Subway holder 8 års fødselsdag med prisfest – Vi vil give tilbage til Aalborg

Skrevet af: Michael Qureshi
Subway i Aalborg har eksisteret i ni år - de vil nu gøre endnu mere opmærksom på, at de også bringer ud.
Subway i Aalborg har eksisteret i ni år - de vil nu gøre endnu mere opmærksom på, at de også bringer ud.

Annonce

På verdensplan findes der knap 45.000 Subways, hvilket gør dem til verdens største madkæde i forhold til antal restauranter – dette er endda omkring 10.000 flere end McDonald’s.

Og man forstår det godt; Subway har mange forskellige sandwich til ethvert behov. Det er både fastfood til den sunde livsstil, til den sultne studerende, samt til tømmermændene i weekenden.

I morgen fredag fylder Subway i Aalborg otte år, hvilket jo er en stor bedrift i sig selv. Dette fejres derfor med 50 % rabat på alle sandwiches og salater i tidsrummet 10-22.

”Det er fantastisk at kunne fejre butikkens 8 års fødselsdag med den store interesse der er for os. Vi er jo i hård konkurrence med andre gode steder og andre internationale madkæder, så det er glædeligt at vi har den opbakning i byen.” fortæller Mathias Hein, der er driftschef i Aalborg.

Subway Sandwich Aalborg
Subway i Aalborg ligger i Urbansgade

En af forklaringerne på at Subway kører så godt i Aalborg, i modsætning til de andre danske storbyer, kan være ”sandwich-kulturen” i Nordens Paris.

”Det er lidt en del af Aalborg-ånden, at man er glade for at spise sandwich. Det er både til frokost, på farten og til aftensmad. Vi har også et godt mix af gæster. Vi har rigtig mange turister, som jo kender Subway fra deres respektive lande. Samtidig støtter aalborgenserne rigtig flot op, især på hverdagene.” fortæller Mathias Hein.

Subway Sandwich Aalborg

Han er stolt over at man i Aalborg har været loyale over for konceptet og ikke forvekslet Subway med andre fastfood-kæder.

”Her i Aalborg ved folk godt, at vi har et bredt udvalg. Vi har fx. en 6inch Teriyaki Sub i fuldkorn, med kun 4,5g fedt, 370 kalorier og 25g protein, og så har vi vores Italian B.M.T. med cheese-oregano brød, som har både det salt og fedt man har lyst til på vej hjem fra byen, eller dagen efter for at pleje tømmermændene.

Så hvis du skal ud og træne, kan du få et godt måltid til det, men også hvis du bare vil have noget fedtet, så får du det også her.” forklarer Mathias Hein.

Hos Subway i Aalborg nyder man også godt af, at kæden er så gigantisk på verdensplan. Hver eneste ingrediens er gennemtestet af ekspertpaneler.

”De ved lige præcis, hvilke kombinationer der smager godt. Der er mange års erfaring i hvor mange gram der skal i af hver enkelt ingrediens. Vi mærker stor opbakning fra vores hovedkontor, og på den måde føler vi os også som en del af et fællesskab og ikke bare en restaurant i Aalborg.” lyder det fra Subway Aalborgs driftschef.

#cookiegoals? #NationalCookieDay

A photo posted by Official Subway (@subway) on

Muligvis udvider man på et tidspunkt med endnu en Subway i Aalborg, men det er der ikke truffet en beslutning om endnu.

Fredag den 9. februar fejrer man som sagt 8 års fødselsdagen i stor stil. Med halv pris på alle sandwiches og salater. Det bliver kun To Go i butikken, og man behøver ikke at frygte lang ventetid.

”Vi laver samme set-up som på de store dage på året, såsom karneval og nytårsaften. Der bliver derfor ikke plads til at spise i restauranten, men kun mulighed for Take Away. Vi ønsker at give noget igen til Aalborg for den store støtte igennem otte år, og derfor kører vi med så stor rabat på vores fødselsdag,” slutter Mathias Hein.

Sjov og aktiv ferie for familien: Skagen Strand Feriecenter byder på skønne oplevelser

Skrevet af: Stine Kjølby Christensen

Sommeren nærmer sig med hastige skridt, og det betyder, at mange børnefamilier er gået i gang med planlægningen af ferien.

