ANNONCE
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Udlev drømmen: Aalborg Teater søger statister til ny forestilling

Af Emil Kjær Jørgensen

Går du med en skuespiller i maven og har mod på at udleve drømmen, så har du nu chancen på byens mest fornemme teaterscene.

Aalborg Teater søger nemlig statister til forestillingen Det Gode vs Det Onde, der er ny dansk dramatik af Tue Biering

“Vi skal bruge to piger i 10 -12 års alderen, de to piger skal alternere, således at de spiller hver anden aften.

Derudover skal vi bruge 4 mænd og kvinder i alle aldre, højder og drøjder,” fortæller Aalborg Teater.

Sådan kommer du i betragtning

For at komme igennem nåleøjet, skal du sende en mail med navn, alder, jobstatus (af hensyn til prøveplanlægning) og skrive et par linier om dig selv og maile det, vedhæftet vellignende foto til forestillingsleder Pernille Elvej på mailadressen audition@aalborgteater.dk

Ansøgningen skal de have senest den 2. Januar 2020 kl. 10.00, og der bliver afholdt auditions mandag den 6. januar eller onsdag den 8. januar 2020 kl. 19.00 – 20.00.

Hvis du får en af rollerne, skal du påregne prøver fra medio januar og frem til premieren, som finder sted d. 23. januar (og frem til 22. februar).

Udlev drømmen: Aalborg Teater søger statister til ny forestilling

Det handler forestillingen om

Aalborg Teater beskriver forestillingen således:

“Er kampen slut? Hvor godt er Det Gode efterhånden? Og er Det Onde også så ondt? Kan vi skelne de to fra hinanden længere?

Vi vil gerne have, at historier ender godt – at det gode besejrer det onde til sidst, ligesom det plejer. På den måde har vi styr på Det Gode og Det Onde. Men verden er blevet så uhyre kompleks. Alt skal ses fra flere sider, og mange helte er faldet fra himlen. Obama var alligevel ikke håbets verdensomvæltende engel. Vi kan ikke længere danse uskyldigt til Michael Jackson.

Ronaldo snyder i skat – bl.a. Og hvad er nu det – er Trump og Brexit alligevel gode nyheder, på en måde? Kompleksiteten er kvælende og handlingslammende. Tre skuespillere kaster sig ind i kampen mellem godt og ondt. Er kaniner gode? Er slanger onde? Er fake news bad news? Og hvem er egentlig sjovest – de gode eller de onde? Og ikke mindst: Hvordan finder man bedst fortællingen om det gode, så man kan kæmpe dets sag og få fat om det ondes rødder?

Tue Biering, der i 2018 vandt en Reumert for sin iscenesættelse af Aftenlandet på Lille Scene, vender nu tilbage som både dramatiker og instruktør og tager sammen med et hold skuespillere pulsen på Det Gode og Det Onde.”

Du kan finde mere info om forestillingen her.

Del artikel

Andre læser også