Annonce
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Store spiseoplevelser i december: Tabu’s tapasbar og Fusion’s Excotic Dinner

Af Michael Qureshi

Den traditionelle julefrokost er hældt ud med badevandet i år.

Mens restauranter, caféer og andre spisesteder er tvunget til at lukke i København, Aarhus og Odense fra i morgen, så er vi trods alt heldige her i Aalborg.

Vi kan stadig gå ud og spise, selv om spisestederne naturligvis lukker klokken 22.00.

Vi har kigget på helt særlige spiseoplevelser, som der stadig er pladser til i Aalborg her i december.

Men det er ved at være sidste chance.

Der er tale om Fusions prisvinder-menu med 8 retter til 425 kr. samt Restaurant Tabu’s tapasbar a la CANBlau som kun kører her i december.

Restaurant Mortens Kro kører også her i december en helt særlig gourmetoplevelse, som du kan læse mere om her i artiklen.

Herunder kan du læse om de tre koncepter

Igen i år byder Restaurant Fusion velkommen til deres Exotic Spicy Dinner, hvor køkkenchef Vinh Quoc har sammensat en menu, der tager dig igennem de mest populære retter i Fusions historie og med et særligt fokus på eksotisk og spicy smage.

Det er med hele otte lækre serveringer, som tager dig igennem en aften med alt det bedste fra Restaurant Fusion med udsigt over Aalborgs Havnefront.

Det er et år siden, at Restaurant Fusion slog flere af landets toprestauranter og blev kåret til Årets Eksotiske/Spicy Restaurant.

I anledning af et-års fejringen af den kåring er prisen sat ned i 425 kr. for den lækre menu, og man kan vælge at gå all in med en afstemt vinmenu som også koster 425 kr.

Det kører tre gange mere med i morgen onsdag d. 9. december, tirsdag d. 15. december og onsdag d. 16. december.

Du kan booke her.

Tabu’s Tapasbar

En af de helt store decembernyheder på Aalborgs restaurantscene var Tabu’s nye tapasbar a la den lukkede CANBlau, som kun kører tre uger her i december.

Første uge er kørt med stor succes, men der er stadig ledige pladser de sidste uger frem mod jul.

Nu “genopliver” man CANBlau-konceptet i nye omgivelser, og hvor der lige er skruet et par niveauer op på råvarer og serveringerne.

Det bliver inde i de udvidede Tabu-lokaler på Ubat i Vesterå, og man kan være helt sikker på at få en aldeles fremragende spiseoplevelse med fokus på de bedste råvarer og kælen for alle detaljer.

Priserne er også på et niveau, de fleste kan være med på og få en fornemmelse af at være på Tabu, der er eneste Aalborg-restaurant nævnt i Michelinguiden.

Man kan vælge eksempelvis 6 serveringer for 350 kr., 8 serveringer for 450 kr. og opad.

Der vil også være både snaps, øl og forskellige vine fra 50 kr. og opefter.

Nogle af serveringerne kan være eksempelvis;

Rævhede skinke – tomat – grillet brød – olivenolie 

Oksetatar – salat – sennep – fladbrød

 Risotto – trøffel – parmesan

Caviar – blinis – urter

Limfjordshummer – salat – tomat

Waguyokse – brioche – løgchutney

Du kan se ledige datoer og booke lige her

Mortens signaturer på Mortens Kro

Morten Kok Nielsen byder velkommen til en eksklusiv aften, med udsøgte råvarer tilberedt og anrettet ved jeres bord/ Chef´s table.

Morten selv, tilbereder en luksus menu for jer, med restaurantens signatur retter inkl. Den eksklusive Canard a la presse.

Håndsmedet Andepresse i messing fra Franske Louis Talleier, der siden 1887, har smedet og hånd fremstillet forme og udstyr til den fransk gastronomis´, ypperste restauranter.

Bestilles minimum 48 timer i forvejen, serveres kun for 2-4 personer pr. aften. Det kører tirsdag til torsdag frem til jul.

Du kan læse mere om det samt priserne her 

Del artikel

Andre læser også