Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Zebraræs, studierabat og kreative aktiviteter: Friis inviterer til Students Night

Af Stine Kjølby Christensen
Zebraræs, studierabat og kreative aktiviteter: Friis inviterer til Students Night
Indtil kl. 20.00 / Friis Shoppingcenter

Sensommeren og efteråret er i den grad årstiden for nye studerende i byen.

Mange er blevet optaget på deres drømmestudie – måske langt fra den trygge hjemby og står nu tilbage med masser af indtryk af den by, der fremover skal danne rammen for hverdagen.

Men vores integrerer vi bedst muligt vores nye beboere i byen? Det har Friis Shoppingcenter svaret på.

Den 29. september inviterer de nemlig alle byens studerende til Students Night i netop Friis.

“Vi har jo fået en ny studie lounge, som vi gerne vil indvie med byens studerende. Derfor arrangerer vi nogle events mellem 16 og 19, hvor der man kan omme helt gratis og hygge med os,” fortæller Marian Park Petersen, Marketing Koordinator i Friis, og uddyber:

“Formålet med eventet er at skabe en hyggelig aften, hvor der er plads til snak og fordybelse i kreative aktiviteter.

Vi ønsker at vise, at der er plads til alle og at studierummet kan være et sted, hvor man kan fordybe sig, og hvor man kan mødes på kryds og tværs.

Derudover ønsker vi at fortælle de studerende, om alt det Friis Shoppingcenter kan tilbyde, så vi kan blive deres foretrukne shoppingdestination og et sted de går hen og hygger sig/studerer efter skole.”

Zebraræs, studierabat og kreative aktiviteter: Friis inviterer til Students Night

Sjove aktiviteter og fede rabatter

I selve loungen, der ligger på 1. sal, vil der være mulighed lidt lækre snacks, noget at drikke og at lave både armbånd og muleposer med kartoffeltryk.

I butikken i stueetagen, hvor Mani Pine og SpotByen senest holdt til, kan man møde folkene fra FunCenter, der inviterer til henholdsvis Zebraræs og Fodbolddart.

“FunCenter er facilitator på deres eget arrangement nedenunder, hvor de studerende kan stifte bekendtskab med nogle af de sjove aktiviteter, som de tilbyder ude på Eternitten.

Her vil der også være mulighed for at vinde gavekort til butikkerne i Friis og et gavekort på 500 kr. til FunCenter,” siger Marian.

Derudover vil butikkerne i dagens anledning også diske op med skarpe studierabatter til alle dem, der kigger forbi. Eksempelvis kører Envii med hele 10 % på hele butikken.

Det perfekte studiested

Den nye studie lounge, er et sted de studerende kan sidde og arbejde, og det er netop de faciliteter, som Friis gerne vil sætte fokus på.

Her kan man nemlig – i hele shoppingcenterets åbningstid – sidde i ro og mag med sin computer og studiegruppe, og arbejde i fred og ro med lektier og studier.

“Vi ligger jo ret centralt mellem de forskellige studiesteder i midtbyen, så vi håber, at vi kan blive en naturlig destination for de studerende, når de mangler et sted at arbejde,” forklarer Marian.

Foruden studie loungen, har de studerende selvfølgelig også mulighed for at tage kaffe med fra Espresso House, købe frokost hos D’let … eller shoppe lidt i pauserne.