Slut med Delimarché: Kæmpe café i Aalborg lukker

Skrevet af: Michael Qureshi

Vi vil allerhelst skrive om alle gode nyheder, som Aalborg byder på.

Men der skal også være plads til, at vores læsere har fingeren på pulsen, og ved, hvad der rører sig i byen.

MigogAalborg kan nu afsløre, at den store Delimarché Café på Eternitten lukker permanent.

Allerede i morgen fredag den 16. februar bliver det officielt, at caféen lukker ned.

Det bekræfter administrerende direktør i Compass Group Zanne Burø over for MigogAalborg.

”Det er med stor beklagelse, at vi må meddele at Delimarché åbner og lukker dørene for sidste gang fredag d. 16. februar 2018.

Det har virkelig været inspirerende at få lov til at være blandt de første, der etablerede forretning på Eternitten, og det har været nogle meget lærerige år for os, siden vi slog dørene op for første gang d. 3. september 2015”, fortæller Compass Groups administrerende direktør Zanne Burø.

Vil fokusere på kerneforretning

Hun tilføjer desuden, at hun for to og et halvt år siden var Kommerciel Direktør og netop stod i spidsen for aftalen om at åbne Delimarché på Eternitten.

”Derfor er det personligt for mig også beklageligt, men det er det rigtige for Compass Group Danmark at fokusere på vores kerneforretning, der vækster stort og er i rivende udvikling.

Vores hovedforretningsområder inkluderer: Eurest og Chartwells – som er madløsninger til virksomheder og uddannelsesinstitutioner – samt Eurest Services, som er vores samlede Facility Management løsninger,” forklarer hun.

Havde stor succes med lørdagsbrunch

Delimarché er placeret på Eternitten, hvor det nye hippe byområde i den grad vokser hurtigt. Men udvikling tager tid, og café- og spisegæster lærer stadig det nye område at kende.

Delimarché, har dog haft kæmpe succes med deres store brunchbuffet den første lørdag i hver måned. Derudover har de også leveret høj kvalitet på al maden og deres Take Away-del.

Men volumen på gæster i hverdagene er naturligvis en væsentlig del af at kunne drive en fornuftig forretning, og der er ingen tvivl om, at Aalborg for tiden er et benhårdt marked i restaurationsbranchen.

Takker personalet for rejsen

Zanne Burø slutter af med at give kæmpe ros til alle Delimarché’s kolleger og gæster:

”Jeg vil gerne takke vores fantastiske Delimarché team og alle de glade gæster, der har besøgt os de sidste knap to og et halvt år, vi har drevet café-restauranten Delimarché. Det har været en fantastisk rejse, vi har været på, og vi takker for jeres engagement og loyalitet.”

Delimarché Upstairs, som er private selskaber og andre events, er fuldt booket i april og maj. Disse bliver stadig afholdt som planlagt, men Delimarché tager altså ikke selskaber ind efter maj og har sidste åbningsdag i café-restauranten fredag d. 16. februar 2018.

Delimarché har bedt os i forbindelse med artiklen at bringe nedenstående service-meddelelse;

Delimarchés Facebook og Instagram lukker ligeledes fredag d. 16. februar, men har du spørgsmål eller andre forespørgsler, kan du fortsat (også efter d. 16. februar) kontakte Delimarché på mail: café@delimarche.dk.

Har du set MigogAalborgs nye Spiseguide?

Tjek den ud lige her