Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Store besparelser: Skønhed og Velvære holder Black Birthday med gode tilbud

Af Jonas Søhus Vogt Sørensen
Foto: @osonvisuals
Foto: @osonvisuals

Mørket har efterhånden gjort sit indtog, og derfor er der nok mange, der hungrer efter noget, der kan friske den mørke tid lidt op.

Og så er det jo godt, at Skønhed og Velvære har hjemme i Steen Blichers Gade 10, for her er der rig mulighed for at få piftet hverdagen op i form af lidt selvforkælelse.

Nikoline Mølholt, der ejer Skønhed og Velvære, er uddannet negleteknikker og vippeteknikker,  og har også konkurreret i hele Norden og undervist i vipper på uddannelse, så man er garanteret en behandling i absolut topkvalitet.

Derudover er Nikoline uddannet coach og vanecoach.

Hos Skønhed og Velvære kan du få alle slags behandlinger – gelé/akrylnegle, shellac, eyelash-extensions, lashlift, voksbehandlinger, spraytan, brynløft, brynstyling, coaching og vanecoaching.

I salonen er også et kosmetisk par med navnet NikaFrame, som er kosmetisk sygeplejerske og kosmetisk læge, der udfører fillers og skinbooster.

… Så der er rig mulighed for en tidlig julegave til dig selv.

“Jeg garanterer, at kunderne får en fantastisk oplevelse hernede.

Man kan mærke, når man kommer ved os, at der er meget hjertevarmt, og jeg tror da også, at det er derfor, at rigtig mange kunder er gengangere gennem de sidste 10 år,” fortæller Nikoline.

Fra i dag og til og med mandag den 30. november holder Skønhed og Velvære Black Birthday, hvor du får 25% rabat på alle produkter på hjemmesiden, som blandt andet er Sanzi, Bare Minerals, Minetan, Boesch, Marc Inbane, Lernberger Stafsing og Revitalash.

Du kan bestille allerede i dag lige her

Store besparelser: Skønhed og Velvære holder Black Birthday med gode tilbud
Foto: @osonvisuals

Du kan købe produkterne her.

Brænder for at hjælpe andre

Når det er sagt, er alt det, Nikoline har stablet på benene, kommet fra en lille netværksvirksomhed, hvor alt kommer og er skabt af kunderne og et stærkt netværk. Og sådan skal det gerne blive ved med.

“Som kunde er du hos os en del af noget meget personligt og værdifuldt, og hver enkelt kunde er med til at sætte et præg på det her sted.

Virksomhedens personale og værdier er måske anderledes end de flestes, men det er fordi vi er et sted, hvor man kan være sig selv, og hvor vi ser mennesket frem for alt andet,” fortæller Nikoline.

Store besparelser: Skønhed og Velvære holder Black Birthday med gode tilbud
Foto: @osonvisuals

Fra barnsben har Nikoline nemlig selv mærket, hvor vigtigt det er at have et godt netværk. Nu vil hun med Skønhed og Velvære udvikle et sted, hvor det er muligt at være sig selv uanset hvem eller hvordan man er.

“Gode kvaliteter og værdier bor i alle mennesker. Jeg har selv haft en hård ungdom, hvor jeg har haft stor glæde af al den hjælp, jeg har fået, både gennem coaching og sparring med fagligt kompetente, og af den vej har jeg tillært mig færdigheder, der for mig blev et livsværk.

Derfor havde jeg også et helt reelt behov for at skabe en virksomhed, der kan hjælpe andre i en lignende situation,” siger Nikoline.

Nu ønsker Nikoline altså at bruge sin egen historie til at skabe gode rammer for en god arbejdsplads, hvor der er tid og plads til at hjælpe dem, der har brug for det.

Store besparelser: Skønhed og Velvære holder Black Birthday med gode tilbud
Foto: @osonvisuals
Store besparelser: Skønhed og Velvære holder Black Birthday med gode tilbud
Foto: @osonvisuals

“Den største glæde og succes for mig er at få lov at hjælpe andre i lignende situationer og se deres succes gennem hele processen,” siger Nikoline.

Instagram kan du se meget mere om Skønhed og Velvære og finde inspiration til din næste behandling.

Du kan booke tider eller shoppe produkter lige her