Subway holder 8 års fødselsdag med prisfest – Vi vil give tilbage til Aalborg

Skrevet af: Michael Qureshi
Subway i Aalborg har eksisteret i ni år - de vil nu gøre endnu mere opmærksom på, at de også bringer ud.
Subway i Aalborg har eksisteret i ni år - de vil nu gøre endnu mere opmærksom på, at de også bringer ud.

Annonce

På verdensplan findes der knap 45.000 Subways, hvilket gør dem til verdens største madkæde i forhold til antal restauranter – dette er endda omkring 10.000 flere end McDonald’s.

Og man forstår det godt; Subway har mange forskellige sandwich til ethvert behov. Det er både fastfood til den sunde livsstil, til den sultne studerende, samt til tømmermændene i weekenden.

I morgen fredag fylder Subway i Aalborg otte år, hvilket jo er en stor bedrift i sig selv. Dette fejres derfor med 50 % rabat på alle sandwiches og salater i tidsrummet 10-22.

”Det er fantastisk at kunne fejre butikkens 8 års fødselsdag med den store interesse der er for os. Vi er jo i hård konkurrence med andre gode steder og andre internationale madkæder, så det er glædeligt at vi har den opbakning i byen.” fortæller Mathias Hein, der er driftschef i Aalborg.

Subway Sandwich Aalborg
Subway i Aalborg ligger i Urbansgade

En af forklaringerne på at Subway kører så godt i Aalborg, i modsætning til de andre danske storbyer, kan være ”sandwich-kulturen” i Nordens Paris.

”Det er lidt en del af Aalborg-ånden, at man er glade for at spise sandwich. Det er både til frokost, på farten og til aftensmad. Vi har også et godt mix af gæster. Vi har rigtig mange turister, som jo kender Subway fra deres respektive lande. Samtidig støtter aalborgenserne rigtig flot op, især på hverdagene.” fortæller Mathias Hein.

Subway Sandwich Aalborg

Han er stolt over at man i Aalborg har været loyale over for konceptet og ikke forvekslet Subway med andre fastfood-kæder.

”Her i Aalborg ved folk godt, at vi har et bredt udvalg. Vi har fx. en 6inch Teriyaki Sub i fuldkorn, med kun 4,5g fedt, 370 kalorier og 25g protein, og så har vi vores Italian B.M.T. med cheese-oregano brød, som har både det salt og fedt man har lyst til på vej hjem fra byen, eller dagen efter for at pleje tømmermændene.

Så hvis du skal ud og træne, kan du få et godt måltid til det, men også hvis du bare vil have noget fedtet, så får du det også her.” forklarer Mathias Hein.

Hos Subway i Aalborg nyder man også godt af, at kæden er så gigantisk på verdensplan. Hver eneste ingrediens er gennemtestet af ekspertpaneler.

”De ved lige præcis, hvilke kombinationer der smager godt. Der er mange års erfaring i hvor mange gram der skal i af hver enkelt ingrediens. Vi mærker stor opbakning fra vores hovedkontor, og på den måde føler vi os også som en del af et fællesskab og ikke bare en restaurant i Aalborg.” lyder det fra Subway Aalborgs driftschef.

#cookiegoals? #NationalCookieDay

A photo posted by Official Subway (@subway) on

Muligvis udvider man på et tidspunkt med endnu en Subway i Aalborg, men det er der ikke truffet en beslutning om endnu.

Fredag den 9. februar fejrer man som sagt 8 års fødselsdagen i stor stil. Med halv pris på alle sandwiches og salater. Det bliver kun To Go i butikken, og man behøver ikke at frygte lang ventetid.

”Vi laver samme set-up som på de store dage på året, såsom karneval og nytårsaften. Der bliver derfor ikke plads til at spise i restauranten, men kun mulighed for Take Away. Vi ønsker at give noget igen til Aalborg for den store støtte igennem otte år, og derfor kører vi med så stor rabat på vores fødselsdag,” slutter Mathias Hein.

Snart går det løs: Zulu Sommerbio starter sæsonen i Aalborg

Skrevet af: Michael Qureshi
Foto: TV 2 Presse
Foto: TV 2 Presse

Det er efterhånden blevet en af de faste traditioner, som man glæder sig til i de danske storbyer.

