ANNONCE
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Nystartet Aalborg-firma: Tipidrømme skaber eventyrligt univers til børnefester

Af Simone Vestergaard
"1001 nat" Foto: Mediebroen.dk

Drømmer du om at skabe de helt perfekte rammer for dit barns fødselsdagsfest eller overnatning, eller venindehygge?

Så findes løsningen hos Tipidrømme.

Eventyr, magi og hygge er blot nogle af nøgleordene bag den nyopstartede Aalborg virksomhed.

Et kreativt eventunivers kreeret til forældre, der søger en færdig løsning til blandt andet fremtidige fødselsdagsfester for deres børn i 6-13 års alderen, hvor rammerne skal være personlige, hjemlige og absolut eventyrlige.

Som forælder har man altid et ønske om at give det bedste til sine børn – og specielt til de festlige lejligheder skal der ikke mangle det mindste.

Charlotte Zaza, indehaveren af Tipidrømme, vil gerne gøre op med de store krav, forældre sætter til sig selv, og vise at man for få penge kan give sine børn en unik oplevelse. En oplevelse som de og deres gæster sammen skaber.

Gør op med forudbestemte krav

Charlotte er uddannet pædagog og mor til tre, og hun kender selv til det manglende overskud og følelsen af at skulle leve op til de mange krav der, i takt med udviklingen, fylder mere og mere.

“Selvfølgelig vil man gerne have, at ens børn skal have det bedste af det bedste.

Man vil så gerne lave en gennemført fødselsdagsfest for sine børn, men nogle gange er tiden, kreativiteten eller overskuddet bare ikke til det.

Min vision med Tipidrømme er at skabe et univers og en stemning, som er et alternativ til den underholdning og aktiviteter, vi ofte sender vores børn ud på til fødselsdage eller andre sammenkomster.

For mig handler det om at komme tilbage til det helt nære i hjemmet, hvor vi skaber de perfekte rammer som børnene selv udfylder.

Med Tipidrømme kan jeg skabe et magisk univers og en hyggelig stemning, hvor børnene har mulighed for at udfolde sig kreativt sammen med deres venner.

Jeg synes, det er rigtig vigtigt at holde fast i, at de hjemlige omgivelser også kan skabe de gode rammer for vores børn.

Børn elsker at bygge huler, og trække sig tilbage i små miljøer, hvor de kan være sig selv – det skal de have lov til og det har jeg forsøgt at skabe muligheden for, med Tipidrømme.

Fødselsdagsfester behøver, efter min mening, ikke altid at være tre timer med fuld knald på.” forklarer Charlotte.

Skab din egen eventyrlige aften

Vælger man Tipidrømme til at skabe minderne for den kommende begivenhed, så bliver den største opgave, for både forældre og børn at vælge, hvilket univers der skal sætte rammerne for dagen.

Det er simpelt og nemt for forældre at booke og vælge imellem tre forskellige temaer via. Tipidrømmes hjemmeside.

På nuværende tidspunkt kan man vælge mellem temaerne ”Eventyrland”, ”1001 nat” og ”Emoji”.

Tipidrømmes standardpakke, indeholder seks tipier, madrasser, bakkeborde, pynt, lyskæder, puder, tæpper, med mere. Alt hvad der skal bruges for at skabe den helt rigtige stemning.

Charlotte sørger for både opsætning, styling, nedtagning og afhentning.

“Hos Tipidrømme lejer man simpelthen hele pakken. Det vil sige, at jeg kommer ud og sætter hele arrangementet op senest en time før festen begynder.

Jeg gør alt klar til børnene, og så er det op til dem selv at udfylde indholdet – jeg har blot sat de eventyrlige rammer.

Næste formiddag kommer jeg og tager det hele ned igen.” fortæller Charlotte.

Nystartet Aalborg-firma: Tipidrømme skaber eventyrligt univers til børnefester
“Eventyrland” Foto: Mediebroen.dk
Nystartet Aalborg-firma: Tipidrømme skaber eventyrligt univers til børnefester
“Eventyrland” Foto: Mediebroen.dk

Kvalitet til børnene

Når det gælder legetøj og andre ting til børn, så er der nogle ekstra krav, der skal overholdes.

Derfor er både tipierne samt alt andet pynt indkøbt, men Charlotte har selv udvalgt hver eneste lille ting, og sammensat det.

“Jeg vil gerne kunne sige, at jeg har syet alt selv, men det har jeg desværre ikke.

Der er høje krav til produktion af alt hvad der skal bruges til børn, så jeg har i stedet sat fokus på at finde det helt rigtige til Tipidrømme – og sat det kreativt, smukt og eventyrligt sammen.” fortæller Charlotte og fortsætter:

“For mig er det også vigtigt at signalere kvalitet, for det ved jeg er en grundlæggende faktor, når forældre skal betale for noget til deres børn – så for mig handler det rigtig meget om at gøre både børn og voksne tilfredse.”

Nystartet Aalborg-firma: Tipidrømme skaber eventyrligt univers til børnefester
“1001 nat” Foto: Mediebroen.dk
Nystartet Aalborg-firma: Tipidrømme skaber eventyrligt univers til børnefester
“Emoji” Foto: Mediebroen.dk

Følger børnenes udvikling

På nuværende tidspunkt er det med Tipidrømme muligt at leje tre forskellige standardpakker, men på længere sigt drømmer Charlotte om at tilbyde flere temapakker eller tilkøbsmuligheder i form af mad eller andre kreative tiltag.

”Jeg plejer at leje tipierne ud i 19-20 timer, men i princippet bestemmer man selv, hvor længe man ønsker at leje dem – prisen er blot herefter.

I fremtiden vil jeg rigtig gerne kunne gå endnu mere i detaljer og lave flere temaer, der målretter de forskellige aldersgrupper – både til piger og drenge. Børns interesser jo skifter hele tiden, så det er vigtigt at følge med udviklingen.” afslutter Charlotte.

Tipidrømme kører lige nu med formidabel intropris på standardpakken til 1500 kr.

Du kan læse mere om Tipidrømme og finde inspiration her.

Del artikel