ANNONCE
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Spar 40%: Subway står klar med kæmpe sandwich til en 50’er

Af Stine Kjølby Christensen

Den 1. januar.

Dagen, hvor et nyt år skydes i gang, intensionerne om et bedre, sundere og mere effektivt liv tager sin spæde begyndelse.

Meeeen taget dagens tilstand i betragtning, så vurderer de fleste vist, at det måske er bedst at udskyde det en dag eller to.

Dagen kan så i stedet med god samvittighed bruges på selvforkælelse i sofaen, og her har Subway et godt bud på, hvordan du gør det bedst.

Spar op til 40 % på dit måltid

Fra i dag kan du nemlig få fingrene i en række særlige tilbud, der passer særdeles godt til både den udvidede julemave … og halvflade pung.

Eksempelvis kan du få en valgfri footlong sandwich til blot 50 kr., mens to stk. kan erhverves for 90 kr. Er du virkelig sulten, eller bare gavmild overfor vennerne, så kan du få tre stk. til den nette sum af 120 kr.

Tilbuddet gælder alle dage fra kl. 17, og hele søndagen – i både Østerågade og Urbansgade.
Bemærk at tilbuddet kun gælder ved afhentning i butikken.

Spar 40%: Subway står klar med kæmpe sandwich til en 50'er

Tilbuddet gælder uanset hvilken sandwich du drømmer om, men spørger du Subway selv, så er især én blevet populær.

“Vi ser, at vores omsætning stiger søndag efter søndag, hvor levering til hoveddøren selvfølgelig også er ekstremt populært.

Og så er det vist især vores Nachos Sandwich, der ryger afsted til de aalborgensiske hjem,” fortæller Frederikke Olsen, restaurantchef hos Subway i Aalborg.

Nachos Sandwich’en er altså allerede blevet et sikkert hit, og med sit lækre indhold af mexicansk krydret fajita kylling, sprøde nachos, mozzarella cheddar mix og et ordentlig skvæt Southwest-dressing, er du altså good to go … eller bare good to lay down.

Verdensomspændende kæde med lokale kriterier

Selvom man er en verdensomspændende kæde med 54 år på bagen og 44.000 restauranter i verden, så er det ikke ensbetydende med, at man ikke kan indordne sig lokalt.

“Vi vil gerne gøre den kolde tid lidt bedre for aalborgenserne med nogle gode tilbud, som de fleste kan forholde sig til.

Vi er jo trods alt i Nordjylland, og vores erfaring siger os, at folk er vilde med vilde rabatter,” siger Frederikke Olsen med et grin.

Der bages intet mindre end 5300 brød i minuttet verden over, og dette tal blev tilmed øget tilbage i maj, da Subway åbnede sin anden butik i Aalborg.

Den nye lokation i Østerågade var igennem en gennemgribende renovering, og hver dag nyder mange aalborgensere nu godt af de sprøde amerikanske subs, hvis karakteristiske duft breder sig omkring Nytorv.

Brød og cookies bliver bagt flere gange dagligt, grøntsagerne leveres friske fra Frugt Karl og snittes herefter af Subways personale.

Du kan derfor altid være sikker på at få et nybagt, nysnittet og fuldstændig friskbagt måltid, når du lægger vejen forbi Subway i Aalborg.

Og inden du begynder at pive over at skulle rejse dig op, tage overtøj på og bevæge dig ned og hente dem … så lad os glædeligt minde dig om, at Subway hellere end gerne bringer lækkerierne direkte til din hoveddør.

Dette kan ske mellem 15 og 21, når du bor i postnummer 9000, 9400, 9220 eller 9210.

(Leveringen kan dog ikke kombineres med føromtalte rabat)

Se hvordan du bestiller her.

Del artikel