ANNONCE
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Fest for hele Aalborg: Skråen fejrede 40 år med et brag

Af Michael Qureshi

Der findes ikke en aalborgenser, som ikke kender spillestedet Skråen.

I 40 år har det været et legendarisk sted, som har skabt utrolig mange store og små musikoplevelser i Aalborg. Både inde på Skråen og ikke mindst i Karolinelund, Skovdalen og mange andre steder rundt omkring i byen.

Så det var noget af et tilløbsstykke, da Skråen her søndag fejrede deres 40 års jubilæum i stor stil. Det var skønne artister som Jonah Blacksmith, Magtens Korridorer, Niels Hausgaard, Lasse Rimmer og mange flere.

Fest for hele Aalborg: Skråen fejrede 40 år med et brag Fest for hele Aalborg: Skråen fejrede 40 år med et brag

De frivillige bliver hyldet

“Vi fik sidste år lavet en undersøgelse, hvor tre ud af fire Aalborgensere havde været på Skråen. 2018 er det bedste år vi nogensinde har haft. Vi har flere gæster end nogensinde før – blandt andet havde vi et utroligt fremmøde til Fredagsfesterne ovre på den anden side af gaden.

Der havde vi i år 42.000 gæster – det er 10.000 flere end, der nogensinde har været til Fredagsfester. Det var en fantastisk støtte, som gør, at vi kan love et fantastisk program til næste år,” sagde leder af Skråen, Jørgen Nissen.

Han fortsatte;

“Det at aalborgenserne støtter os så meget, gør at vi driver os fremad. Jeg vil også gerne sende en tak til de tusindevis frivillige, som har været hos os gennem årene, og til de titusindevis bands og solister der har været på Skråen, og til millionvis af gæster og vores trofaste samarbejdspartnere, som blandt andet er Borgmesteren,” forklarede Jørgen Nissen.

Fest for hele Aalborg: Skråen fejrede 40 år med et brag Fest for hele Aalborg: Skråen fejrede 40 år med et brag Fest for hele Aalborg: Skråen fejrede 40 år med et brag Fest for hele Aalborg: Skråen fejrede 40 år med et brag

Tillykke fra Borgmesteren

Også Aalborgs Borgmester Thomas Kastrup-Larsen holdt tale til jubilæumsfesten.

“Tillykke til Skråen med det fantastiske flotte 40 års jubilæum. Skråen har været et helt særligt spillested i Aalborg. Et spillested som har haft Aalborgs DNA inde under huden. Et spillested som har betydet meget for Aalborgs kulturliv.

Som Borgmester føler jeg mig priviligeret men også rigtig taknemmelig for, at vi har et spillested af den her kaliber i byen. For Skråen er ikke et sted, som kun laver koncerter på sin egne scener, men også til Skovrock og Fredagsfest i Karolinelund.

Skråen skaber fest for os alle forskellige steder rundt omkring i byen, og det er noget, jeg synes, har en kæmpe værdi,” lød det fra Borgmester Thomas Kastrup-Larsen.

Fest for hele Aalborg: Skråen fejrede 40 år med et brag Fest for hele Aalborg: Skråen fejrede 40 år med et brag Fest for hele Aalborg: Skråen fejrede 40 år med et brag Fest for hele Aalborg: Skråen fejrede 40 år med et brag

Fri bar og masser af mad og popcorn

I løbet af dagen var der også fri bar med øl, vin og vand samt gratis pizza fra Azzurra og pølser og popcorn fra andre samarbejdspartnere.

Skråen var da også konstant proppet fra dørene åbnede med fri entré i eftermiddag igennem aftenens program. Det hele slutter klokken 22.00.

Flere tusinder aalborgensere dukkede op for at nyde godt af Skråens fede fødselsdagsfest, hvor hele byen var inviteret. Naturligvis var der begrænsninger i forhold til pladsen, så der var også kø flere steder. Men humøret var højt hos alle og brede smil alle vegne.

Del artikel