Spansk perle i byen: Restaurant D’Wine ændrer konceptet en smule

Skrevet af: Michael Qureshi
Foto: Gastromand.dk
Foto: Gastromand.dk

Der er forskel på at drive en vinbutik, en vinbar og så en decideret restaurant.

Den lektie har indehaver af Restaurant D’Wine Kristian Ishøy i hvert fald lært et halvt år efter åbningen af den spanske perle i Algade.

Udfordringen for Restaurant D’Wine har været at få aalborgenserne til at forstå det præcise koncept og turde kaste sig ud i at lade køkkenet bestemme hele menuen.

Det får nu den lille intime restaurant til at ændre kursen en smule fremadrettet.

“Min respekt for de dygtige restauratører i byen er i hvert fald ikke blevet mindre, efter jeg selv har prøvet det,” konstaterer Kristian Ishøy, da MigogAalborg møder ham en formiddag på restauranten.

“Man kan have verdens bedste idé oppe i hovedet og et superfedt koncept, men det kræver også, at folk er med på den og forstår det. Vi gik ud med et koncept, hvor det var tasting menuer fra de forskellige regioner i Spanien.

Det har mange haft svært ved at forholde sig til, og folk har ønsket større indflydelse på, hvad de skal have at spise. Vi er ikke kede af den måde, vi har gjort tingene på, men det er også vigtigt, at man lytter til gæsterne og ændrer på det,” siger Kristian Ishøy.

Kristian Ishøy er ofte i Spanien, hvor han har et stort netværk

Nu kan man selv sammensætte sin menu

Det betyder, at man nu kan bestille a la carte fra menukortet og dermed selv sammensætte sin menu.

“Jeg vil sige, at dem der har kastet deres lid til vores køkken, de har fået sig en fantastisk oplevelse. Men vi fornemmer også, at vi har skåret en større kundegruppe fra ved at gøre tingene på den måde.

Vi bibeholder stadig hele idéen om at arbejde med regionerne og vinen dertil, men vi vil også flytte det et sted hen, hvor alle aldersgrupper har lyst til at komme ind og spise,” forklarer indehaveren af D’Wine.

Misforståelser omkring restauranten

Med en vinbutik og vinbaren D’Wine på modsatte side af restauranten har der også været en bredere opfattelse af, at Restaurant D’Wine var en dyrere vinrestaurant.

“Det er klart at med vores historie, så har mange måske også tænkt, at der skulle være vinmenuer til maden, og det som sådan var en vinrestaurant. Det er en misforståelse, som vi har været lidt kede af.

Det er klart, at vinen spiller en stor rolle på restauranten, fordi vi har en masse ekspertise på den front, men vi er ikke en dyrere restaurant end som så mange andre i Aalborg,” lyder det fra Kristian Ishøy.

Det første halve år har dog trods de mindre bump på vejen været godkendt.

“Det vigtigste for mig er, at vi har lært at lytte mere til gæsterne, og hvad de vil have. Vi har haft mange positive tilbagemeldinger på spiseoplevelser herinde, og vi synes generelt, der har været godt med gæster. Så når vi får kommunikeret godt ud, hvad vi ændrer på, så skal vi nok nå alle vores mål med restauranten,” lyder det fra Kristian Ishøy.

Foto: Gastromand.dk

Tapas til frokost har været en succes

Han er dog gået lidt på kompromis med tapas-tanken, og det har faktisk været en forrygende succes. Hver fredag og lørdag til frokost kører Restaurant D’Wine tapas-kort.

“Vi har fået en sindssyg god respons på frokosterne, hvor vi kører en masse tapas ind på bordet, ligesom man kender det fra det ægte Spanien.

Men vi har ingen intentioner om at ændre hele idéen bag aftenrestauranten. Vi vil åbne folks øjne for mangfoldigheden i det spanske køkken, og det tager den tid, det tager,” siger Ishøy.

Han erkender dog, at konkurrencen på restaurantmarkedet i Aalborg ikke ser ud til at blive mindre lige foreløbig.

