Annonce
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Subway holder 8 års fødselsdag med prisfest – Vi vil give tilbage til Aalborg

Af Michael Qureshi
Subway i Aalborg har eksisteret i ni år - de vil nu gøre endnu mere opmærksom på, at de også bringer ud.
Subway i Aalborg har eksisteret i ni år - de vil nu gøre endnu mere opmærksom på, at de også bringer ud.

Annonce

På verdensplan findes der knap 45.000 Subways, hvilket gør dem til verdens største madkæde i forhold til antal restauranter – dette er endda omkring 10.000 flere end McDonald’s.

Og man forstår det godt; Subway har mange forskellige sandwich til ethvert behov. Det er både fastfood til den sunde livsstil, til den sultne studerende, samt til tømmermændene i weekenden.

I morgen fredag fylder Subway i Aalborg otte år, hvilket jo er en stor bedrift i sig selv. Dette fejres derfor med 50 % rabat på alle sandwiches og salater i tidsrummet 10-22.

”Det er fantastisk at kunne fejre butikkens 8 års fødselsdag med den store interesse der er for os. Vi er jo i hård konkurrence med andre gode steder og andre internationale madkæder, så det er glædeligt at vi har den opbakning i byen.” fortæller Mathias Hein, der er driftschef i Aalborg.

Subway Sandwich Aalborg
Subway i Aalborg ligger i Urbansgade

En af forklaringerne på at Subway kører så godt i Aalborg, i modsætning til de andre danske storbyer, kan være ”sandwich-kulturen” i Nordens Paris.

”Det er lidt en del af Aalborg-ånden, at man er glade for at spise sandwich. Det er både til frokost, på farten og til aftensmad. Vi har også et godt mix af gæster. Vi har rigtig mange turister, som jo kender Subway fra deres respektive lande. Samtidig støtter aalborgenserne rigtig flot op, især på hverdagene.” fortæller Mathias Hein.

Subway Sandwich Aalborg

Han er stolt over at man i Aalborg har været loyale over for konceptet og ikke forvekslet Subway med andre fastfood-kæder.

”Her i Aalborg ved folk godt, at vi har et bredt udvalg. Vi har fx. en 6inch Teriyaki Sub i fuldkorn, med kun 4,5g fedt, 370 kalorier og 25g protein, og så har vi vores Italian B.M.T. med cheese-oregano brød, som har både det salt og fedt man har lyst til på vej hjem fra byen, eller dagen efter for at pleje tømmermændene.

Så hvis du skal ud og træne, kan du få et godt måltid til det, men også hvis du bare vil have noget fedtet, så får du det også her.” forklarer Mathias Hein.

Hos Subway i Aalborg nyder man også godt af, at kæden er så gigantisk på verdensplan. Hver eneste ingrediens er gennemtestet af ekspertpaneler.

”De ved lige præcis, hvilke kombinationer der smager godt. Der er mange års erfaring i hvor mange gram der skal i af hver enkelt ingrediens. Vi mærker stor opbakning fra vores hovedkontor, og på den måde føler vi os også som en del af et fællesskab og ikke bare en restaurant i Aalborg.” lyder det fra Subway Aalborgs driftschef.

#cookiegoals? #NationalCookieDay

A photo posted by Official Subway (@subway) on

Muligvis udvider man på et tidspunkt med endnu en Subway i Aalborg, men det er der ikke truffet en beslutning om endnu.

Fredag den 9. februar fejrer man som sagt 8 års fødselsdagen i stor stil. Med halv pris på alle sandwiches og salater. Det bliver kun To Go i butikken, og man behøver ikke at frygte lang ventetid.

”Vi laver samme set-up som på de store dage på året, såsom karneval og nytårsaften. Der bliver derfor ikke plads til at spise i restauranten, men kun mulighed for Take Away. Vi ønsker at give noget igen til Aalborg for den store støtte igennem otte år, og derfor kører vi med så stor rabat på vores fødselsdag,” slutter Mathias Hein.

Del artikel

Andre læser også