Slut med Delimarché: Kæmpe café i Aalborg lukker

Skrevet af: Michael Qureshi

Vi vil allerhelst skrive om alle gode nyheder, som Aalborg byder på.

Men der skal også være plads til, at vores læsere har fingeren på pulsen, og ved, hvad der rører sig i byen.

MigogAalborg kan nu afsløre, at den store Delimarché Café på Eternitten lukker permanent.

Allerede i morgen fredag den 16. februar bliver det officielt, at caféen lukker ned.

Det bekræfter administrerende direktør i Compass Group Zanne Burø over for MigogAalborg.

”Det er med stor beklagelse, at vi må meddele at Delimarché åbner og lukker dørene for sidste gang fredag d. 16. februar 2018.

Det har virkelig været inspirerende at få lov til at være blandt de første, der etablerede forretning på Eternitten, og det har været nogle meget lærerige år for os, siden vi slog dørene op for første gang d. 3. september 2015”, fortæller Compass Groups administrerende direktør Zanne Burø.

Vil fokusere på kerneforretning

Hun tilføjer desuden, at hun for to og et halvt år siden var Kommerciel Direktør og netop stod i spidsen for aftalen om at åbne Delimarché på Eternitten.

”Derfor er det personligt for mig også beklageligt, men det er det rigtige for Compass Group Danmark at fokusere på vores kerneforretning, der vækster stort og er i rivende udvikling.

Vores hovedforretningsområder inkluderer: Eurest og Chartwells – som er madløsninger til virksomheder og uddannelsesinstitutioner – samt Eurest Services, som er vores samlede Facility Management løsninger,” forklarer hun.

Havde stor succes med lørdagsbrunch

Delimarché er placeret på Eternitten, hvor det nye hippe byområde i den grad vokser hurtigt. Men udvikling tager tid, og café- og spisegæster lærer stadig det nye område at kende.

Delimarché, har dog haft kæmpe succes med deres store brunchbuffet den første lørdag i hver måned. Derudover har de også leveret høj kvalitet på al maden og deres Take Away-del.

Men volumen på gæster i hverdagene er naturligvis en væsentlig del af at kunne drive en fornuftig forretning, og der er ingen tvivl om, at Aalborg for tiden er et benhårdt marked i restaurationsbranchen.

Takker personalet for rejsen

Zanne Burø slutter af med at give kæmpe ros til alle Delimarché’s kolleger og gæster:

”Jeg vil gerne takke vores fantastiske Delimarché team og alle de glade gæster, der har besøgt os de sidste knap to og et halvt år, vi har drevet café-restauranten Delimarché. Det har været en fantastisk rejse, vi har været på, og vi takker for jeres engagement og loyalitet.”

Delimarché Upstairs, som er private selskaber og andre events, er fuldt booket i april og maj. Disse bliver stadig afholdt som planlagt, men Delimarché tager altså ikke selskaber ind efter maj og har sidste åbningsdag i café-restauranten fredag d. 16. februar 2018.

Delimarché har bedt os i forbindelse med artiklen at bringe nedenstående service-meddelelse;

Delimarchés Facebook og Instagram lukker ligeledes fredag d. 16. februar, men har du spørgsmål eller andre forespørgsler, kan du fortsat (også efter d. 16. februar) kontakte Delimarché på mail: café@delimarche.dk.

Har du set MigogAalborgs nye Spiseguide?

Tjek den ud lige her 

Himlen for G&T elskere: Kom til ginfestival i Salling

Skrevet af: Michael Qureshi

Elsker du gin, så bør du gøre dig selv den tjeneste at tage til ginfestival om tre ugers tid.

Stormagasinet Salling i Aalborg afholder en Ginfestival onsdag den 15. august mellem 13-18.

Her serveres der smagsprøver fra mere end 30 forskellige gin fra nogle af de dygtigste ginleverandører både nationalt og internationalt.

Flere af producenterne er selv tilstede i løbet af dagen, hvor de deler ud af deres viden og giver gode tips. Du kan helt sikkert få opskriften på den perfekte G&T!

“Der er 100 pladser til festivallen. For at få adgang skal du købe et klassisk gin & tonic-glas til 75 kroner. Herefter kan du smage på et bredt udvalg af gin fra både Danmark og udlandet samt høre historien bag hver eneste gin,” fortæller Salling Super.

Foto: Salling Super

Speciel dag med fokus på gin

Der plejer også at være rabat på gin blandt det store udvalg i Salling Super. Salling har gennem det seneste år haft stor succes med at afholde det de selv omtaler som festivaler lige fra chokolade, lakrids, vin, gin, rom og meget andet.

Salling Super har et af de bredeste sortimenter i byen, og har også fremstillet deres egen gin i samarbejde med Njord. Stormagasinet har samtidig et bredt udvalg af rom, whiskey og specialøl.

Du kan læse mere om eventet her

Sommer-koncerter i Fårup Sommerland er et stort hit

Skrevet af: Michael Qureshi

Det er primært forlystelser for barnlige sjæle, at man forbinder Fårup Sommerland med.

Danmarks sjoveste skov har i den grad en stor tiltrækningskraft på børnefamilierne, og er to år i træk kåret til Europas næstbedste forlystelsespark.

Men Fårup Sommerland spænder bredt og har skabt flere tiltag for at trække også teenagere og lidt ældre til forlystelsesparken. Det kan man blandt andet se på de navne, som spiller sommer-koncerter her i juli i Fårup.

