ANNONCE
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Skoler og dagtilbud lukker ned: Sådan skal du forholde dig

Af Stine Kjølby Christensen

Her kan du læse, hvad det betyder for dig som forælder, at alle dagtilbud lukker ned fra mandag den 16. marts. Du kan også læse om nødpasning.

Onsdag aften den 11. marts meddelte Statsminister Mette Frederiksen, på et ekstraordinært pressemøde, at alle skoler og dagtilbud lukker fra på mandag den 16. marts 2020 og i foreløbigt to uger.

Det betyder at, alle Aalborgs kommunale daginstitutioner, vuggestuer, dagplejere og fritidscentre i Aalborg Kommune er lukket fra mandag. 

Udmeldingen sker som følge af udviklingen af coronavirus (COVID-19), og myndighedernes kamp for at bremse smittespredningen.

Aalborg Kommune har følgende information til forældrene: 

Gældende fra torsdag og fredag:

Hvis du har mulighed for at passe dine børn, er Regeringens udmelding, at du skal gøre det allerede fra torsdag eller fredag.

Men dagstilbuddene står naturligvis klar til på sædvanlig vis at modtage og passe de børn, der har behov for pasning torsdag og fredag.

Hvis du holder dit barn hjemme, skal du give besked herom til dit pasningstilbud.

Gældende fra mandag den 16. marts og 14 dage frem:

I forbindelse med lukning af dagtilbuddene, etablerer kommunen nødpasning fra på mandag for de børn, hvis forældre varetager kritiske funktioner i den offentlige eller private sektor, eller som på trods af myndighedernes opfordring til at holde børnene hjemme, ikke har andre pasningsmuligheder.

Nødpasning:

I tilfælde af, at man har behov for nødpasning, skal der gives besked til jeres daginstitution eller dagplejer hurtigst muligt og senest fredag kl. 10.00.

Herefter vil de, der har behov for nødpasning i løbet af fredag modtage nærmere information om dette.

Kommunen skriver:

“Vi er helt opmærksomme på, at der er tale om en ekstraordinær situation, som vores Statsminister også gentog under pressemødet, og vi vil i situationen finde de bedst mulige løsninger samtidig med at, vi efterlever myndighedernes anbefalinger.

Ved ny information, orienterer vi jer herom på Min Institution.

I mellemtiden appellerer vi til jeres tålmodighed.”

Del artikel