Fridage kan være lange for både store og små, hvis de ikke stimuleres tilstrækkeligt. Derfor vælger mange en børnevenlig destination for årets ferie.

Nogle tager til udlandet, mens andre bliver hængende i det danske land.

Tæt på én af Danmarks allersmukkeste sommerbyer, Skagen, ligger en lille perle, der er det oplagte valg, hvis du ønsker at give dine børn en uforglemmelig get away.

Ideelle rammer for børnefamilien

Skagen Strand Feriecenter har gjort det til en mærkesag, at skabe de helt ideelle rammer for børnefamilier, der gerne vil have en sjov og aktiv ferie i smukke omgivelser.

MigogAalborg tog selvfølgelig selv et smut forbi feriecenteret, hvor vi blev mødt af hejste flag, en duftkombination af fyrrenåle og hav samt en masse glade ansigter, der så frem til at give os en gennemført familieweekend.

I den lille ferieby blev vi indlogeret i en flot, hvidkalket feriebolig, der åbenlyst er inspireret af Skagens kendte arkitektur.

Boligerne er indrettede således, at der både er mulighed for at trække sig hver sit til – men også nyde både nærvær og samvær i hinandens selskab.

Vi startede opholdet med et glas rødvin på den sydvendte terrassen, mens Ludo-krigen blev fløjtet i gang på havebordet.

Terrassen lå desuden kun få børneskridt fra både hoppepude, svævebane og legeplads, sådan at ungerne kunne underholde sig med lige præcis det, de havde lyst til.

Masser af aktiviteter

Foruden de mange ferieboliger tilbyder Skagen Strand Feriecenter også en lang række faciliteter – uanset om du er til sport, afslapning eller en kombination, så findes dette inden for en rimelig rækkevidde.

Blandt andet kan du fyre den af på tennis- eller badmintonbanen, springe efter en beach volley, spille minigolf, kaste din kærlighed på petanque, vinde en fodboldkamp eller plaske rundt i det indendørs badeland med sauna og dampbad.

For de yngste er der både legeskib, hoppepude og masser af legepladser, hvor der kan vippes og gynges til den helt store guldmedalje.

Består familien derimod af flere vandhunde, er der kun 800 m. til den enormt børnevenlige Hulsig Strand, hvor der kan plaskes og bygges sandslotte til solen sænker sig i havet.

Når dagen er ovre, har I både mulighed for at kokkerere jeres egen middag i ferieboligen eller besøge feriecenterets tilknyttede restaurant, der med inspiration fra det franske og danske køkken serverer menuer for hele familien – der selvfølgelig også kan bestilles som Take Away.

Har I derimod mod på en lidt længere udflugt, så finder i en togstation blot hundrede meter fra hoveddøren.

Herefter tager det kun 10 minutter ind til Skagen centrum, hvor restaurantoplevelserne står i kø for jer. Besværet med at finde parkering i midtbyen, kan derfor parkeres tilbage i feriecenteret.

Skagen Strand Feriecenter udlejer også gerne cykler, der kan tages med i toget, så I frit kan bevæge rundt i hælene på skagensmalerne.

I forbindelse med vores besøg i Skagen gik turen til Danmarks nordligste restaurant, De 2 have, hvilket nok er det eneste sted i Danmark, hvor du med panoramaudsigt kan opleve to have mødes.

Fuld forplejning i smukke omgivelser

Turen tilbage til feriecenteret kørte på skinner, hvor de bløde dyner ventede på at følge os ind i en dyb nattesøvn efter dagens mange udskejelser.

Den efterfølgende morgen vågnede vi igen op til fuglefløjt, lyden af legende børn og endnu engang duften af frisk havvand.

Vil man gerne undgå enhver form for overanstrengelse, så har Skagen Strand Feriecenter også gjort dagens første timer nemme.

Fra kl. 8 kan du nemlig hente en fuldbyrdet morgenmads-menu i centerets minibutik, der inkluderer alt fra morgenboller, pålæg, friskbagt leverpostej, kaffe, the og juice.

Meget nemmere og bekvemt bliver det vist ikke.

Spar 15 % på ophold

I samarbejde med Skagen Strand Feriecenter har vi fået muligheden for at forkæle jer med hele 15 % rabat på leje af feriehus, leje af sengelinned og håndklæder samt leje af børneseng og højstol, hvis I har behov for det.

