Tid til selvforkælelse? Din guide til de bedste hudplejeprodukter i Aalborg

Skrevet af: Redaktionen

Husker du at sætte tid af til dig selv engang imellem? Vinden rusker, og kulden bider – og det betyder, at din hud har brug for lidt mere kærlighed. 

Med de mange timer, du bruger indendørs om vinteren, er det oplagt at bruge tiden fornuftigt: På at forkæle dig selv (eller dine nærmeste, hvis du er i det gavmilde hjørne).

Er det tid til lidt selvforkælelse? Så følg med her, hvor vi guider til Aalborgs bedste hudplejeprodukter i høj kvalitet

Her kan du altid være sikker på et stort udvalg af skønhedsprodukter 

Hvad er vigtigt for dig, når du skal finde et sted at købe hudplejeprodukter?

For mange vil det være vigtigt, at udvalget er godt, at produkterne (selvfølgelig) er lækre og gør det, de skal – men noget af det, der sikkert vejer tungest, er prisen. 

Så lad os starte med at slå en sejlivet myte ihjel: Du kan faktisk godt få et stort udvalg af skønhedsprodukter, der er luksuriøse, men ikke koster det hvide ud af øjnene.

Og her er der særligt ét brand, der skiller sig ud: Sanzi Beauty. 

Sanzi Beauty er nok bedst kendt for deres unikke vippeserum, men i dag tilbyder de en lang række lækre hudplejeprodukter, der giver dig en følelse af velvære hver gang, du bruger dem. 

Pas på huden med produkter, du kan bruge med god samvittighed

Husker du at passe på dig selv og din hud i det stride, danske vintervejr? Det er måske ikke altid, du har lyst til at smide en hel pose penge efter dyre hudplejeprodukter. Men det behøver du faktisk slet ikke. 

God, effektiv hudpleje behøver ikke at være dyrt. Du kan faktisk få rigtig meget hudpleje, som føles luksuriøst på huden, så du får den helt rette velværefølelse i kroppen – som ikke koster spidsen af en jetjager. 

Hemmeligheden? At kende de mærker, der formår at bruge effektive ingredienser, uden prisen automatisk ryger i vejret af den grund. 

Anti-aging eller vippeserum? Her er stedet, der har det hele til fair priser

Mange hudplejeprodukter er i dag lavet til at blive brugt sammen med produkter fra samme serie, og oftest får du kun de gode resultater, når du bruger produkter fra samme serie. 

Ved du ikke, hvilket brand, du skal vælge? Tænk over, hvad du har brug for: Er det eksempelvis anti-aging produkter, eller er det nærmere produkter til tør eller fedtet hud? Og til hvilket budget, foretrækker du dine hudplejeprodukter?

De fleste brands kan tilbyde noget for enhver, hvilket også tæller Sanzi Beauty, som du kan købe online. Vil du hellere se produktet selv, før du køber? Så findes der flere forhandlere af Sanzi Beauty i Aalborg. 

Sanzi Beauty er perfekt til dig, der går op i din hudpleje – men som ikke ønsker at vælte budgettet, bare fordi du vil være lidt god ved dig selv og din hud. 

Legendarisk quiz går online: Dyst med i sofaen og støt et godt formål

Skrevet af: Emil Kjær Jørgensen

The Wharf er kendt (og elsket) for deres store udvalg af drikkevarer, og ikke mindst de legendariske pub-quizzer, hvor man i hold skal svare på 40 spørgsmål inden for alt mellem himmel og jord.

Men gaderne (og barerne … og øl-glassene) står tomme lige i øjeblikket, og derfor må vi nøjes med at hygge os #sammenhverforsig.

Det bliver der også rig mulighed for tirsdag den 14. april, hvor The Wharf traditionen tro afholder Pub Quiz, men denne gang i en online version.

Men det er ikke kun deltagelsesformen, der er anderledes.