“Der findes ikke noget sted i hele landet, hvor antallet af restauranter vokser så eksplosivt. Det er klart, at man godt kan spørge sig selv, om der er gæster nok til alle restauranter, og der er det vigtigt, at man har noget i ryggen for at stå imod i dårligere tider.

Men det er også vigtigt, at vi alle er med til at udbrede tanken om den gode mad og kvaliteten, så aalborgenserne tager de rigtige steder hen,” slutter Kristian Ishøy.

Medejere af MigogAalborg Gastromand.dk har testet det nye menukort på Restaurant D’Wine. Du kan læse deres anmeldelse her

Du kan stemme på Årets Restaurant i afstemningen til AALBORG AWARDS – tjek hvem der er nomineret i de forskellige kategorier her

Himlen for G&T elskere: Kom til ginfestival i Salling

Skrevet af: Michael Qureshi

Elsker du gin, så bør du gøre dig selv den tjeneste at tage til ginfestival om tre ugers tid.

Stormagasinet Salling i Aalborg afholder en Ginfestival onsdag den 15. august mellem 13-18.

Her serveres der smagsprøver fra mere end 30 forskellige gin fra nogle af de dygtigste ginleverandører både nationalt og internationalt.

Flere af producenterne er selv tilstede i løbet af dagen, hvor de deler ud af deres viden og giver gode tips. Du kan helt sikkert få opskriften på den perfekte G&T!

“Der er 100 pladser til festivallen. For at få adgang skal du købe et klassisk gin & tonic-glas til 75 kroner. Herefter kan du smage på et bredt udvalg af gin fra både Danmark og udlandet samt høre historien bag hver eneste gin,” fortæller Salling Super.

Foto: Salling Super

Speciel dag med fokus på gin

Der plejer også at være rabat på gin blandt det store udvalg i Salling Super. Salling har gennem det seneste år haft stor succes med at afholde det de selv omtaler som festivaler lige fra chokolade, lakrids, vin, gin, rom og meget andet.

Salling Super har et af de bredeste sortimenter i byen, og har også fremstillet deres egen gin i samarbejde med Njord. Stormagasinet har samtidig et bredt udvalg af rom, whiskey og specialøl.

Du kan læse mere om eventet her

Sommer-koncerter i Fårup Sommerland er et stort hit

Skrevet af: Michael Qureshi

Det er primært forlystelser for barnlige sjæle, at man forbinder Fårup Sommerland med.

Danmarks sjoveste skov har i den grad en stor tiltrækningskraft på børnefamilierne, og er to år i træk kåret til Europas næstbedste forlystelsespark.

Men Fårup Sommerland spænder bredt og har skabt flere tiltag for at trække også teenagere og lidt ældre til forlystelsesparken. Det kan man blandt andet se på de navne, som spiller sommer-koncerter her i juli i Fårup.

Godt match på dobbelt-koncerten

Sidste uge var det Wafande, som med hele cv af hitliste-sange var det store trækplaster.

Fredag aften var det så dobbelt-koncert med hitmageren Bro og den mere sofistikerede Skinz. Faktisk et ret godt match hvor Bro med sine monsterhits “Sydpå” og “Hvor er du Bro” skød festen i gang for de over 5000 gæster.

Derfra overtog Skinz med Live Band og de mere dybe tekster serveret med hans karakteriske stemme. Han er god til at bruge og lege med de forskellige klangfarver i sin vokal.

Koncerten var rykket ud på de forreste parkeringspladser i Fårup Sommerland, og det var gennemtænkt, da man ingen andre steder i Parken kunne kapere den store publikumsinteresse.

Bro gik lige på og hårdt med “Sydpå”, men var også klog nok til at slutte af med samme sang, hvor han for alvor fik alle til at synge med på det store sommerhit, der har været i hot rotation på streamingtjenester og radiokanaler.

Sang med på det store radiohit

Skinz fik for alvor sit gennembrud nationalt med Malibu, og den fik han naturligvis også hele Fårup til at synge med. Men også numre som I Min Zone og Er Derude blev serveret med sjæl og indlevelse godt akkompagneret af et stærkt sammenspillet band.

