Topmoderne udstyr: Aalborg Scanningshus opfylder mange ønsker for gravide

Skrevet af: Frederikke Hougaard Hansen

Alle gravide kan nok nikke genkendende til den spændende og ikke mindst nysgerrige tid, der opstår, efter at en graviditetstest har afsløret, at familien skal forøges.

Behovene for et jævnligt kig ind i maven, hvor en lille klump kærlighed har valgt at flytte midlertidigt ind, er individuelle fra person til person – men alligevel er antallet af dem, der har brug for et kig oftere, end det kommunale kan klare, stødt stigende.

Den 1. juli åbnede Aalborg Scanningshus i Poul Paghs Gade 6a, hvor gravide ud fra egne ønsker om scanningstyper og tidspunkter kan booke tid til et smugkig.

Agnethe Mørch er indehaver af klinikken, som hun, efter mange års erfaring inden for jordemoderfaget, har valgt at åbne.

Her udlever hun sin drøm om et sted, hvor der er mere tid til at tage hånd om de gravide, mere nærvær, plads til familie og det bedste udstyr, sådan at hun eksempelvis kan sende de spændte forældre hjem med billeder i absolut topkvalitet.

Ekstra tid til de gravide

En af de ting, der er allervigtigst for Agnethe, er, at der er tid nok til hver enkelt for at kunne give den bedst mulige oplevelse.

”Jeg kan gode lide, at jeg selv kan bestemme, hvordan tingene skal være, hvilken service man giver, og hvor meget tid man gerne vil bruge på de gravide,” fortæller hun til MigogAalborg.

“Jeg vil hellere kunne give lidt færre, men ekstra gode oplevelser – i stedet for bare at køre flest mulige igennem. Det er vigtigt for mig, at hverken de gravide eller jeg oplever, at der er tidspres.”

Blandt andet derfor er der til kønsscanninger afsat 20 minutter i stedet for de normale 15 – selvom fem minutter i sig selv, måske ikke synes af meget, så giver de ekstra minutter alligevel mere ro og tid til at nyde oplevelsen.

Derudover booker Agnethe aldrig sine dage helt op, så hun altid har tid til de uforudsete ting.

”Det sker jo nogle gange, at der kan opstå noget pludseligt, som man gerne vil have tjekket op på, og det vil jeg gerne sikre mig, at jeg har tid til at kunne tage hånd om,” fortæller hun.

”Det er bedste valg, vi længe har taget”

MigogAalborg fik lov at overvære en scanning, hvor den gravide, Carina, imens fortalte om, hvor meget tryghed og nærvær hun oplever hos Agnethe.

”Det er bedste valg, vi længe har taget – uden tvivl.

Agnethe har været med os hele vejen, og vi har fået en rigtig god relation til hinanden,” fortæller Carina, der havde booket en tid for at sige hej til ”bettemand”, der i øvrigt for første gang kunne give et lille smil fra sig.

Oplevelsen ved at være med under scanningen bekræfter kun Agnethes hjertevarme og professionalisme.

Der er ikke noget at sige til, at hun får dannet så gode relationer til sine klienter; både dem, der kun får et par scanninger, men i særdeleshed dem, der kommer ofte og oplever hende som en stor støtte under graviditeten.

Tag venner og familie med til scanning

En af fordelene ved at vælge Aalborg Scanningshus fremfor sygehuset, hvor du får tilbud om to scanninger, er, at du her helt selv kan vælge, hvornår og hvor mange scanninger, du gerne vil have.

”Derudover kan de tage alle de gæster med, de har lyst til – hvor man til forskel kun kan have én pårørende med til scanninger på sygehuset.

Mange vil gerne have forældre, søskende, børn og veninder med – og det må de hjertens gerne her hos mig,” fortæller Agnethe.

I Aalborg Scanningshus er det muligt at booke tider både dag, aften og weekend, så du lettere kan få det til at passe ind i din og dine pårørendes kalender.

Derudover har klinikken også åbent i ferieperioder – fx. mellem jul og nytår.

