deler ud af deres viden og giver gode tips. Du kan helt sikkert få opskriften på den perfekte G&T!

“Der er 100 pladser til festivallen. For at få adgang skal du købe et klassisk gin & tonic-glas til 75 kroner. Herefter kan du smage på et bredt udvalg af gin fra både Danmark og udlandet samt høre historien bag hver eneste gin,” fortæller Salling Super.

Foto: Salling Super

Speciel dag med fokus på gin

Der plejer også at være rabat på gin blandt det store udvalg i Salling Super. Salling har gennem det seneste år haft stor succes med at afholde det de selv omtaler som festivaler lige fra chokolade, lakrids, vin, gin, rom og meget andet.

Salling Super har et af de bredeste sortimenter i byen, og har også fremstillet deres egen gin i samarbejde med Njord. Stormagasinet har samtidig et bredt udvalg af rom, whiskey og specialøl.

Du kan læse mere om eventet her

Sommer-koncerter i Fårup Sommerland er et stort hit

Skrevet af: Michael Qureshi

Det er primært forlystelser for barnlige sjæle, at man forbinder Fårup Sommerland med.

Danmarks sjoveste skov har i den grad en stor tiltrækningskraft på børnefamilierne, og er to år i træk kåret til Europas næstbedste forlystelsespark.

Men Fårup Sommerland spænder bredt og har skabt flere tiltag for at trække også teenagere og lidt ældre til forlystelsesparken. Det kan man blandt andet se på de navne, som spiller sommer-koncerter her i juli i Fårup.

Godt match på dobbelt-koncerten

Sidste uge var det Wafande, som med hele cv af hitliste-sange var det store trækplaster.

Fredag aften var det så dobbelt-koncert med hitmageren Bro og den mere sofistikerede Skinz. Faktisk et ret godt match hvor Bro med sine monsterhits “Sydpå” og “Hvor er du Bro” skød festen i gang for de over 5000 gæster.

Derfra overtog Skinz med Live Band og de mere dybe tekster serveret med hans karakteriske stemme. Han er god til at bruge og lege med de forskellige klangfarver i sin vokal.

Koncerten var rykket ud på de forreste parkeringspladser i Fårup Sommerland, og det var gennemtænkt, da man ingen andre steder i Parken kunne kapere den store publikumsinteresse.

Bro gik lige på og hårdt med “Sydpå”, men var også klog nok til at slutte af med samme sang, hvor han for alvor fik alle til at synge med på det store sommerhit, der har været i hot rotation på streamingtjenester og radiokanaler.

Sang med på det store radiohit

Skinz fik for alvor sit gennembrud nationalt med Malibu, og den fik han naturligvis også hele Fårup til at synge med. Men også numre som I Min Zone og Er Derude blev serveret med sjæl og indlevelse godt akkompagneret af et stærkt sammenspillet band.

Det giver løfter om flere gode koncertoplevelser i Fårup Sommerland, som pludselig er blevet en spiller i sommerens musikoplevelser i Nordjylland. Lige fra Fredagsfesterne i Karolinelund i Aalborg til musik på torvet i Blokhus.

På fredag den 27. juli er der endnu et stort navn på plakaten. Her kommer Joey Moe på besøg på Fårup-scenen. Han har de seneste år ædt sig godt ind på navne som Nik & Jay og Burhan G som en af de stærke danske artister.

Der sker rigtig meget i Fårup Sommerland både i resten af juli, august og september. Det kan du læse mere om her

Trænger du til en dukkert: 7 Villaer med egen pool

Skrevet af: Christine Luca Hornemann
edc.dk, Klarupvej 196, 9830 Tårs
edc.dk, Klarupvej 196, 9830 Tårs

I år viser Danmark sig fra sin bedste side med snart 50 sommerdage. Badetøjet har også allerede været fundet frem en del flere gange end sidste år.

Der har ligefrem været en sydlandsk stemning over Nordjylland, og flere af dagene har temperaturen været højere end i nogle af de mest populære ferieområder i Sydeuropa.

I stedet for at bruge pengene på en eksotisk rejse sydpå,  kan man bruge pengene på en udbetaling til en villa med egen pool for at blive nedkølet i det varme danske sommervejr.

Fede boliger med swimmingpools

Er drømmen at have feriefølelsen hver eneste dag, hvor dagene nydes i en pool, liggende i en oppustelig lyserød flamingo, med en orangefarvet iskold Aperol Spritz i hånden, så er det lige her du skal læse med.

MigogAalborg Bolig har fundet syv skønne boliger i Aalborg og omegn med egne swimmingpools.

Oldfuxvej 1, 9000 Aalborg

thorkildkristensen.dk, Oldfuxvej 1, 9000 Aalborg

Denne bolig er 237 kvadratmeter og koster 5.995.000 kroner. Se den her.

Hammervej 1, 9310 Vodskov

nybolig.dk, Hammervej 1, 9310 Vodskov

Denne bolig er 247 kvadratmeter og koster 3.995.000 kroner. Se den her.

Bavnebakken 85, 9530 Støvring

ambolig.dk, Bavnebakken 85, 9530 Støvring

Denne bolig er 334 kvadratmeter og koster 2.698.000 kroner. Se den her

Sætervej 8, 9520 Skørping

thorkildkristensen.dk, Sætervej 8, 9520 Skørping

Denne bolig er 384 kvadratmeter og koster 5.995.000 kroner. Se den her

Houvej 50, 9370 Hals

home.dk, Houvej 50, 9370 Hals

Denne bolig er 181 kvadratmeter og koster 2.995.000 kroner. Se den her

Jyllandsgade 17, 9520 Skørping

edc.dk, Jyllandsgade 17, 9520 Skørping

Denne bolig er 243 kvadratmeter og koster 3.495.000 kroner. Se den her

Klarupvej 196, 9830 Tårs

edc.dk, Klarupvej 196, 9830 Tårs

Denne bolig er 206 kvadratmeter og koster 2.650.000 kroner. Se den her

Prøv Aalborgs helt nye søgeportal på ejer- og lejebolig

MigogAalborg Bolig har lanceret Boligswipe som er en ny og meget lettere måde at søge boliger på. Find de boliger der matcher dig inden for location og søgekrav – og nærstuder så de rigtige

Følg vores nye boligmedie MigogAalborg Bolig her – alt med ejendomme og de fedeste boliger i Aalborg

INFO:

På MigogAalborg Bolig skriver vi om de spændende boliger i Aalborg og omegn, som skiller sig ud på den ene eller anden måde. Vores artikler er ikke sponsoreret, medmindre det står tydeligt markeret.

Er du ejendomsmægler eller har en bolig til salg og mener MigogAalborg Bolig bør omtale en bolig eller projekt, så skriv til christine@migogaalborg.dk eller direkte på vores Facebook.