Godt match på dobbelt-koncerten

Sidste uge var det Wafande, som med hele cv af hitliste-sange var det store trækplaster.

Fredag aften var det så dobbelt-koncert med hitmageren Bro og den mere sofistikerede Skinz. Faktisk et ret godt match hvor Bro med sine monsterhits “Sydpå” og “Hvor er du Bro” skød festen i gang for de over 5000 gæster.

Derfra overtog Skinz med Live Band og de mere dybe tekster serveret med hans karakteriske stemme. Han er god til at bruge og lege med de forskellige klangfarver i sin vokal.

Koncerten var rykket ud på de forreste parkeringspladser i Fårup Sommerland, og det var gennemtænkt, da man ingen andre steder i Parken kunne kapere den store publikumsinteresse.

Bro gik lige på og hårdt med “Sydpå”, men var også klog nok til at slutte af med samme sang, hvor han for alvor fik alle til at synge med på det store sommerhit, der har været i hot rotation på streamingtjenester og radiokanaler.

Sang med på det store radiohit

Skinz fik for alvor sit gennembrud nationalt med Malibu, og den fik han naturligvis også hele Fårup til at synge med. Men også numre som I Min Zone og Er Derude blev serveret med sjæl og indlevelse godt akkompagneret af et stærkt sammenspillet band.

Det giver løfter om flere gode koncertoplevelser i Fårup Sommerland, som pludselig er blevet en spiller i sommerens musikoplevelser i Nordjylland. Lige fra Fredagsfesterne i Karolinelund i Aalborg til musik på torvet i Blokhus.

På fredag den 27. juli er der endnu et stort navn på plakaten. Her kommer Joey Moe på besøg på Fårup-scenen. Han har de seneste år ædt sig godt ind på navne som Nik & Jay og Burhan G som en af de stærke danske artister.

Der sker rigtig meget i Fårup Sommerland både i resten af juli, august og september. Det kan du læse mere om her

Trænger du til en dukkert: 7 Villaer med egen pool

Skrevet af: Christine Luca Hornemann
edc.dk, Klarupvej 196, 9830 Tårs
edc.dk, Klarupvej 196, 9830 Tårs

I år viser Danmark sig fra sin bedste side med snart 50 sommerdage. Badetøjet har også allerede været fundet frem en del flere gange end sidste år.

Der har ligefrem været en sydlandsk stemning over Nordjylland, og flere af dagene har temperaturen været højere end i nogle af de mest populære ferieområder i Sydeuropa.

I stedet for at bruge pengene på en eksotisk rejse sydpå,  kan man bruge pengene på en udbetaling til en villa med egen pool for at blive nedkølet i det varme danske sommervejr.

Fede boliger med swimmingpools

Er drømmen at have feriefølelsen hver eneste dag, hvor dagene nydes i en pool, liggende i en oppustelig lyserød flamingo, med en orangefarvet iskold Aperol Spritz i hånden, så er det lige her du skal læse med.

MigogAalborg Bolig har fundet syv skønne boliger i Aalborg og omegn med egne swimmingpools.

Oldfuxvej 1, 9000 Aalborg

thorkildkristensen.dk, Oldfuxvej 1, 9000 Aalborg

Denne bolig er 237 kvadratmeter og koster 5.995.000 kroner. Se den her.

Hammervej 1, 9310 Vodskov

nybolig.dk, Hammervej 1, 9310 Vodskov

Denne bolig er 247 kvadratmeter og koster 3.995.000 kroner. Se den her.

Bavnebakken 85, 9530 Støvring

ambolig.dk, Bavnebakken 85, 9530 Støvring

Denne bolig er 334 kvadratmeter og koster 2.698.000 kroner. Se den her

Sætervej 8, 9520 Skørping

thorkildkristensen.dk, Sætervej 8, 9520 Skørping

Denne bolig er 384 kvadratmeter og koster 5.995.000 kroner. Se den her

Houvej 50, 9370 Hals

home.dk, Houvej 50, 9370 Hals

Denne bolig er 181 kvadratmeter og koster 2.995.000 kroner. Se den her

Jyllandsgade 17, 9520 Skørping

edc.dk, Jyllandsgade 17, 9520 Skørping

Denne bolig er 243 kvadratmeter og koster 3.495.000 kroner. Se den her

Klarupvej 196, 9830 Tårs

edc.dk, Klarupvej 196, 9830 Tårs

Denne bolig er 206 kvadratmeter og koster 2.650.000 kroner. Se den her

Prøv Aalborgs helt nye søgeportal på ejer- og lejebolig

MigogAalborg Bolig har lanceret Boligswipe som er en ny og meget lettere måde at søge boliger på. Find de boliger der matcher dig inden for location og søgekrav – og nærstuder så de rigtige

Følg vores nye boligmedie MigogAalborg Bolig her – alt med ejendomme og de fedeste boliger i Aalborg

INFO:

På MigogAalborg Bolig skriver vi om de spændende boliger i Aalborg og omegn, som skiller sig ud på den ene eller anden måde. Vores artikler er ikke sponsoreret, medmindre det står tydeligt markeret.

Er du ejendomsmægler eller har en bolig til salg og mener MigogAalborg Bolig bør omtale en bolig eller projekt, så skriv til christine@migogaalborg.dk eller direkte på vores Facebook.