Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Udstilling i kæmpe boligunivers: Nu kan du købe de nye Aalborg-plakater i BoShop

Af Emil Kjær Jørgensen

16. oktober 2019 lancerede vi Spot Byen, der er kreativt samarbejde udsprunget mellem to lokale virksomheder, MigogAalborg og Fotograferne Vesterbro.

Med Spot Byen har vi foreviget Aalborgs mest ikoniske steder i en samling af fotografier, der kan købes både som plakat, collage og som akustikplader.

Vi er meget taknemmelige for den støtte I har vist Spot Byen, og mange af jer har benyttet vores online shop eller afhentet eller købt plakaterne direkte ved Fotograferne Vesterbro.

Nu kan vi med stolthed fortælle, at Spot Byen fremover også vil kunne ses og købes i en af Aalborgs absolut fedeste boligbutikker.

Oplev motiverne i det store boligunivers

Vi har indgået et samarbejde med BoShop, der råder over hele 1700 kvadratmeter i hjertet af Aalborg i mellem havnefronten og Nytorv.

BoShop er et design- og bolighus, der virkelig skiller sig ud, og 80 % af de ting, som de forhandler, kan du ikke købe andre steder i Danmark.

Har du endnu ikke lagt vejen forbi BoShop, skylder du dig selv at gå en tur forbi. Det er nogle helt unikke lokaler, som danner ramme om et boligunivers, som du ikke finder magen til i Nordjylland.

Butikken er delt op efter forskelige stille, og du finder områder med alt lige fra antikke unika-møbler, farverig boheme, stilrent japansk, nordisk med hygge og lyse farver, moderne og minimalistisk, rustikt vintage og afslutningsvist art deco, der bedst kan betegnes som en måde at indrette sig på, der skal give én følelsen af altid at bo på et luksuriøst hotelværelse.

Her finder du motiverne

Og nu har BoShop også fået et område med Spot Byen, som du finder til venstre, når du kommer op af den store trappe.

Her kan du lade dig inspirere af de mange motiver og måske finde lige præcis det stykke vægkunst, der kan indgå i indretningen i dit hjem.

Du kan både se de klassiske sort/hvid motiver, og opleve den helt særlige Dark Night-serie. 

Udover det specifikke Spot Byen område, vil du også finde motiverne rundt omkring i boligbutikken – hvor du lige nu eksempelvis kan se de helt særlige akustikpaneler ved kassen.

BoShop kan også være behjælpelige med specialindretning af Spot Byen. BoShop har åbent mandag – fredag 10.00-17.30, lørdag fra 10.00 – 15.00 og 1. søndag i måneden fra 10.00 – 15.00.

Når du handler hos Spot Byen, støtter vi CoolUnite Fonden med 6% af overskuddet.

Du finder meget mere info om Spot Byen her.