Udstyr i topkvalitet

Udover at Agnethe er hjertevarm og utroligt professionel i sit arbejde, er der også andre gode grunde til at vælge hendes klinik.

For det første har hun, som den eneste klinik i Jylland, udstyr i topkvalitet, hvilket blandt andet betyder, at du vil få et mere klart og tydeligt billede af din baby.

Vælger du at få lavet en 3D-scanning, kan du få et ekstremt virkelighedstro og detaljeret billede, hvor du uden problemer kan nærstudere de små fingre og den lille næse.

Ved alle typer scanninger vil du få printet et udpluk af billederne samt sendt resten af billederne og eventuelle videoklip på mail.

Antallet af billeder svinger meget, men ved en 3D-scanning kan du forvente over 50 billeder.

Derudover er en anden fordel, at Aalborg Scanningshus har en central placering i gåafstand fra togstation, busstoppested samt Aalborgs billigste p-hus, så det også er let tilgængeligt for dem, der kommer udenbys fra.

Scanningspakker

Der tilbydes tre forskellige scanningspakker alt efter behov, hvor der kan være penge at spare, hvis man tit og ofte gerne vil have et kig ind i maven for at tjekke, at alt er, som det skal være.

Ved den mindste pakke er der tre scanninger for 1200 kr. (normalpris 1500 kr.), hvor man kan vælge mellem tidlig scanning, trivselsscanning og kønsscanning.

Derudover kan du ved de større scanningspakker tilvælge 3D-scanning.

Udover at tilbyde scanningspakker, giver Agnethe også 10% i studierabat, samt tilskud fra sygeforsikringen Danmark. 

Du kan læse om scanningspakkerne og se de øvrige priser her

Som den eneste scanningsklinik i Aalborg, laver Aalborg Scanningshus også hjertelydsbamser, hvor barnets hjertelyd optages og kommes ind i en bamse, der vil have en beroligende effekt og skabe tryghed, når barnet kommer til verden.

Nordjyllands største esport event: Det skal du opleve i Gigantium i weekenden

Skrevet af: Michael Qureshi

I morgen går det løs med Nordjyllands største LAN- og esport event i Gigantium.

Der er sørget for gratis adgang til dagsgæster både fredag, lørdag og søndag takket være et flot sponsorat fra Sydbank.

Og hele 1500 gamere er samlet foran deres skærme, som betyder, at Geeks Gone Wild kan melde totalt udsolgt på selve billetsalget.

Under eventet vil der blive konkurreret i spil som Counter-Strike: Global Offensive, Fortnite, og League of Legends.

Med deltagere fra 10 nationer og en samlet præmiepulje på over 14.000,- vil en af nordeuropas største Tekken 7 turneringer blive afviklet i løbet af weekenden.

Mange sjove konkurrencer

Hovedarrangør Lasse Kjær fortæller;

“Vi oplevede sidste år, at folk ikke rigtig ville det her kæmpe sceneshow og store pengepræmier.

De vil meget hellere bare sidde og hygge sig. Så i år har vi taget flere af de gamle konkurrence, som ikke nødvendigvis foregår på computeren, med igen. Det gælder konkurrencer som tastatur-samling, Bordlotto og Cocio crash.

Vi har lyttet til gæsterne og vi kan se på billetsalget at det har virket.”

Under eventet foregår der en masse aktiviteter rundt om i Gigantium. Der vil være konkurrencer rettet mod deltagere, men også en masse aktiviteter som dagsgæster også har mulighed for at deltage i, bl.a. konkurrencer som Fortnite Dance Off og Bottleflip.

Derudover er der et stort messeområde hvor der bliver rig mulighed for at se på gadgets og prøve de nyeste spil.

