Tæt på midtbyen: 77 nye lejelejligheder er skudt op ved Godsbanen

Skrevet af: Christine Luca Hornemann

Er et af dine nytårsfortsæt for 2019 at finde en ny og lækker bolig tæt på alting?

Så er området ved Godsbanen en oplagt mulighed.

Godsbanearealet er blevet forvandlet til en levende bydel, og mange nye beboere er allerede flyttet ind i de mange nybyggerier.

Et nyt projekt, som består af tre boligejendomme, er skudt op midt i Aalborg, og 77 nye lejligheder står klar tæt på midtbyen.

To åbent hus arrangementer

A. Enggaard har de seneste år har stået for en række større byudviklingsprojekter, hvori Godsbaneprojektet er ét af disse.

Første etape af byggeprojektet er den første boligejendom, hvor 77 nye lejligheder står klar.

Lejlighederne består både af 3- og 4-værelses lejligheder.

Første etape af Godsbaneprojektet bliver markeret med to åbent hus-arrangementer, som er åbne for alle torsdag den 27. december klokken 11.00-12.00 og søndag den 6. januar klokken 13.00-14.00, hvor A. Enggaard og DEAS vil desuden vise boligerne frem og fortælle om byggeriet og området.

“Boligerne er både tiltænkt børnefamilier, studerende, par og singler, så vi får et mangfoldigt miljø omkring godsbanearealet.

Her er de nordiske lejligheder med hvide vægge og trægulve med til at skabe en neutral stil, som de fleste kan se sig selv i,” siger afdelingsleder i A. Enggaard Tom Johnsen og fortsætter:

“Bydelen er også meget alsidig og rummer både grønne områder med å og park og et urbant bymiljø med lejligheder, butikker og uddannelsesinstitutioner – og fra 2019 vil der også være mulighed for overnatning på Hotel Zleep.”

Godsbanen er en ny bydel på gamle togskinner

Godsbanen, som er en af Aalborgs nye bydele, er efterhånden er ved at være godt etableret med nye boligbyggerier og attraktive faciliteter samt mange handlemuligheder i området.

Bydelen er omkranset af jernbanen, Kennedy Arkaden og Aalborg Busterminal og er for tiden under en omfattende byomdannelse, hvor A. Enggaard står for en stor del af byggeriet.

“Vi arbejder hele tiden på at skabe nye boliger og områder, som er attraktive at bo i.

Vi er derfor meget begejstrede over, at lejlighederne på godsbanearealet nu står klar, så der for alvor kan komme liv i den nye bydel på godsbanearealet,” fortæller Camilla Juul Sørensen, der er bylivsudvikler hos A. Enggaard.

Den overordnede vision for bydelen er at skabe et grønt byområde, der er baseret på sundhed og bæredygtige principper.

Eksperimenterende arkitektur og kreativ genbrug af kulturhistoriske spor skal være med til at skabe identitet i den nye bydel, og der skal sættes fokus på Aalborg som en videnby og det aktive byliv.

Derudover skal der skabes samspil mellem Godsbanen, Østerå og de omkringliggende byområder.

Læs meget mere omkring lejeboligerne lige her.

Prøv Aalborgs nye søgeportal på ejer- og lejebolig

MigogAalborg Bolig har lanceret Boligswipe som er en ny og meget lettere måde at søge boliger på. Find de boliger der matcher dig inden for location og søgekrav – og nærstuder så de rigtige

Følg vores nye boligmedie MigogAalborg Bolig her – alt med ejendomme og de fedeste boliger i Aalborg

INFO:

På MigogAalborg Bolig skriver vi om de spændende boliger i Aalborg og omegn, som skiller sig ud på den ene eller anden måde. Vores artikler er ikke sponsoreret, medmindre det står tydeligt markeret.

Er du ejendomsmægler eller har en bolig til salg og mener MigogAalborg Bolig bør omtale en bolig eller projekt, så skriv til christine@migogaalborg.dk eller direkte på vores Facebook.