Hvert år tager tv-kanalen TV2 Zulu på sommer-turné, hvor de viser gode film under åben himmel. I år er ingen undtagelse, og faktisk er det sådan, at Zulu Sommerbio åbner sæsonen lige her i Aalborg.

Det sker tirsdag den 31. juli i Skovdalen. Her vises den sjove og spændende film Logan Lucky. Det er skaberne af blandt andet Oceans Eleven og Magic Mike, der står bag filmen, som handler om nogle venner, der har udtænkt den perfekte plan til et kup.

Stjernespækket forestilling

Filmen er totalt stjernespækket med navne som Channing Tatum, Adam Driver, Katie Holmes, Hilary Swank og ikke mindst selveste 007 Aka Daniel Craig.

Tirsdag den 31. juli klokken 21.30 vises Logan Lucky i Skovdalen, og det er ganske gratis. Her kan man tage en masse tæpper med og hygge sig med slik, popcorn og hvad man ellers har med på en bio-tur under åben himmel.

Scorer høj score på en af verdens største filmsider

På filmsiden Rotten Tomatoes, der er en af verdens største på film, scorer Logan Lucky 93%, hvilket er en ret høj score fra både brugere og anmeldere. Det kan du se her

Umiddelbart tegner prognoserne også på, at højtrykket fortsætter med at ligge over Danmark, så vejret bliver med høj sandsynlighed rigtig lækkert.

Du kan se traileren til Logan Lucky lige herunder

Aalborg er som nævnt første destination på Zulu Sommerbios sommerturné. Lidt ærgerligt er det dog, at alle øvrige byer får to dage med to film. Der er ingen forklaring på, hvorfor det er tilfældet, at Aalborg kun får den ene film.

Her er programmet for hele Zulu Sommerbio;

Horsens
2-3 august
The Big Sick
Dan Dream

Sønderborg
4-5 august
Lady Bird
Logan Lucky

Herning
7-8 august
IT
Logan Lucky

Silkeborg
9-10 august
Dan Dream
Ready Player One

Aarhus
12-13 august
Vinterbrødre
IT

København
16-17 august
Lady Bird
Black Panther

Du kan følge Facebook-begivenheden for Zulu Sommerbio i Aalborg her

Danmark Rundt starter i Aalborg: Mange veje afspærres på dagen

Skrevet af: Emil Kjær Jørgensen

Danmarks største cykelløb PostNord Danmark Rundt køres fra 1. august til 5. august, og her i Aalborg har vi æren af at lægge asfalt til 1. etape, som både starter og slutter lige her i Nordjyllands hovedstad.

Det kommer naturligvis også til at påvirke trafikken, så den 1. august skal du være særligt opmærksom, hvis du har tænkt dig at benytte bilen i Aalborg.

Aalborg Kommune har på deres Facebook meldt følgende ud:

Fra kl 9.15 – 12.00 vil disse veje blive spærret

Østerågade/Boulevarden fra Nytorv til Danmarksgade

Fra 16.00-18.00 vil disse veje blive spærret

Kong Chr. Alle / Dannebrogsgade mellem Hasserisvej & Kastetvej

Kastetvej mellem Dannebrogsgade & Vestre Fjordvej

Skydebanevej mellem Vestre Fjordvej & Mølholmsvej

Mølholmsvej mellem Skydebanevej & Svalegårdsvej

Svalegårdsvej mellem Mølholmsvej & Hasserisvej

Hasserisvej mellem Svalegårdsvej & Naurvej

Naurvej mellem Hasserisvej & Søndre Skovvej

Søndre Skovvej mellem Naurvej & Skovbakkevej

Skovbakkevej mellem Søndre Skovvej & Hasserisvej

Hasserisvej mellem Skovbakkevej & Kong Chr. Alle

Derudover oplyser Aalborg Kommune, at Skydebanevej vil blive spærret fra Garnisonsmuseum til Marina fra kl. 07-21, dog vil der blive åbnet til kunder til Egholm Færgen.

Der vil i tidsrummet være spærret for al krydsende trafik. Men der vil være åbent for gående.

