Udvidelse har været et hit: Aalborg er vilde med Skechers-butikken

Skrevet af: Nathalia Hentze Nielsen

Der kan være stor udskiftning blandt butikkerne i Aalborg centrum, men der er også dem, som hænger ved og bliver en fast del af bybilledet.

Sådan en butik er Skoringen, der har hjulpet aalborgenserne i fodtøjet siden 1995 på den permanente adresse Bredegade 1 B.

Skobutikken har ændret sig en del siden opstarten for 24 år siden, og den største forandring må siges at være de nye ejere, ægteparret Brian Tøttrup og Henriette Tøttrup, der overtog butikken den 1. marts, 2019, og som entusiastisk har givet sig i kast med en stor modernisering.

Nye ejere og nye tider må man virkelig sige, da der udover den storstilede renovering af butikslokalerne samtidigt er blevet tilføjet en nabobutik: nemlig det kendte amerikanske mærke Skechers.

Selvom konceptet hos hver af de to butikker er forskelligt, slår ægteparret, der også driver Skoringen i Aalborg Storcenter, Viborg og Skive på, at det er en helhedsoplevelse for kunderne:

”Vi er de første i Danmark, der har den her totalløsning indenfor sko.

Nu kan vi dybest set servicere folk med alt fra sneakers og løbesko til arbejdsfodtøj og højhælede pumps – så det er hele pakken, vi tilbyder,” forklarer Brian Tøttrup.

Hvor Skoringen er kendt for at have et bredt udvalg af sko til enhver lejlighed, er Skechers famøse for deres atletiske fodtøj.

At det er en helhedsoplevelse ses også rent praktisk med butikkernes indretning; bagerst i lokalerne er der direkte og nem gennemgang fra de sporty Skechers lokaler til Skoringens lyse rum.

God gammeldags ekspedition

Selvom lokalerne har gennemgået en stor transformation, er det stadig erfarne kræfter, der står klar bag ved disken.

Rikke Møller, som har været fast inventar i skobutikken i Bredegade i årevis, er butikschef i Skoringen, mens Caspar Lützow, der havde sin daglige gang i Skoringens City Syd afdeling, er ny butikschef i Skechers.

Begge er begejstrede for det nye skounivers og alle de ekstra goder, de kan tilbyde kunderne.

Som noget nyt kan du bl.a. få en kop friskbrygget kaffe, mens du udforsker butikkerne, og du kan også få scannet dine fødder ganske gratis.

Det skulle vi selvfølgelig prøve hos MigogAalborg, og det viser sig, at undertegnede går alt for meget på hælene og derfor vil have gavn af skoindlæg.

Faktisk bør op til 70% af danskere gå med skoindlæg, fortæller Brian Tøttrup, da man ellers kan ende med at få ondt i fødderne senere i livet, og det vil Skoringen gerne hjælpe deres kunder med at undgå.

Den ekstra service er meget i tråd med virksomhedens generelle filosofi om kundeservice:

”Det er ganske simpel og gammeldags ekspedition, du får hos os.

Vi prioriterer at være mange på arbejde til at servicere folk og rent faktisk have tid til rådgivning,” uddyber ejeren.

Butikschef i Skoringen, Rikke Møller.
Butikschef i Skechers, Caspard Lützow.

Noget til hele familien

Det er ingen hemmelighed at special-detail er udfordret af især store kæder, men hos Skoringen har de alligevel formået ikke kun at holde sig over vande, men at gøre det med succes.

Spørger man, hvad der gør skobutikken anderledes, tøver Brian Tøttrup ikke med at fremhæve både den personlige betjening og vareudvalget:

”Vi kan ikke rumme så mange sneakers i Skoringen, og derfor valgte vi denne løsning med at have Skechers dør-om-dør.

Jeg tror, det skaber nogle gode synergier, at man kan komme ned i vores hjørne og få alt, hvad man har brug for samlet ét sted.”

Det er bl.a. et godt samarbejde med Skechers igennem mange år, der har ledt til etableringen af butikken i Aalborg, men i høj grad også den kendsgerning, at danskere elsker deres sneakers.

”Jeg tror, at vi danskere er meget komfort-orienterede.

Vi elsker det her med, at det gerne må være lidt komfortabelt, og så skidt med at det ikke er de høje hæle, man går i,” fortæller Brian Tøttrup.

Men er man mere til de høje hæle og ikke de afslappede sneaks, kan man shoppe amok i Skoringen, der har tilføjet nye mærker som Tommy Hilfiger, Shoe The Bear, NeroGiardini, Birkenstock, Fitflop og Lloyd.

Vind fire par sko fra Skechers og Skoringen

I samarbejde med MigogAalborg udlover Skechers og Skoringen nu hele FIRE par sko fra butikkerne – dvs. to par sko fra Skechers og to par fra Skoringen.