Vi har udvalgt nogle højdepunkter:

Hvis du vil se turneringer

CS:Go Coolshop GGW Open/CS Tour
Fredag fra kl. 19.00

League of Legends
Fredag fra kl. 20.00

Fortnite Solo
Fredag fra kl. 20.00

Tekken
Lørdag fra kl. 10.00

FIFA20
Lørdag fra kl. 12.00

Fortnite Duo
Lørdag fra kl. 20.00

Hvis du vil se konkurrencer og aktiviteter

Johnni Gade Rap Battle
Fredag kl. 18.20

Bottleflip og wankerarm konkurrence
Fredag kl. 21.00

Musemåttekast
Lørdag kl. 11.00

Fortnite Dance Off
Lørdag kl. 12.30

Streamers Meet & Greet
Lørdag kl. 14.00

Kontorstol Race
Lørdag kl. 15.45

Cocio & Cola Crash
Lørdag kl. 16.00

Du kan se HELE programmet her

Spar op mod 90% på mærkevarer: Stor outlet i midtbyen skal rydde butikken

Skrevet af: Emil Kjær Jørgensen

I starten af december kunne vi fortælle nyheden om, at Brandcuts åbnede en stor Pop Up Outlet i Bispensgade 26, hvor Loft By Loftet tidligere har haft butik.

Og helt efter planen lukker den næsten 600 kvadratmeter store butik her i slutningen af januar.

Det betyder endnu større besparelser, indtil butikken lukker helt den 28. januar i næste uge.

“Alt skal væk, så vi har skruet ekstra meget på priserne fra i morgen, fredag den 24. januar, og til på tirsdag,” fortæller Troels Bay, ejer af Brandcuts, til MigogAalborg.

Spar op mod 90 % på kendte mærker

Pop Up Outlet garanterer et kæmpe udvalg, hvor der er tusindvis af attraktive varer til både mænd og kvinder.

Du kan blive klædt på fra top til tå, for der er alt fra sko, jeans, kjoler, vinterjakker mm. at finde i butikken.

Du kan se frem til fede mærker som Diesel, Masai, Tenson, Armani, Norr, Dolomite, Knowledge Cotton Apparel, Shoe the Bear, Performance pants og mange flere.

Besparelserne er denne gang helt op til 90 % og åbningstiderne er som følger:

Fredag den 24. januar 10.00-19.00

Lørdag den 25. januar 10.00-16.00

Søndag den 26. januar 11.00-15.00

Mandag den 27. januar 10.00-17.30

Tirsdag den 28. januar 10.00-17.30

Hvad: Ophørsudsalg i Pop Up Outlet
Hvor: Bispensgade 26, 9000 Aalborg
Hvornår: Resten af januar

Støtter en god sag: Textur laver vild gourmet-tur i Great Dane fly over Nordjylland

Skrevet af: Michael Qureshi

Hvad siger du til at få serveret gourmet-mad og champagne fra Restaurant Textur og Ruths Hotel, mens du cirkler rundt i luften over Aalborg?

Hvis svaret er et kæmpe JA TAK, så er det bare om at få booket en billet til det helt særlige arrangement, som Restaurant Textur laver i en god sags tjeneste i næste uge.

Torsdag d. 30. januar kan du komme på en helt særlig flyvetur i Great Dane Airlines passagerfly, hvor du bliver forkælet fra start til slut mens man flyver over det meste af Nordjylland.

Undervejs er der foredrag fra Coolshops Jacob Risgaard, der er blevet et virkelig hot navn i Danmark med sin deltagelse i Løvens Hule-panelet.

Derudover er der indlæg fra Thomas Hugo Møller, der er stifter og direktør for Aalborg-flyselskabet Great Dane Airlines.

Læs også: 3 retter for 225 kr.: Toprestauranter i Aalborg er med i ny restaurant-festival 

Fantastisk initiativ

Textur har tilmeldt sig SUPERDYSTEN 2020, der handler om at samle så mange penge ind som muligt til CoolUnite. Det er en velgørenhedsfond skabt af Coolshop, som støtter sygdomsramte og udsatte børn.

“Det er et fantastisk initiativ af Restaurant Textur, og vi er glade for al den støtte vi kan få til CoolUnite. Det bliver en helt særlig flyvetur, tør jeg godt at love,” siger Jacob Risgaard.

Arrangementet varer fra klokken 14.00-16.00 med afgang fra Aalborg Lufthavn, og koster 750 kr. per billet.

Du kan læse mere og købe billetter her

Læs også: Kom med til Aalborgs eneste Skybar-fest med cocktails i næste uge