Annonce
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Gode steder er med i Aalborg: Du kan støtte en god sag på Mors Dag

Af Redaktionen

Kære mor. Tak for livet.

Hver dag gør mødre en stor indsats for at hjælpe og beskytte deres børn. Mors dag er en anledning til at sige tak til dem.

I år kan du sige tak til din mor med en gave, som samtidig redder mødres og børns liv andre steder i verden med Læger uden Grænsers hjælp.

I Aalborg tilbyder flere butikker, restauranter og caféer en gave eller menu, som støtter Læger uden Grænser med at få lægehjælp ud til mennesker, der står midt i en krise, konflikt eller er ramt af alvorlig sygdom.

“Vi glade og stolte over, at så mange spisesteder i Aalborg, har vist et så stort engagement omkring vores Mors Dags event.

Vi håber, at lokalbefolkningen vil støtte op om eventet og benytte sig af de gode tiltag/tilbud, som samtidig er en fantastisk anledning til at hylde sin egen mor og sige tak med en gave, der gør en kæmpe forskel,” siger Deniz Güler og Pam Huntjens, som er frivillige i lokalgruppen i Aalborg.

Gør alt for deres børn

I Læger uden Grænser oplever man mødre i alle dele af verden, som lever langt fra den trygge hverdag, de fleste oplever i Danmark.

Mødre, som hver dag må kæmpe for både deres børn og dem selv. Det er mødre, som for eksempel begiver sig ud på lange rejser på gåben, ofte på farlige ruter, for at sørge for, at deres børn bliver vaccineret eller får den lægehjælp, de har brug for.

De er stærke kvinder, og de er alt andet end ofre.

Selv om mødre vil gøre alt, hvad der står i deres magt for deres børn, så har mange ikke adgang til livsnødvendig hjælp, når de har brug for det.

Mange kvinder føder hver dag børn langt fra et hospital og uden en læge eller jordemoder ved deres side. Det øger risikoen massivt for, at der opstår komplikationer, som moderen i værste fald kan dø af.

Hvert år dør mere end 300.000 kvinder af årsager, der kan relateres til fødsel, og som med den rette hjælp i mange tilfælde kunne være undgået.

Det er blandt andet de mødre, du kan være med til at hjælpe og hylde i år på mors dag.

Følgende butikker og cafeer i Aalborg har valgt at hjælpe Læger uden Grænser ved give dig muligheden for at forkæle din mor eller en anden vigtig person i dit liv.

De er med i Aalborg

  • Guf og Kugler donerer 10% af salget på deres håndtegnede Mors Dags gavekort, som sælges fra butikkerne i Nibe og Aalborg i perioden fra d. 01. til d. 09. Maj.
  • Behag din Smag donerer 10 kr, for hver cookie, der bliver solgt sammen med en kaffe, te eller varm chokolade i hele uge 17 og 18, så længe lager haves.
  • Restaurant Menéndez sælger i uge 17 og 18 gavekort til menuerne ´lille Menéndez´ og ´store Menéndez´. De koster 50 kr ekstra og Menéndez fordobler, så i alt 100 kr doneres til Læger uden Grænser.
  • La Bottega donerer 5 kr. for hver pizza, der bliver solgt som take away i uge 17 og 18.
  • Restaurant SMAEK sælger gavekort til deres SMAEK-menu via hjemmesiden, hvor man kan donere 50 kr. til Læger uden Grænser i uge 17 og 18.
  • Surdejsbageren donerer 5 kr. for hver Mors Dags kanelsnegl, der bliver solgt i uge 18.
  • NAM sælger i uge 17 og 18 gavekort til menuerne ´lille NAM´ og ´store NAM´. De koster 50 kr ekstra og NAM fordobler, så i alt 100 kr doneres til Læger uden Grænser.
  • Ma Petite France sætter prisen op med 5 kr. på alt på menukortet den 7. og 8. maj og donerer overskuddet til Læger uden Grænser.

Del artikel

Andre læser også