Vi udlodder til 2 x 2 vindere. Hver vinder kan valgfrit vælge mellem et par sko fra Skoringen og et par sko fra Skechers

Sådan vinder du:

Like opslaget lagt på MigogAalborgs Facebook onsdag d. 19. juni kl. 16.45

Skriv hvem du vil forkæle med et par sko

Skoringen og Skechers åbningstider:

Mandag til torsdag, kl. 10.00 – 17.30
Fredag, kl. 10.00 til 19.00
Lørdag, kl. 10.00 til 16.00
Den 1. søndag i hver måned, kl. 10 til 16.00

Gode nyheder: Ingen nye tilfælde af Corona-smitte i Nordjylland seneste uge

Skrevet af: Michael Qureshi
Pressefoto Region Nordjylland
Pressefoto Region Nordjylland

Corona har fyldt rigtig meget i vores bevidsthed de seneste tre måneder.

Men for første gang siden marts tyder alt på, at Corona-virussen stort set er forsvundet her i Nordjylland. Det fortæller ledende overlæge på Aalborg Universitetshospital Henrik Nielsen til TV 2 Nord.

Han siger til tv-stationen, at der har været 0 nye tilfælde af Corona-smittede i hele Nordjylland den seneste uge.

“Corona er næsten væk fra Nordjylland. Over den sidste måned har der været meget få tilfælde, og ingen nye tilfælde over den sidste uge,” siger ledende overlæge Henrik Nielsen til TV 2 Nord.

10 indlagt i Nordjylland

Ifølge den seneste overvågningsrapport fra Statens Serum Institut er tallene også ganske pæne for Nordjylland. Her var der kun 10 indlagt med Corona heraf 4 på intensiv og 2 i respirator.

Tidligere i forløbet har det tal været over 30, men Nordjylland har generelt været den region i hele landet med færrest tilfælde af smittede og indlagte.

Status er desuden, at ud af 53.705 testede for Covid-19 i Nordjylland, er 436 bekræftet smittet. 101 patienter har i alt været indlagt med Corona-virus, og der har været 22 dødsfald, hvor de afdøde har været smittet med virussen.

Nye bekræftede COVID-19 smittede per 100.000 indbyggere (incidens) de seneste 7 dage fordelt på kommuner.

Kilde: Statens Serum Institut

Burger Week hos Bogø

MigogAalborg har i samarbejde med Bogø-kæden lavet Burger Week hos Bogø. Resten af ugen får du en burgermenu med valgfri burger, fritter, sodavand og valgfri dip til 50 kr. Læs mere her 

Perfekt til lang weekend: Få en burgermenu med sodavand til en 50’er

Skrevet af: Line Lindhardt Jensen

I løbet af denne uge har vi kørt Bogø Burger Week.

Her har du for en flad 50’er kunnet forkæle dig selv med en valgfri burger, valgfri dip og pomfritter.

I anledning af Fars dag – og dermed en halv fridag i morgen – weekend og sikkert også det skønne solskinsvejr de sidste par dage, er Mario fra Bogø i godt humør, og han har derfor helt særligt valgt at smide en valgfri dåse sodavand oveni hatten (vælg mellem Pepsi, Pepsi Max, Faxe Kondi og Guaraná Antarctica).

Det vil altså sige, at du fra i dag og til og med søndag kan købe en komplet burgermenu indeholdende en valgfri burger, en valgfri dip, en valgfri dåsesodavand og pomfritter til 50 kr. (plus billetgebyr på 10 kr.)

For de 50 kr. (+ gebyr) kan du vælge frit fra burgermenukortet.

Kortet rummer ni forskellige burgere, og der burde været noget for enhver smag.

Du kan vælge mellem: Crispy Chicken, Hamburger, BBQ Burger, Guacamole, Cheeseburger, Double A, American Bacon, Mexican Chicken, Mexican Beef.

Du sparer penge på dette tilbud, uanset hvilken burger, du vælger.

Burgere lavet af Himmerlandskød

Kødet er lavet af Himmerlandskød, som er blandt de mest anerkendte nordjyske producenter af kød.

Dette er udelukkende dansk kød, hvor dyrene er født og opvokset hos danske landmænd i Himmerland.

Bogø Burger Week løber fra d.1 juni – d.7 juni, og kun i den periode kan du indløse din købte menu.

Burgermenuerne kan ikke købes direkte hos Bogø til denne pris.

Du skal købe og betale via linket herunder. Bemærk også at der er et begrænset antal Bogøs burgere m. fritter, sodavand og mayo til salg hver dag. Så I skal skynde jer og bestille til de dage, hvor I kunne tænke jer Bogøs burgermenu.

MigogAalborg står for billetsystemet, logistikken og markedsføringen i Bogø Burger Week – derfor er der påsat et billetgebyr.

Sådan fungerer Bogø Burger Week

  • Klik ind på Køb her
  • Vælg i hvilken Bogø butik du ønsker at afhente din Bogø burger m. fritter, sodavand og valgfri dip
  • Vælg hvilken dag og hvilket afhentningstidspunkt du ønsker
  • Vælg hvor mange Bogø burgermenuer ønsker at købe
  • Husk at tilvælge billetgebyr på 10 kr. for at færdiggøre din booking
  • Tryk på Start tilmelding
  • Udfyld navn og adresse
  • Betal
  • Tag din bekræftelse med enten på mobilen eller print den ud fysisk og gå ned i din valgte butik for at bestille og afhente din valgte Bogø burgermenu

Østerågade
Køb din Bogø burgermenu fra butikken i Østerågade her.