Støt et godt formål

I stedet for at betale et beløb for at deltage i quizzen, opfordrer The Wharf i stedet til, at man donerer pengene til Røde Kors og deres arbejde for at bekæmpe COVID-19 over hele verden.

De har oprettet en indsamling her, som man kan støtte – også selvom man ikke deltager i quizzen.

Derfor er der heller ingen kontante præmier til denne særudgave af quizzen, men hvad gør det også, når man støtter et godt formål og samtidig kan få håneretten over de andre deltagere.

Quizzen består som altid af 40 spørgsmål, som man kan svare på i god ro og orden i sofaen.

Man dyster i Zoom-app’en, og nærmere detaljer vil følge på begivenheden på Facebook, når quizzen nærmer sig.

Hvad: Pub Quiz Online
Hvor: Lige hvor du har lyst
Hvornår: Tirsdag den 14. april kl. 19.00

Du finder mere info her.

Du støtter indsamlingen lige her.

Helt genialt: Populær isbutik i Aalborg lancerer træstamme-is

Skrevet af: Emil Kjær Jørgensen

Hvis der er noget, som vi virkelig har brug for i disse Corona-tider, så er det i den grad selvforkælelse.

Solen skinner i dag, og man får lyst til is.

Derfor er vi bare nødt til at bukke og løfte hatten i respekt for seneste initiativ fra Paradis i Aalborg.

Hvis der er noget de fleste danskere elsker, så er det en god is eller en træstamme fra bageren.

Men hvad nu hvis du slet ikke behøver at vælge mellem de to elementer?

Klar med kold nyhed

Det kan ikke komme som en overraskelse for nogen, at Paradis Is i Aalborg selvfølgelig er klar med endnu en kold nyhed.

Denne gang har de produceret en træstamme-is. Prøv lige at hør hvor lækker den lyder;

Is med chokolade, marcipan, chokolade stykker og romsmag.

Det lyder som HIMLEN for is- og kageelskere.

Det bedste af det hele? Paradis er i Corona-tider for første gang nogensinde begyndt at bringe ud, så du kan få træstamme-is leveret direkte til din hoveddør.

Åbner på havnen

Her i Aalborg finder du både Paradis i Aalborg Storcenter og i Algade og Reberbansgade.

Sidste år åbnede de deres fjerde butik i Aalborg nede på havnefronten, og den genåbner her i påsken.

Det sker på søndag, hvor du kan købe masser af lækkerier – men husk nu at holde god afstand til de andre ishungrende nordjyder.

Stor politiaktion i Aalborg i morges: 26-årig anholdt i verserende terrorsag

Skrevet af: Emil Kjær Jørgensen
Foto: Rigspolitiet
Foto: Rigspolitiet

I forlængelse af den fortsatte efterforskning i en større sag om planlægning af terror har Københavns Politi tidligt i morges anholdt en 26-årig mand i Aalborg. Det er sket i tæt koordination med Nordjyllands Politi.

Det skriver Københavns Politi i en pressemeddelelse.

Anholdelsen af den 26-årige har relation til den store politi-aktion den 11. december 2019, hvor en række personer, heriblandt den 26-årige, blev anholdt flere steder i landet i en tæt koordineret aktion mellem Københavns Politi, flere andre politikredse og PET.

”Efterforskningen er fortsat og har ført til, at mistanken mod den 26-årige nu er så betydelig, at han skal fremstilles i grundlovsforhør. Dagens anholdelse er sket i godt samarbejde med vores kolleger i Nordjyllands Politi. Af hensyn til efterforskningen, kan jeg desværre ikke gå i flere detaljer på nuværende tidspunkt,” siger leder af Afdeling for personfarlig kriminalitet i Københavns Politi, vicepolitiinspektør Brian Belling.

Den 26-årige vil blive fremstillet i Dommervagten i Københavns Byret fredag kl. ca. 13. Her vil Københavns Politi begære om lukkede døre.