Annonce
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Grundlovsforhør afslører: Truede med at skyde både borgere og politibetjente

Af Nathalia Hentze Nielsen
Foto: Rigspolitiet
Foto: Rigspolitiet

Flere detaljer er kommet frem efter gårsdagens politiaktion i Vestbyen.

Tidligere i dag kunne politiet afsløre, at den 58-årige mand de havde skudt på Dannebrogsgade var uden for livsfare, og at grundlovsforhøret ville finde sted i dag.

Den 58-årige kunne ikke selv være til stede, da han er indlagt på Aalborg Universitetshospital efter at være blevet skudt i benet af en politimand. Af sigtelsen fremgår det, at manden ringede 114 flere gange og truede med at tage sit eget liv samt at gå ned på gaden og skyde ‘den første og den bedste’.

Det skriver B.T. Aalborg.

I retten kom det frem, at manden tidligere på aftenen havde haft besøg af en kvinde, og at han overfor hende gav udtryk for, at han ville tage sit eget liv. Kvinden havde dernæst kontaktet politiet for at fortælle om dette samt oplyse dem om, at han var påvirket af hash.

Da politiet rykkede ud til adresse, hvor manden opholdt sig, stod han i vinduet med en sølvfarvet pistol. En forhandler kom i telefonisk kontakt med manden, og her udtrykte han, at han ville komme ud med en pistol i den ene hånd og en kniv i den anden og skære halsen over på dem.

Politiaktionen endte med, at politiet lykkedes at tilgå manden, hvorefter en betjent skød den 58-årige i benet og dernæst anholdt ham. Det er senere kommet frem, at det ikke var en rigtig pistol manden holdt, men derimod en attrap.

Det forventes, at den anholdte selv kan møde op i retten i slutningen af næste uge.

Del artikel

Andre læser også