ANNONCE
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Kæmpe optur: Simon Talbot kommer til Aalborg med nyt show

Af Emil Kjær Jørgensen

Fra New York, Ottowa og München til Aalborg.

Simon Talbot har de seneste måneder været på verdensturne som opvarmer for den engelske stjernekomiker Russel Howard.

3. juni rammer han Aalborg Kongres & Kultur Center (AKKC) klar til at give publikum kæmpe optur med sit nyeste standup-show.

Når Talbot vender tilbage til Danmark, er det direkte tilbage på standup tour med showet Optur. Forvent en smaddersjov aften med mavekrampende latterbrøl. Men bare rolig, det er ikke videnskabeligt bevist, at man kan dø af grin.

En skideskæg aften

Konfetti streamers, laserlys og gnist maskiner. Talbot tager alle kneb i brug for at begejstre publikum. Han lever for at underholde og holder sig ikke tilbage for at give os alle noget at grine af.

“Jeg vil have, at folk skal have den største Opturs-aften. Min fornemmeste opgave er at skabe så fed livestemning, som jeg overhovedet kan. Alle folk skal kunne komme ind, nyde aftenen, få ondt i maven af grin og få et smil i hele fjæset. Måske endda tage ud og feste til senere end kl. 22 efter showet… Det bliver SÅ Optur,” udtaler Simon Talbot.

Den grinagtige komiker er en af Danmarks helt store comedy-darlings. Med sin entusiasme og sprudlende fortællerglæde har Talbot gang på gang leveret solid underholdning til folket.

Simons smittende energi og kærlighed til humoren får publikum til at grine sammen med ham – for han kan ikke helt lade være at grine, når han leverer sine jokes og improviserede indfald, der kan komme bag på ham selv. Publikum kan kun gå fra showet med opløftet humør.

Du finder billetinfo lige her.

Del artikel

Andre læser også