Fed sportsdag i vente

Det hele starter på Gl. Torv i centrum af byen, hvor 120 professionelle cykelryttere er klar til første etape, som strækker sig over 216,6 km. Du kan læse mere om 1. etape her.

Inden opløbet foran Aalborg Racing Arena (Væddeløbsbanen) skal rytterne omkring blandet andet Vrå, Løkken, Pandrup, Brovst, Løgstør, Vindblæs, Veggerby, Nibe, Øster Hornum, Guldbæk og Svenstrup.

Du kan få et detaljeret overblik over hvilke tidspunkter PostDanmark Rundt kommer forbi dit område her.

Løbsdirektør Jesper Worre beskriver ruten på Postdanmarkrundt.dk således:

“Fra starten på Gammeltorv i Aalborg kører vi til Brønderslev, Vrå og ud til kysten og det klassiske sommerferieland, gennem Løkken og videre ned gennem Pandrup. Herefter skal rytterne passere Brovst, inden etapen tager rytterne over Aggersundbroen og ind gennem Løgstør.”

“I Vendsyssel er terrænet rimelig fladt, men fra Løgstør skifter etapen karakter. Herfra skal rytterne køre i et mere kuperet terræn, med mindre og mindre veje frem mod Nibe, hvor dagens største udfordringer og højdemeter er koncentreret på etapekortet. Inden den store finale skal rytterne køre ad små veje ind til Skalborg i udkanten af Aalborg.

“Etapen skal afgøres på en afsluttende rundstrækning med opløb på Skydebanevej ved Aalborg Væddeløbsbane. Her var der senest opløb i 2007 med italienske Francesco Chicchi som vinder. Selve rundstrækningen er ny, og er 7,4 kilometer lang. Den skal gennemkøres tre gange, og rummer en god stigning i Hasseris op ad Skovbakkevej.”

Hele arrangementet starter med underholdning og præsentation af rytterne ved Budolfi Kirke på Gammeltorv fra kl. 09.45. Forventet opløb foran Aalborg Væddeløbsbane kl. 17.20. Etapen vil også kunne følges live på dr.dk/tv og DR1.

PostNord Danmark Rundt køres i 2018 for 28. gang. Fem gange tidligere har Aalborg været startby i løbet. Seks gange tidligere har Aalborg været målby.

Den fulde rute er som følger:

1. august : 1. etape: Aalborg-Aalborg 216,6 km
2. august : 2. etape: Viborg – Vejle 180,5 km
3. august : 3. etape: Næstved – Vordingborg 174,5 km
4. august : 4. etape: Nykøbing Falster enkeltstart 19,1 km
5. august : 5. etape: Faxe – Frederiksberg 194,2 km

Himlen for G&T elskere: Kom til ginfestival i Salling

Skrevet af: Michael Qureshi

Elsker du gin, så bør du gøre dig selv den tjeneste at tage til ginfestival om tre ugers tid.

Stormagasinet Salling i Aalborg afholder en Ginfestival onsdag den 15. august mellem 13-18.

Her serveres der smagsprøver fra mere end 30 forskellige gin fra nogle af de dygtigste ginleverandører både nationalt og internationalt.

Flere af producenterne er selv tilstede i løbet af dagen, hvor de deler ud af deres viden og giver gode tips. Du kan helt sikkert få opskriften på den perfekte G&T!

“Der er 100 pladser til festivallen. For at få adgang skal du købe et klassisk gin & tonic-glas til 75 kroner. Herefter kan du smage på et bredt udvalg af gin fra både Danmark og udlandet samt høre historien bag hver eneste gin,” fortæller Salling Super.

Foto: Salling Super

Speciel dag med fokus på gin

Der plejer også at være rabat på gin blandt det store udvalg i Salling Super. Salling har gennem det seneste år haft stor succes med at afholde det de selv omtaler som festivaler lige fra chokolade, lakrids, vin, gin, rom og meget andet.

Salling Super har et af de bredeste sortimenter i byen, og har også fremstillet deres egen gin i samarbejde med Njord. Stormagasinet har samtidig et bredt udvalg af rom, whiskey og specialøl.

Du kan læse mere om eventet her