Det giver løfter om flere gode koncertoplevelser i Fårup Sommerland, som pludselig er blevet en spiller i sommerens musikoplevelser i Nordjylland. Lige fra Fredagsfesterne i Karolinelund i Aalborg til musik på torvet i Blokhus.

På fredag den 27. juli er der endnu et stort navn på plakaten. Her kommer Joey Moe på besøg på Fårup-scenen. Han har de seneste år ædt sig godt ind på navne som Nik & Jay og Burhan G som en af de stærke danske artister.

Der sker rigtig meget i Fårup Sommerland både i resten af juli, august og september. Det kan du læse mere om her

Trænger du til en dukkert: 7 Villaer med egen pool

Skrevet af: Christine Luca Hornemann
edc.dk, Klarupvej 196, 9830 Tårs
edc.dk, Klarupvej 196, 9830 Tårs

I år viser Danmark sig fra sin bedste side med snart 50 sommerdage. Badetøjet har også allerede været fundet frem en del flere gange end sidste år.

Der har ligefrem været en sydlandsk stemning over Nordjylland, og flere af dagene har temperaturen været højere end i nogle af de mest populære ferieområder i Sydeuropa.

I stedet for at bruge pengene på en eksotisk rejse sydpå,  kan man bruge pengene på en udbetaling til en villa med egen pool for at blive nedkølet i det varme danske sommervejr.

Fede boliger med swimmingpools

Er drømmen at have feriefølelsen hver eneste dag, hvor dagene nydes i en pool, liggende i en oppustelig lyserød flamingo, med en orangefarvet iskold Aperol Spritz i hånden, så er det lige her du skal læse med.

MigogAalborg Bolig har fundet syv skønne boliger i Aalborg og omegn med egne swimmingpools.

Oldfuxvej 1, 9000 Aalborg

thorkildkristensen.dk, Oldfuxvej 1, 9000 Aalborg

Denne bolig er 237 kvadratmeter og koster 5.995.000 kroner. Se den her.

Hammervej 1, 9310 Vodskov

nybolig.dk, Hammervej 1, 9310 Vodskov

Denne bolig er 247 kvadratmeter og koster 3.995.000 kroner. Se den her.

Bavnebakken 85, 9530 Støvring

ambolig.dk, Bavnebakken 85, 9530 Støvring

Denne bolig er 334 kvadratmeter og koster 2.698.000 kroner. Se den her

Sætervej 8, 9520 Skørping

thorkildkristensen.dk, Sætervej 8, 9520 Skørping

Denne bolig er 384 kvadratmeter og koster 5.995.000 kroner. Se den her

Houvej 50, 9370 Hals

home.dk, Houvej 50, 9370 Hals

Denne bolig er 181 kvadratmeter og koster 2.995.000 kroner. Se den her

Jyllandsgade 17, 9520 Skørping

edc.dk, Jyllandsgade 17, 9520 Skørping

Denne bolig er 243 kvadratmeter og koster 3.495.000 kroner. Se den her

Klarupvej 196, 9830 Tårs

edc.dk, Klarupvej 196, 9830 Tårs

Denne bolig er 206 kvadratmeter og koster 2.650.000 kroner. Se den her

Prøv Aalborgs helt nye søgeportal på ejer- og lejebolig

MigogAalborg Bolig har lanceret Boligswipe som er en ny og meget lettere måde at søge boliger på. Find de boliger der matcher dig inden for location og søgekrav – og nærstuder så de rigtige

Følg vores nye boligmedie MigogAalborg Bolig her – alt med ejendomme og de fedeste boliger i Aalborg

INFO:

På MigogAalborg Bolig skriver vi om de spændende boliger i Aalborg og omegn, som skiller sig ud på den ene eller anden måde. Vores artikler er ikke sponsoreret, medmindre det står tydeligt markeret.

Er du ejendomsmægler eller har en bolig til salg og mener MigogAalborg Bolig bør omtale en bolig eller projekt, så skriv til christine@migogaalborg.dk eller direkte på vores Facebook.