Fordelen gælder for ankomst fra og med 1.05.2019  – 31.08.2019 og reservation skal ske senest den 31.juli 2019.

Du vælger selv ankomstdag og hvor længe I vil blive.

Inklusiv i prisen er:

  • Overnatning i fuldt udstyret feriehus med sydvendt privat terrasse
  • Slutrengøring, vand- og elforbrug
  • Gratis entré til badeland og sauna
  • Fri brug af alle faciliteter
  • Gratis parkering
  • Gratis opladning af El-bil
  • Gratis WiFi i feriehuset

Rabat er fratrukket priserne.

Book via dette link.

OBS; Dette link er både til læsere af MigogAalborg samt vores ClubAalborg-medlemmer – så skynd dig og book.

Bemærk! Ved booking af 3 nætter kan du bestille online.

Ved færre eller flere overnatninger bedes du ringe til os på tlf. 9848 7222 eller sende en mail til reception@skagenstrand.dk

DMI melder ud: Sådan bliver vejret til Aalborg Karneval

Skrevet af: Emil Kjær Jørgensen
Foto: Rafael Zajac
Foto: Rafael Zajac

Med mindre end 48 timer til Aalborg Karneval, er de fleste deltagere nok ved at have udklædningen på plads.

Men det helt store spørgsmål er jo selvfølgelig: “Er der vejr til den perfekte Baywatch-uniform?”

Selvom de fleste nok skal få en kæmpe fest, uanset vejr og vind, er det nu meget rart, at man slipper for, at karnevals-makeuppen bliver ødelagt, og endnu værre: øllen bliver fortyndet af heftig regn.

Men vi kan allesammen ånde lettede op. Vi har snakket med Thyge Rasmussen fra DMI, og dommen er klar:

“Der bliver med garanti ingen regnvejr lørdag i Aalborg,” lover Thyge.

Solen kigger også frem

Under paraden kan vi se frem til en blanding af skyer og sol.

“Der bliver ikke specielt varmt, men temperaturen stiger støt i løbet af dagen, og den kan komme op på cirka 15 grader,” fortæller Thyge.

Vinden bliver  en frisk vind fra vest, så der er ikke umiddelbar fare for, at der flyver øldåser og andet skrald rundt i gaderne.

Thyge fortæller derudover, at der kan komme enkelt bygger natten til søndag, hvor de fleste karnevals-gæster nok også er ved at være godt trætte. Lidt regn plejer også at være velkomment efter karnevallet, så både øl, cider og tis kan blive skyllet væk.

Søndagen bliver mere blæsende og temperaturer på omkring 12-13 grader, så det ligner umiddelbart en perfekt tømmermandsdag i Aalborg.

Aalborg Karneval har paradestart i Nørresundby kl. 10.00, fra Skat kl. 10.30 og fra Haraldslund kl. 11.00.

Du kan finde mere info om Aalborg Karneval her.

Alle er inviteret: Comwell Hvide Hus inviterer til 50 meter lang kagemand i dag

Skrevet af: Redaktionen

Comwell Hvide Hus fylder 50 år i denne måned, og i dag markerer de det runde jubilæum med et helt særligt event hvor hele byen er inviteret.

Det ikoniske hotel holder i eftermiddag en større reception ude på deres parkeringsplads, hvor de byder på en 50 meter lang kagemand, kaffe og saft.

“Vi håber, at Aalborg vil hjælpe med at fejre vores 50 års fødselsdag. Vi har en 50 meter lang kagemand klar på torsdag d. 23 maj mellem klokken 14.00-15.30.

Vi håber så mange som muligt vil komme og hjælpe med at fejre os,” siger hotellets direktør Mette Bonderup.

Man skal bare møde op

Hotellet er altså vært ved gratis kage, kaffe og saftevand for alle der ønsker at ønske tillykke til hele holdet bag et af Aalborgs allerbedste hoteller.

Man skal sådan set bare møde op på parkeringspladsen foran hotellet og tage for sig af lækkerierne.

Hvad: 50 meter lang kagemand
Hvor: Comwell Hvide Hus, Vesterbro
Hvornår: Torsdag d. 23. maj kl. 14-15.30
Følg deres jubilæums-portal her og bliv opdateret på alt hvad der sker i årets løb

Læs om hele hotellets forvandling siden Comwell-koncernen overtog