Bogøgade
Køb din Bogø burgermenu fra butikken i Bogøgade her.

Shoppen
Køb din Bogø burgermenu fra butikken i Shoppen her.

Reberbansgade
Køb din Bogø burgermenu fra butikken i Reberbansgade her.

Sælger møbler som aldrig før: Mani Pine har stor succes med nye tiltag

Skrevet af: Emil Kjær Jørgensen
Foto: Mani Pine
Foto: Mani Pine

Mange brancher har haft en særdeles svær tid under corona, og nyhedsbilledet har da også været fyldt med triste historier om virksomheder, der har oplevet en tom ordrebog og telefoner, som er stoppet med at ringe fra den ene dag til den anden.

Men der er heldigvis også positive erhvervshistorier i denne mærkelige tid, som vi lever i.

Den fremadstormende Aalborg-virksomhed Mani Pine laver custom made møbler til både private og erhverv, og de hamrer bogstaveligt talt derudad.

Foto: Mani Pine

“Erhvervssalget er helt naturligt gået lidt i stå i den her periode, men de private kunder har bestilt som aldrig før, og vi er helt vildt beærede over, at mange har valgt at kigge vores vej i corona-perioden, hvor de fleste måske har haft lidt ekstra tid til at blive klogere på, hvad deres hjem mangler af lækre møbler og løsninger,” fortæller Nicolai Adamsen til MigogAalborg.

Nicolai forklarer, at efterspørgslen efter bestsellere som håndlavede borde, stole og andre møbler til alt fra spisestue, køkken og soveværelse, har været på samme høje niveau som inden corona, mens efterspørgslen efter deres nyeste lancering, Vægbeklædning, er gået “helt amok”, som Nicolai formulerer det.

“Det er faktisk gået så godt, at vi har været nødt til at sætte vores leveringstid lidt op i en kort periode, men vi kommer snart ned på en uges leveringstid igen inden længe,” lover Nicolai.

Foto: Mani Pine
Foto: Mani Pine

Akustikpaneler med flere funktioner

Den store efterspørgsel efter lækker vægbeklædning til både private og erhverv, skyldes ikke mindst lanceringen af de helt unikke akustikpaneler, der er lavet i massivt egetræ og lydabsorberende filt.

Panelerne måler 240x48cm, men kan skæres til efter ønske, og behandlingen på træet kan – som med alt andet ved Mani Pine – tilpasses efter dit eget ønske.

Panelerne er først og fremmest helt sublime til at absorbere støj og dermed give et roligt og afstressende indemiljø.

Men derudover er de også designet i et materiale, der er let at sætte op overalt i hjemmet – som udsmykning af en lækker sengegavl til køkkenalrummet, hvor børnenes støj kan dæmpes betragteligt.

Foto: Mani Pine

Få det rå og industrielle look ind i hjemmet

Er du på udkig efter et mere industrielt og rå look i hjemmet eller på arbejdspladsen, har Mani Pine designet de specielle rustpaneler, som du både kan få som paneler eller som deciderede rustvægge, der kan tilpasses enhver væg.

Hvis du har fulgt med i fysik/kemi-timerne ved du, at rust opstår når jernholdige materialer kommer i forbindelse med vand og ilt. Og så tænker du måske: “Det lyder tungt og besværligt og træls at få op på min væg…”

Men frygt ej. Nicolai og Co laver nemlig den helt specielle metalliske belægning på en tynd mdf-plade, som både gør pladerne utroligt lette og nemme at sætte op.

Foto: Mani Pine

“Det giver det industrielle og rå udtryk helt uden besvær, og mange firmaer har allerede valgt det som udsmykning af eksempelvis receptionsdiske,” forklarer Nicolai.

Rustpanelerne er allerede populære blandt flere firmaer, og blandt andre Boxit i Aalborg har fået det sat op i deres fine nye lokaler.

Åbent showroom i både København og Aalborg

De helt unikke custom made løsninger til væggen, kan du opleve med egne øjne i Mani Pine’s showroom – enten i Aalborg eller Valby.

“Der står kompetente folk klar til at vejlede lige præcis efter den løsning, man leder efter. Man skal blot slå på tråden inden eller sende os en besked via hjemmesiden.”

Du kan enten ringe på +45 77300077 eller sende en besked her.

I showroomet i Aalborg er der endda sket ting og sager i corona-nedlukningen.

“Vi har fået bygget et separat kontor i forlængelse af det ene showroom, og vi har planer om en fed åbningsfest med skarpe priser inden længe,” lover Nicolai.

Foto: Mani Pine

Klar med ny stor satsning i 2020

Men nyhederne stopper ikke der.

“Inden for de næste 2-3 måneder er vi klar med en kæmpe satsning i form af et helt nyt kernekoncept i Mani Pine,” fortæller Nicolai hemmelighedsfuldt.

“Det bliver kæmpe stort, og vi går også internationalt med det fra dag ét.”

Du finder mere info om Mani Pine lige her.